Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Rtl-en vagy Animaxon nézel animét?
beküldve: 2009-05-24 11:46:19
(#100) RTL-n mostanában nem is igen látok animéket. Ha már animézek, akkor az Animax jöhet szóba. Ott is csak ritkásan nézem.
beküldve: 2009-05-24 11:31:13
(#99) Én Animaxon nézem a Bleach-t,Bújj bújj szellemet,Naruto-t,Connan a detektívet,NANA-t, meg RTL-en neha a Káleido ster-t de azt már sokszorláttam!
Amúgy szerintem se jók a magyar szinkronok..én is inkább letöltöm meg ilyesmi!!
Amúgy szerintem se jók a magyar szinkronok..én is inkább letöltöm meg ilyesmi!!
Vigyázat!Fertőzésveszély! Ja és L igenis egy ZSENI!!!
Nemt'om szerintem a Bleach-nak elég jó lett a szinkronja, de a Trigun-nak (főleg Wash-nak) elképesztően sz*r[/QUOTE]Egy tény hogy a japán szinkronok az igaziak és a japánszinkron alapján épited felmagadba a karakter jellemét.
Inkább animaxot néznék ha volna,de sajna február óta nincs.
Amugy én is az rtl-en kezdtem és az Inuyasha volt az első kedvenc animem. Ahogy betete lábát az animax elödje egyből rákatantam és csak azt néztem. Késöb az animaxal is igy voltam. Szinte mindent megnéztem ami új volt.
Inkább animaxot néznék ha volna,de sajna február óta nincs.
Amugy én is az rtl-en kezdtem és az Inuyasha volt az első kedvenc animem. Ahogy betete lábát az animax elödje egyből rákatantam és csak azt néztem. Késöb az animaxal is igy voltam. Szinte mindent megnéztem ami új volt.
*Toronyidézet törölve. Előző hozzászólással összevonva. A jövőben inkább használd a szerkesztés gombot. A moderátor*
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Moderátor 2009-05-25 11:52:30
beküldve: 2009-05-24 10:13:46
(#96) Én is az RTL-en kezdtem, aztán nagyon Animax függő lettem
Most is függő lennék, ha tudnék
Most is függő lennék, ha tudnék
beküldve: 2009-05-23 21:55:54
(#95) Eleinte RTL ( nekik köszönhetem h rászoktam az animére ) , mostmár Animax de azt olyan mértékben h ami nem érdekel azt is megnézem
beküldve: 2009-05-08 23:28:57
(#94) beküldve: 2009-05-06 17:14:50
(#93) beküldve: 2009-05-05 20:03:29
(#92) az animaxot minden este nézem az rtl-en meg nics sok és korán is van szóval ott nem nézem
A világon 10 féle ember létezik.Azok,akik értik a bináris számokat,meg azok akik, nem.
beküldve: 2009-05-05 18:52:35
(#91) Rtl-en nincs nagyon anime mostanában (örüljek neki vagy ne xD?), Animaxot se nagyon nézem, jelenleg csak a Naruto-t, meg a Nana-ba belenézek asszem majd. *ende*
De milyen már, h az Rtl egy csomó animét nem vesz meg végig? Ott az Inuyasha, Yugioh....
Szerk: Bloodraven 2009-05-05 18:53:03
Oh, megfontolt, komoly érvek egy igazi szaktekintélytől... "Hogy ez milyen öröm, arra nincs kifejezés"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nemt'om szerintem a Bleach-nak elég jó lett a szinkronja, de a Trigun-nak (főleg Wash-nak) elképesztően sz*r
A Bleach-ben tényleg eltaláltak 1-2 hangot, de például Ukitake egyik hadnagya csaj, pasi szinkronhangon
De végül is a Yu Yu Hakushoban is megmagyarázták, miért csaj hangja van Shuichinak.
Trigun-ról nem tudok nyilatkozni, ugyanis azt kölcsönbe kaptam és csak szinkronosan láttam
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-04-23 17:35:19
Én nem szeretem a magyar szinkronos animéket. Amiket láttam, azokon mind nagyon igénytelenre vették a figurát. Én is mindig letöltöm, vagy nézem youtube-on.
Nemt'om szerintem a Bleach-nak elég jó lett a szinkronja, de a Trigun-nak (főleg Wash-nak) elképesztően sz*r
Animax. Már ha éppen van...Szoktak olyat csinálni, hogy 2 hónapig van aztán 1 hónapig nincs.
Jah,ezt nekem is csinálja,meg,hogy egy héten csak 2X jön be máskor pedig egész héten van.Nem tudom miért...
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Olyan lehetőség nincs, hogy egyiken sem??
Inkább letöltöm a részeket, animax-ünk nincs, rtl-en semmi jó nem megy, szóval marad a töltögetés, dvd-re írás. Nem is tudom mikor láttam utoljára magyar szinkronos animét...sőt, magyar feliratost sem...
Inkább letöltöm a részeket, animax-ünk nincs, rtl-en semmi jó nem megy, szóval marad a töltögetés, dvd-re írás. Nem is tudom mikor láttam utoljára magyar szinkronos animét...sőt, magyar feliratost sem...
Én nem szeretem a magyar szinkronos animéket. Amiket láttam, azokon mind nagyon igénytelenre vették a figurát. Én is mindig letöltöm, vagy nézem youtube-on.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-22 18:53:46
(#85) tetszik ez a topik
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!