Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeStars magazin
beküldve: 2010-09-21 17:49:45
(#127) Megszünt,de a Mondo magazinban tovább él!!!!
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-09-21 17:50:06
Szerintem karakterbeillő
És mindenki szépen megveszi az új AS-t, vagy aki nem annak bemotatom a kampós végű esernyőmet is
És mindenki szépen megveszi az új AS-t, vagy aki nem annak bemotatom a kampós végű esernyőmet is
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-12 11:09:12
Ez én vagyok a HoldfényConon
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-12 10:59:28
(#122) Jejj látom a cikkemet! Jól indul ez a nap
Szerk: Gilje-sama 2010-03-12 11:01:08
beküldve: 2010-03-12 10:29:50
(#121) Hamarosan elkészül a legújabb szám, ezúttal is igyekeztünk a lehető legváltozatosabb és legérdekesebb tartalmat összeállítani. Plusz megint lesz egy rakás újdonság, pl.: japán divat, visual novel, főzős cikk, stb.
Akit érdekel, az itt vethet egy kósza pillantást a magazinra:
[Link]
Csatlakozzatok a FB klubhoz minél többen, a 150-ik és a 200-ik új tag ajándékot kap! ;)
Valamint ajánlom mindenki figyelmébe, hogy már twitterünk is van:
[Link]
Elég sokára készült el, de el kellett magyarázni a kollégáknak, hogy ez nem egy nemi betegség, hanem egyfajta szociális háló...
Akit érdekel, az itt vethet egy kósza pillantást a magazinra:
[Link]
Csatlakozzatok a FB klubhoz minél többen, a 150-ik és a 200-ik új tag ajándékot kap! ;)
Valamint ajánlom mindenki figyelmébe, hogy már twitterünk is van:
[Link]
Elég sokára készült el, de el kellett magyarázni a kollégáknak, hogy ez nem egy nemi betegség, hanem egyfajta szociális háló...
Szerk: shearer 2010-03-12 10:30:12
beküldve: 2010-01-13 10:15:45
(#120) Jaja, és az új AS sztem qurva jó lesz!!! Alig várom már. *-* Tele lesz érdekességgel (legalábbis számomra), plusz még meglepetésekről is írnak :P
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-10 21:00:57
(#119) üdv Araniel
beküldve: 2010-01-10 20:59:35
(#118) Felkerült az AS honlapjára a legújabb szám bepillantója. Lesz benne Zero no Tsukaima, Detective Conan, Gurren Lagan, VHD és Girugamesh poszter. Jah, meg egy csomó visual key cucc. :P
Nem vannak olyan helyek ahol DVD nélkül adják de azok ritka helyek!!
Mint pl? Mert én eddig DVD-vel vettem, de most, hogy megláttam, hogy Inuyasha film lesz hozzá meggondoltam magam. A FMP Fumoffu DVD-k még elmentek, de ez már egyáltalán nem tetszik. Jobb lenne, ha olyanokat adnának ki, amik máshol nem jelentek meg és mondjuk 1 DVD-vel is teljes a történet.
Kai Doh Maru dvd NEM tetszett !!!
Vagy mondjuk úgy... ööö... nem értettem !!!
Én se értettem, hogy ki kinek a kicsodája és hogy miért is csinálják azt, amit, de aztán valahol olvastam, hogy ez egy ismert történet, csak hát nálunk mindenféle háttér nélkül nem volt túl szerencsés döntés pont ezt kiadni.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2009-10-30 12:00:40
(#116) Én már az első szám megjelenése óta rendelem a magazint, és nekem nagyon tetszik!
Be kell, hogy valljam, én az AS-t jobban kedvelem, mint a Mondo-t, de ez nézőpont kérdése. Van, amikor a Mondo-ban is érdekes dolgok vannak, meg minden, de nekem az ottani cikkek valahogy... nem is tudom... össze vannak ömlesztve. Vagy 4 oldalon át csak a szöveg, és.. nem is tudom. Nekem ez valahogy nem nyerte el túlzottan a tetszésemet.. De azért 1-2 példányt meg szoktam ritkán venni. :)
A DVD melléklettel kapcsolatban: Én se járattatom azt, mert engem se érdekelnek különösképp azok.. :)
Be kell, hogy valljam, én az AS-t jobban kedvelem, mint a Mondo-t, de ez nézőpont kérdése. Van, amikor a Mondo-ban is érdekes dolgok vannak, meg minden, de nekem az ottani cikkek valahogy... nem is tudom... össze vannak ömlesztve. Vagy 4 oldalon át csak a szöveg, és.. nem is tudom. Nekem ez valahogy nem nyerte el túlzottan a tetszésemet.. De azért 1-2 példányt meg szoktam ritkán venni. :)
A DVD melléklettel kapcsolatban: Én se járattatom azt, mert engem se érdekelnek különösképp azok.. :)
"Rendet csak az ostobák tartanak, a zsenik átlátják a káoszt."
beküldve: 2009-08-07 21:59:59
(#115) Én is régóta veszem már és nincs vele gondom !!!
És örülök h a poszter már nincs beletűzve az újságba !!! :P
A dvd-s szám engemse nagyon érdekel... nem tetszenek a hozzá mellékelt dvd-k !!!
Egy volt amit dvdvel eggyütt vettem meg... hát... nem voltam elragadtatva !!! Kai Doh Maru dvd NEM tetszett !!!
És örülök h a poszter már nincs beletűzve az újságba !!! :P
A dvd-s szám engemse nagyon érdekel... nem tetszenek a hozzá mellékelt dvd-k !!!
Egy volt amit dvdvel eggyütt vettem meg... hát... nem voltam elragadtatva !!! Kai Doh Maru dvd NEM tetszett !!!
beküldve: 2009-07-29 18:21:01
(#114) Én már nagyon régóta veszem körübelül 2007 óta,és nagyon meg vagyok vele elégedve,valahogy komolyabb témákat dolgoz fel mint a Mondo és árilag csak 290ft-tal drágább és 2 havonta jelenik meg ami szerintem tök reális ár szempontjából!
A Dvd-s változat soha nem érdekelt,mert nem adtak hozzá olyat ami érdekelt volna,de amúgy a sima számot a nagyobb újságosoknál simán be lehet szerezni én mindig az Inmedio vagy Relay.nél szoktam venni,és ott mindkét fajtából szokott lenni,szóval nem értem hogy más miért nem talál!
A Dvd-s változat soha nem érdekelt,mert nem adtak hozzá olyat ami érdekelt volna,de amúgy a sima számot a nagyobb újságosoknál simán be lehet szerezni én mindig az Inmedio vagy Relay.nél szoktam venni,és ott mindkét fajtából szokott lenni,szóval nem értem hogy más miért nem talál!
beküldve: 2009-07-29 18:05:00
(#113) Nem vannak olyan helyek ahol DVD nélkül adják de azok ritka helyek!!
Meg a mostaniba az tetszik hogy az egyik kedvenc játékom amit mindig is meg szerettem volna venni...az van most a magazinba az Ookami.....nagyon jóó játék és nagyon megtetszett amikor még nem voltam animés!!:)) Szóval azért jó ez a mostani szerintem!!:)
Meg a mostaniba az tetszik hogy az egyik kedvenc játékom amit mindig is meg szerettem volna venni...az van most a magazinba az Ookami.....nagyon jóó játék és nagyon megtetszett amikor még nem voltam animés!!:)) Szóval azért jó ez a mostani szerintem!!:)
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: L.Lawliet 2009-07-29 18:05:17