Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Rtl-en vagy Animaxon nézel animét?
az avatárt nemtom hogy anime-e
Amennyire én tudom, nagyon is az! És megvallom, nem is rossz. Lehet, hogy rá kéne keresni...
beküldve: 2010-02-11 20:01:41
(#114) egyxeru ..
egyikrol sem..
mindent netrol xedek vagy ott nezzem..
egyikrol sem..
mindent netrol xedek vagy ott nezzem..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-01-10 18:29:07
(#113) én régen az RTL-en néztem a pokemont meg a dragonballt. most az animaxon . és a TV2-őn az avatárt nemtom hogy anime-e de nagyon jó és a szalay csongor is szinkronizál. amit a azalay csongor szinkronizál az megnézem
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-01-03 18:09:35
(#112) Animaxon szoktam, mert már évek óta úgy vagyok vele, hogy ha máskor nem is, este többnyire otthon vagyok és tudom nézni. Ezért délutáni sorozatokat nem is tudnék követni. Mondjuk mostanság néha látom az AXN valamelyik csatornáján a Tsubasa kapitány régi sorozatát, de csak egy-egy részbe néztem bele, inkább arra várok, hogy az Animax leadja elejétől a végig.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-01-02 13:25:23
(#111) Hát én még anno a Dragon Ball-t és a DBZ-t is néztem az RTL-en, meg később a Pokemont és a Yu-Gi-Oh-t...animaxot meg csak nagyritkán nézek mert nincs saját tv-m úgyhogy ha szerencsém van elalszanak hogy nézhessem xD
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
Szintúgy
Bár az Animexen jobb a felhozatal,nem is csoda,hiszen a címe is árulkodó xD
Bár az Animexen jobb a felhozatal,nem is csoda,hiszen a címe is árulkodó xD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:28:21
beküldve: 2010-01-02 12:24:56
(#109) Én is az RTl-en kezdtem, most az Animexen nézek animéket.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
RTL-n ovis koromba néztem a pokémontxd
Jaja én is oltottam a pokémont... De azóta levették vagy csak én nem vagyok hajlandó olyankor felkelni, de azóta nem látom...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
narutot nem tudjátok mikor folytatják az 52. résztől,
Figyelj csak, súgok neked valamit! Teletext Amúgy most szerdán, azaz 9-én már az 53. és 54. megy.
És arra lettem figyelmes, hogy a novemberi Mondo hátoldalában ismét van műsor, bár most nem fűztek hozzá epizódszámot
Szerk: Merchior 2009-12-07 19:35:50
beküldve: 2009-09-04 21:06:56
(#106) Ez egy annyira felesleges topik, nem?
Különben én Animaxon, de jobban szeretem japánul nézni. LiveStationnal még japán csatornákról is szoktma nézni.
Különben én Animaxon, de jobban szeretem japánul nézni. LiveStationnal még japán csatornákról is szoktma nézni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-09-04 20:28:39
(#105) Nekem már nincs ilyen gondom hogy animax vagy rtl.
ha lehet mindent netről szerzek..tök mindegy hogyan csak japán legyen és magyar feliratos.
Bár nagyritkán elkapom reggelenként a kaleido start.
Na de kinek van keve olyan korán felkelni csak azért hogy megnézen egy animet,aztán meg valami gyerek müsoral folytatodik. Akkor inkáb durmolok tovább.
ha lehet mindent netről szerzek..tök mindegy hogyan csak japán legyen és magyar feliratos.
Bár nagyritkán elkapom reggelenként a kaleido start.
Na de kinek van keve olyan korán felkelni csak azért hogy megnézen egy animet,aztán meg valami gyerek müsoral folytatodik. Akkor inkáb durmolok tovább.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2009-07-16 12:59:46
(#104) Animaxon nézem a Narutot, a Bleachet(aminek sztem jobb a szinkronja mint az eredetinek) meg FMA.
Am már mindet láttam neten csak felirattal. Ja narutot nem tudjátok mikor folytatják az 52. résztől, mert most előröl kezdték:S
Am már mindet láttam neten csak felirattal. Ja narutot nem tudjátok mikor folytatják az 52. résztől, mert most előröl kezdték:S
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
De, szombaton reggel láttam a Tsubasát az RTl-en De azt is úgy adják, hogy elkezdik, abbahagyják, aztán megint elkezdik... és így nem jutunk semerre. Meg persze a régebbi Tsubasa megy, az meg annyi, hogy egy meccs megy vagy 4-5 részig...
Szóval ha már a kettő közül kell választani, Animax, bár ott meg akárhányszor odakapcsolok, a Digimonok valamelyik verziója megy.
Szóval ha már a kettő közül kell választani, Animax, bár ott meg akárhányszor odakapcsolok, a Digimonok valamelyik verziója megy.
Szerk: _gabi 2009-07-06 10:15:09
beküldve: 2009-07-06 08:57:13
(#102) Az RTL-en már nem is adnak animéket, én is az Animaxen szoktam nézni!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-05-24 15:00:08
(#101) MIKOR HOL ATTÓL FÜGG
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én