Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Rtl-en vagy Animaxon nézel animét?
este nyugodtan ,kezünk a gatyában és bamba képpel nézni az animéket,na akkor igazi idill a hangulat...Én és a TV...
Jessszus...
Egyébként én az RTL-re szavaznék, de csak a Pokémon miatt...
Mellesleg melyik RTL-en? mert pl.: az RTL II-őn jobb animék vannaak, mint az ANimaxon
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-07-26 21:04:43
beküldve: 2008-07-26 20:22:20
(#23) Csak, h ne legyen olyan kihalt a topik ÉN is írok:
RTL nem jó hely animéknek főleg reggel...Nincs hangulat....
De persze az Animax, csúcs ,este nyugodtan ,kezünk a gatyában és bamba képpel nézni az animéket,na akkor igazi idill a hangulat...Én és a TV...
RTL nem jó hely animéknek főleg reggel...Nincs hangulat....
De persze az Animax, csúcs ,este nyugodtan ,kezünk a gatyában és bamba képpel nézni az animéket,na akkor igazi idill a hangulat...Én és a TV...
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-18 09:56:24
(#22) Azért a hsz.-eidből is sokminden kiderül. Pl.: nagyon jó humorod van. Az a palotapincsis-csavarhúzós poston még mindig nagyokat tudok röhögni.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-18 09:56:37
Akkor engem nagyon nehéz lehet ki ismerni mert még egy darab topicot nem nyitottam x')...
De ne csak off: hanyagolom mindkettőt. Az animaxen csak a Gallery Faket nézem. (Ha nem felejtem el, hogy szerda van...)
Szerk: miyu 2008-07-18 09:41:30
Már megint a jósláseffektus, miii?
Ahha, madarat tolláról, embert topicjáról...
Hát a javasllatom tényleg csak annyi hogy a kábelszolgáltatónál kell érdeklődni, ha sokan jelzik ezt a problémát, biztosan utánna néznek.
És ez most miért válasz az én hszemre? Nemvágom
Na, ez már több fejtörést okozott, de a topic megnyitása előtt tudtam, ki csinálta a topicot. Amúgy az RTL-en néztem régen a Pokémont meg a Yu-Gi-Oh!-t, minden mást Animax-en. Amúgy Animax-en én tényleg csak nézném az animét, mert jelenleg még mindig nincs Animax-ünk. Meg kellene érdeklődni a dolgot.
Én is tudtam egyből, hogy kié ez a topik...
Amúgy inkább Animax. (csakhogy ne legyen full off a hszem )
Esteleg azzal lenne probléma amit leírtam? Nem tudomki hozta létre a topicot, de örülök, hogy elmondhattam, amit én tudok. Sajnálom ha ezzel bármi problémát okoztam volna.
Ööö megkérdezhetném, hogy miről beszélsz? Egy szót sem szóltam rólad...
Hát a javasllatom tényleg csak annyi hogy a kábelszolgáltatónál kell érdeklődni, ha sokan jelzik ezt a problémát, biztosan utánna néznek.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Na, ez már több fejtörést okozott, de a topic megnyitása előtt tudtam, ki csinálta a topicot. Amúgy az RTL-en néztem régen a Pokémont meg a Yu-Gi-Oh!-t, minden mást Animax-en. Amúgy Animax-en én tényleg csak nézném az animét, mert jelenleg még mindig nincs Animax-ünk. Meg kellene érdeklődni a dolgot.
Esteleg azzal lenne probléma amit leírtam? Nem tudomki hozta létre a topicot, de örülök, hogy elmondhattam, amit én tudok. Sajnálom ha ezzel bármi problémát okoztam volna.
Ööö megkérdezhetném, hogy miről beszélsz? Egy szót sem szóltam rólad...
beküldve: 2008-07-17 23:21:55
(#16) Most őszintén ez mégis minek kellett??? csak hogy legyen még egy teljesen értelmetlen topic ami 1 hét alatt behal???
mi lesz a következő??? te fehér vagy fekete zoknit hordasz???
amúgy egyiken sem... köszönöm de ha már anime akkor alap hogy japán hang...
mi lesz a következő??? te fehér vagy fekete zoknit hordasz???
amúgy egyiken sem... köszönöm de ha már anime akkor alap hogy japán hang...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-07-17 21:58:49
(#13) Sziasztok
Csak annyit tudok, hogy a T-online csomagjában nincs Animax.
erre külön rákérdeztem, mert ajánlottak előfizetést. A UPC-nél van, de ott is gondolom csk területileg behatározottan.
Anyukámnál, aki a XI.ker-ben lakik nincs, nálam az V.ker-ben van.
És ott 20:00-02:00-ig megy az anime.
Milady
Csak annyit tudok, hogy a T-online csomagjában nincs Animax.
erre külön rákérdeztem, mert ajánlottak előfizetést. A UPC-nél van, de ott is gondolom csk területileg behatározottan.
Anyukámnál, aki a XI.ker-ben lakik nincs, nálam az V.ker-ben van.
És ott 20:00-02:00-ig megy az anime.
Milady
beküldve: 2008-07-15 13:44:26
(#12) Egy újabb díjnyertes topik...
Részemről egyiken sem.
Részemről egyiken sem.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-14 15:56:55
(#11) nekünk a Minimax után egy-két percig bejön az Animax, és utána elmegy
nektek milyen szolgáltatótok van (akiknek van Animaxuk)??
(mert lehet h nálunk a tékábel miatt nincs )
nektek milyen szolgáltatótok van (akiknek van Animaxuk)??
(mert lehet h nálunk a tékábel miatt nincs )
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-14 12:07:50
(#10) Az RTL-en van anime? :XD
Az animaxon szoktam nézni+ a számítógépemen!
Az animaxon szoktam nézni+ a számítógépemen!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!