Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
És én is a Vampire Knight-ra tippelek!
Elárulnád, hogy miért tippelgetsz?
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-10-19 21:19:25
(#612) Lehet, hogy nem elég feltűnőek a főoldalon a képek XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-10-19 20:52:25
(#611) De hogy minek tippelgetsz, mikor megtörténtek a bejelentések?!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-10-19 20:28:59
(#610) Hali!Lehet,hogy most bukó vagyok,de:Hahó!Merre van a Nana 7?
Mikor elkezdték kiadni kb 2-3 havonta rohontam a könyves boltba,de most?Hát,hiányolom...nagyon és az animét nem akarom addig megnézni,amíg ki nem olvasom(tudom,hogy nem a közeljövőben lesz.)
Mikor elkezdték kiadni kb 2-3 havonta rohontam a könyves boltba,de most?Hát,hiányolom...nagyon és az animét nem akarom addig megnézni,amíg ki nem olvasom(tudom,hogy nem a közeljövőben lesz.)
Enixet gyűrjük, meglesz hamarosan.
*hug*
Lehet, hogy nekem is le kéne állnom az angol nyelvű Kuroshitsuji kötetek beszerzésével?
BTW: Engem valahogy nem tud letörni a Kodanshás mangák hiánya, jobban lelkesednék, mondjuk az Ichijinsha bezsebelésének.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Már biztos...
De hogy hozzá is szóljak: azt hiszem egyedül a Clamp mangába vágok bele, a másik kettő valahogy nem tud meghatni ^^
De hogy hozzá is szóljak: azt hiszem egyedül a Clamp mangába vágok bele, a másik kettő valahogy nem tud meghatni ^^
Én igazán megörültem, mikor megláttam, mi a 3 új cím Pénztárkímélő mangafanos évem lesz ^^
A Vampire Knight esetleg még érdekelne is, de már olvastam az első köteteket, meg még nem is befejezett, bármeddig elhúzódhat (bár ki tudja egyszer elborul az agyam, és már csak akkor térek magamhoz, amikor megrendeltem...)
Már biztos...
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2010-10-18 17:27:28
(#605) Szerintem a Vampire Knight lesz.
Ennyi csak mi tudható, szeretni kell, s szeretve lenni jó.
^ Szerintem az utóbbi a nyerő.
Azt én is olvastam, de ettől függetlenül több fórumon is azt írták már a "fanok" hogy karácsonyra jönnek...
Pedig én is úgy értelmeztem hogy tervezik, de nem tuti.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Bocsánat, hogy belepofázok:
previously, on "rage about bullshit"->
Biztos vagy te abban, hogy ezt akartad írni?
Így, többes számban?
Megint ki fogják forgatni a szavaid.
Pontosan ez akartam írni. Persze ember tervez, stb. Mi tervezünk.
Na, kicsit megkésett reakció.
Darker than Black nem érdekel, mert nem érdekel, CLAMP cuccot megveszem mert csak egy kötet és amúgyis CLAMP, Vampire Knight meg. Most miatököt kezdjek ezzel a két angol kötettel? Nem vagyok akkora elvakult fan (egyáltalán, fan sem vagyok), hogy ezt is 3 nyelven kelljen a polcomon tudnom. Egy is bőven sok.
Egyébként. Még jó, hogy "napjaink gazdasági helyzete nem teszi lehetővé, hogy hosszú címeket nyomassunk meg hajaj". Ja, kivéve ha az ultra hájpolt, és még az enimeksz is besegít.
D: Sürgősen meg kell szabadulni a Kuroshitsuji kötettől is.
Csaba:
Már több fórumon is olvastam a kérdést miszerint mikor jelennek meg az új bejelentések. Mindenhol ugyanaz volt a válasz: Animekarácsony/karácsony. (persze nem ugyanattól az embertől)
Szóval az lenne a kérdésem hogy mi a hivatalos információ?
Biztos hogy kijön mindegyikből az 1. kötet idén karácsonyra vagy pedig "csak" remélitek hogy kijön és igyekeztek.
Már több fórumon is olvastam a kérdést miszerint mikor jelennek meg az új bejelentések. Mindenhol ugyanaz volt a válasz: Animekarácsony/karácsony. (persze nem ugyanattól az embertől)
Biztos hogy kijön mindegyikből az 1. kötet idén karácsonyra vagy pedig "csak" remélitek hogy kijön és igyekeztek.
previously, on "rage about bullshit"->
sőt, jönnek Aminekarira.
Biztos vagy te abban, hogy ezt akartad írni?
Így, többes számban?
Megint ki fogják forgatni a szavaid.
Pontosan ez akartam írni. Persze ember tervez, stb. Mi tervezünk.
Na, kicsit megkésett reakció.
Darker than Black nem érdekel, mert nem érdekel, CLAMP cuccot megveszem mert csak egy kötet és amúgyis CLAMP, Vampire Knight meg. Most miatököt kezdjek ezzel a két angol kötettel? Nem vagyok akkora elvakult fan (egyáltalán, fan sem vagyok), hogy ezt is 3 nyelven kelljen a polcomon tudnom. Egy is bőven sok.
Egyébként. Még jó, hogy "napjaink gazdasági helyzete nem teszi lehetővé, hogy hosszú címeket nyomassunk meg hajaj". Ja, kivéve ha az ultra hájpolt, és még az enimeksz is besegít.
Enixet gyűrjük, meglesz hamarosan.
D: Sürgősen meg kell szabadulni a Kuroshitsuji kötettől is.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Idézem magamtól:
"(ezt a rövidebb-hosszabb témára értettem)" , tehát nem a tükrözésre. :)
Ez van, ha az ember össze-vissza és csak keveset alszik. Na szóval... bár teljesen átment offba az egész, azért válaszolok. Itt szerintem a Dark Horse a ludas pedig, ami szintén visszavezethető a kiadási dátumra. '97-ben teljesen más szelek fújtak, mint most. A Dark Horse ugyanezt eljátszotta az Ah! My Goddess-szel is (bár ezt elkezdték újra kiadni az eredeti hossznak megfelelően). Egyébként azt csinálták a BotI esetében, hogy a köteteket lerövidítették (első kötet: 4 fejezet helyett 3 stb). Korábban egyébként amcsiszenderd füzetes formában is kiadták őket (1 füzet 1 fejezet). Hasonlót játszott nem sokkal később a VIZ is pl a Vagabonddal.
Te tudod hogy hogyan kapja a Dark Horse a japánoktól a reprót?
Mikor amerikában elkezdték kiadni (1997), akkor még javában dübörgött a tükrözési láz. Ma már nem divat.
Idézem magamtól:
Mikor amerikában elkezdték kiadni (1997), akkor még javában dübörgött a tükrözési láz. Ma már nem divat.
Nem normál manga méretű, hanem oversize (gondolom az eredetivel megegyező). Persze ettől függetlenül szerintem is sok a 20 dollár érte.
Tényleg, my bad. Viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy 20 dollárért a VIZ a Vagabondot adja ki, csomó színes oldallal, nagyobb méretben és 600 oldalon.
Az oldalak tükrözöttek, a kötetek rövidebbek-hosszabbak az eredetinél (épp milyen kedvében volt a Dark Horse) és teli van szlenggel.
Csak mert pl amikor megkérdeztem hogy a Shirahime nagyalakú lesz e (mint az angol HC verzió) vagy pedig kicsi akkor én ezt a választ kaptam a Mangafantól: attól függ hogy hogy küldik a japánok.
Ebből kiindulva szerintem fejre is állhat egy kiadó hogy mit akar ha nem olyan anyagot kapnak a japánoktól. (ezt a rövidebb-hosszabb témára értettem)
A legújabb kötetet meg 20(!) dollárért akarják adni (240 oldalas, normál méret). Na menjenek a...
Nem normál manga méretű, hanem oversize (gondolom az eredetivel megegyező). Persze ettől függetlenül szerintem is sok a 20 dollár érte.
szerk.
Csaba: