Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Rtl-en vagy Animaxon nézel animét?
beküldve: 2008-08-26 13:54:06
(#54) Az Animaxon ,de hamar felébredek nagyon hamar ezért az RTL-t is nézem legalább azon most van Inuyasha.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-08-17 22:40:57
(#53) Egyértelműen animax. Ott lettem anime, manga és mondo függő. Az Rtl-en csak hétvégenkét lehet nézni animét ha jóltudom, de azért nem szoktam felkellni 8-kor vagy 7-kor.
beküldve: 2008-08-17 18:38:56
(#52) beküldve: 2008-08-13 18:45:30
(#51) Én az animekioskon nézem,egy csomó jót ott fedeztem fel
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-08-13 18:30:09
(#50) Úristen hát hol néznék animét naná hogy Animax de mostanában inkább neten nézek
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-08-13 14:31:51
(#49) Én nem szoktam TV-ben nézni animét.....Minek?ott a net és le is tudom őket tölteni,meg akár mikor újranézhetem...(Ma ismeretem meg pl 1 fantasztikus animét..... ICHIGO 100% 4EVER!!!!!!!!!!!)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
én tailedfoxon és aol videon, mert szeretem eredetiben felirattal nézni
wow, ilyenről nemis tudtam és szerintem nekünk ilyen nincs
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-08-13 13:21:54
(#47) beküldve: 2008-08-13 13:02:35
(#46) én tailedfoxon és aol videon, mert szeretem eredetiben felirattal nézni
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-07-26 22:58:21
(#44) De most már ne írjunk ide, mert ez a topik nem erre való(ha másra nem is... )
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
Trollkodás = másokba belekötni különböző mondvacsinált okok miatt v amiatt mert épp nem azt szereti amit ő. I think :3
Akkor oké, amit én írtam legyen noobkodás
Az, hogy négyszer postoltál egymás után...
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-26 22:55:37
(#42) Most néztem me gjobban a topik címét. Hol "néznél" szívesebben animét! Félreértelmeztük, gyerekek
Szóval, melyik logót ltánád szívesebben az animék sarkában? Szerintem az RTL-en jobb lenne ha pár animét levetítenének, fóműsöridőben, mert az ugyis 24/7..és jobb lenne, ha azon "lenne"
Szóval, melyik logót ltánád szívesebben az animék sarkában? Szerintem az RTL-en jobb lenne ha pár animét levetítenének, fóműsöridőben, mert az ugyis 24/7..és jobb lenne, ha azon "lenne"
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Trollkodás = másokba belekötni különböző mondvacsinált okok miatt v amiatt mert épp nem azt szereti amit ő. I think :3
Az, hogy négyszer postoltál egymás után...