Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Rtl-en vagy Animaxon nézel animét?
az RTL-en már a 2. hete marad el az Inu nem?:S:S
RTL-en hol megy, hol nem megy (mint a mesében). Ha nincs semmi fontosabb, amit vasárnap délelőtt leadhatnák, akkor megy az Inuyasha, amúgy nem.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Szerk: Hungarian Link 2008-10-06 17:05:20
beküldve: 2008-10-06 16:46:16
(#68) Még jó hogy az Animaxon!!!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2008-10-06 16:24:34
(#67) beküldve: 2008-10-06 14:46:12
(#66) beküldve: 2008-10-06 14:12:14
(#65) Mindenképp az Animaxon... főlrg hogy lesz Bleach is
Kíváncsi vagyok , hogy a naruto molyen szikronnal lesz... remélem nem a jetixessel
Kíváncsi vagyok , hogy a naruto molyen szikronnal lesz... remélem nem a jetixessel
Ha jól tudom van Rtl-es Inuyasha movie a tescoban!
Nem vettem meg mert tudom hogy elrontották a Rtl-esek!
(Meg nem is nagyon szeretem)
Ja, van, múltkor láttam. Hát, azt nem tudom, hogy elrontották-e, de minden esetre jó lehet. Bár én megnéztem neten őket...
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
beküldve: 2008-10-04 17:34:42
(#63) Ha jól tudom van Rtl-es Inuyasha movie a tescoban!
,,Hitler fején ugrálok!"
Animax!!!!!.....1értelmű, az imént elhangzott ending probléma miatt, plusz volt rá példa, h 1-2 részt az RTL iszonyatosan megvágott...
Ugyanazt az anime sorozatot nyomatta a 2 csatorna, de az RTL-ben kimaradt 1-2 jelenet, ráadásul nem is "véressek".....
Ugyanazt az anime sorozatot nyomatta a 2 csatorna, de az RTL-ben kimaradt 1-2 jelenet, ráadásul nem is "véressek".....
Úgy tudom, hogy az Inuyasha DVD-k vágatlanok. Abba is semmi véres nincs, nem értem, miért kellett megvágni.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-09-30 23:12:37
(#61) Animax!!!!!.....1értelmű, az imént elhangzott ending probléma miatt, plusz volt rá példa, h 1-2 részt az RTL iszonyatosan megvágott...
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
Én szívesen nézem mindkét helyen. Animaxen csak azért jobb nézni, mert ott leadják az endinget. Valaki nem tudja, hogy az RTL-en miért nem adják le az endingeket?
Mert annyit fizetnek egy-egy reklámért sztem XD
Minek is ending? Ha a reklámokért fizetnek
Adok én nekik olyan reklámot, amikor olyan endingeket kell kihagynom, mint a Slayers Nexté.
Szerk: Hungarian Link 2008-09-30 21:14:36
Én szívesen nézem mindkét helyen. Animaxen csak azért jobb nézni, mert ott leadják az endinget. Valaki nem tudja, hogy az RTL-en miért nem adják le az endingeket?
Mert annyit fizetnek egy-egy reklámért sztem XD
Minek is ending? Ha a reklámokért fizetnek
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-29 18:34:31
(#58) Én szívesen nézem mindkét helyen. Animaxen csak azért jobb nézni, mert ott leadják az endinget. Valaki nem tudja, hogy az RTL-en miért nem adják le az endingeket?
beküldve: 2008-09-06 10:34:45
(#57) beküldve: 2008-08-26 17:19:42
(#56) Számomra egyértelmü, hogy az Animax a nyerö,...az rtl-t nem nagyon szeretem,mivel megvájták az animéket, és ugy már nem olyan élvezhetö...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-26 14:11:28
(#55) Animax! Bár a Shaman King-et végignéztem a Jetix-en (akkor lehet hogy még Fox Kinds volt...), de a Naruto szinkronját úgy elszúrták ahogy csak lehett! Nem köszönöm, ha a Jetix csak ilyen minőségű szinkront tud csinálni, jobb az ha inkább feliratozzák ahogy az Animax is tette (Paradise Kiss, Jigoku Shoujo) bár megjegyzem választhatnának néha jobb animéket is vagy többet hogy mindenki találjon olyat amit szeret
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user