Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
beküldve: 2019-11-26 17:54:33
(#257) Nem lehetne a webboltba, hogy a profilunkon megadott adatokat már alapból beírja az emailen kívül?
Ny. R
beküldve: 2019-03-07 16:29:10
(#256) A szavazás lenne még a legjobb arra, hogy milyen mangákat adnának ki, DVD-be olyan szinten nem reménykedhetünk, hogy csak na, mivel az Animax(dvd-k médiatámogatója) már nincs, csak interneten facebook adásokkal(lásd: animaxtv.atw.hu), így a dvd nem is várható, de legalább akkor mangákat adnának ki, vagy akkor független dvd-t? Dragonball Super-nek ott van a Viasat6, most fogják befejezni elvileg a sorozatot, új anime fog jönni helyette, nehogy már csak 1 évadnyit ne adjanak ki dvd-n, de a mangákra visszatérve meg igazán aadhatnának ki befejezetlen sorozatok folytatását. Ki ért eggyet?
Ny. R
Rendben, csak akkor legalább annyit tennének meg, hogy hivatalos formában közlik ezt a pórnéppel.
Pontosan! Akkor mennék, és megvenném angolul szépen sorban a maradék köteteket Kenshinből meg Love*Comból. A Love*Com fáj amúgy a legjobban, már csak 3 kötet lenne hátra. :(
Amúgy én megkérdeztem a con facebook eseményénél, hogy lesz-e megjelenés a conra (hobbiból mindig megkérdezem). A szokásos választ kaptam: "Nem tudunk róla."
(Amúgy jól informáltak, mert egy másik kiadó hozott ki köteteket.)
Szerk: Mithril 2017-11-03 13:46:21
Valószínűleg azt, hogy nem veszik annyian ezeket a kiadványokat, hogy megérje újabbakat kiadni.
Rendben, csak akkor legalább annyit tennének meg, hogy hivatalos formában közlik ezt a pórnéppel.
(Valószínűleg ez a helyzet, de én még bizakodom)
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2017-10-18 14:19:49
Mi a frászt gondolhatnak...
Valószínűleg azt, hogy nem veszik annyian ezeket a kiadványokat, hogy megérje újabbakat kiadni.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Szomorú.
És akkor itt az ősz és vele a Con. És láthatóan megint semmi új kiadvány, nemhogy érdemi, de semmi információ a kiadótól/kiadóról kapcsolatban.
Szép lassan elérjük az 1 teljes évet új manga megjelenés nélkül.
A Kenshin-t nézve pedig ez így már 2 év szünet.
Mi a frászt gondolhatnak...
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2017-09-26 15:03:32
(#251) Amúgy az adminok jelenléte és a vásárlókkal való foglalkozás is két remek funkció lenne.
beküldve: 2017-08-19 13:33:28
(#250) Amúgy a "Kedvenceid" funkciót már biztos fejlesztik vagy 7-8 éve, szóval van egy olyan érzésem, hogy soha nem lesz már kész.
Elsősorban egy új honlapra lenne szükség, nem funkciókra, mert ez már félig meghalt.
Kedves Mangafan, adminisztrátor, aki még hátha felnéz az oldalra:
Lehet nagy kérés, de nagyon jó lenne, ha (az elkötelezett) rajongóitok/vásárlóitok felé intéznétek egy hivatalos közleményt arról, hogy egyáltalán várható-e bármi friss hír a kiadóval kapcsolatban!
Engem még csak nem is egy új oldal érdekelne, mert megértem, ha nincs erre kapacitás, de legalább akkor frissítse valaki ezt a régit.
Nem szoktam conra járni - lehet ez a baj, mert ott mindenre fény derül (?)-, de csak azt látom, hogy leginkább ezzel és a magazinnal foglalkoznak már évek óta. Meg kiviszik akcióban a régi dolgokat.
Tavalyi animekarácsonyra készültek utoljára új mangák (amiket valamiért nem is tudtak kivinni a conra), azóta semmi és ahogy látom ez nyári sem lesz kivétel. Kérdem én miért és miért nem tudhatunk erről legalább egy kicsit?
Felnéztem a Mondo facebook oldalára és a con honlapjára (ahol már megjelenések menüpont sincs, ahogy régen volt) hátha találok valamit, hiszen azt frissítik, de semmi. És a vicc, hogy még a kommentek között sem találok erre irányuló kérdést/beszélgetést. Már ennyire nem érdekel ez senkit?
Szomorú.
Lehet nagy kérés, de nagyon jó lenne, ha (az elkötelezett) rajongóitok/vásárlóitok felé intéznétek egy hivatalos közleményt arról, hogy egyáltalán várható-e bármi friss hír a kiadóval kapcsolatban!
Engem még csak nem is egy új oldal érdekelne, mert megértem, ha nincs erre kapacitás, de legalább akkor frissítse valaki ezt a régit.
Nem szoktam conra járni - lehet ez a baj, mert ott mindenre fény derül (?)-, de csak azt látom, hogy leginkább ezzel és a magazinnal foglalkoznak már évek óta. Meg kiviszik akcióban a régi dolgokat.
Tavalyi animekarácsonyra készültek utoljára új mangák (amiket valamiért nem is tudtak kivinni a conra), azóta semmi és ahogy látom ez nyári sem lesz kivétel. Kérdem én miért és miért nem tudhatunk erről legalább egy kicsit?
Felnéztem a Mondo facebook oldalára és a con honlapjára (ahol már megjelenések menüpont sincs, ahogy régen volt) hátha találok valamit, hiszen azt frissítik, de semmi. És a vicc, hogy még a kommentek között sem találok erre irányuló kérdést/beszélgetést. Már ennyire nem érdekel ez senkit?
Szomorú.
Egyetértek. Esetleg új sorozatot is adhatnának ki, de erre nagyon parányi az esély.
beküldve: 2017-07-13 19:16:46
(#248) Elsősorban egy új honlapra lenne szükség, nem funkciókra, mert ez már félig meghalt.
Szomorú.
Szomorú.
Nem tudom, hogy lett-e írva, de egy szavazó felület jó lenne. Pl befejeztek egy manga sorozatot és lenne néhány választási lehetőség (mondjuk 3-5), hogy mivel folytassátok tovább utána és a legtöbb szavazatot elérő lesz a következő sorozat.
Támogatom!
beküldve: 2017-03-15 11:43:32
(#245) Nem tudom, hogy lett-e írva, de egy szavazó felület jó lenne. Pl befejeztek egy manga sorozatot és lenne néhány választási lehetőség (mondjuk 3-5), hogy mivel folytassátok tovább utána és a legtöbb szavazatot elérő lesz a következő sorozat.
beküldve: 2017-03-15 08:17:57
(#244) Sziasztok! Nem tudom mennyire lehet lehetséges,de lehetne olyan rendezvény fél évente,hogy beküldünk egy saját mangát és kiadnátok, de lennének feltételei(ceruza és toll használatabtilos, tintába bártott tollal kell csinálni, xy oldalas legyen minimum) és a top 5 lehetne normálisan kinyomtatva,de mivel nem eredeti japán lenne,ezért 500-1000 ft közt lehetne.
beküldve: 2013-04-24 13:37:43
(#243) Annak örülnék ha lehetne képet feltölteni a hozzászólásokhoz,közvetlenü l a számítógépről.Nem kellene minden-egyes képet a netre feltölteni és belinkelni.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-24 13:38:51