Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeStars magazin
beküldve: 2007-06-11 18:12:04
(#37)
Szerk: Horsee 2007-06-11 18:12:37
beküldve: 2007-06-11 17:56:32
(#36) És valaki esetleg Debrecenben nem látott AS 3-at?
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Köszi szépen! Remélem lesz még mire odaérek :P
Láttam a főposta melletti újságosnál is, meg a plázában található inmedio boltban is.
ぴぴるぴるぴるぴぴるぴ
Veszprémben pontosan hol lehet kapni?
Kossuth 1 hirlapüzlet Ifjusági polc legfelső foka. Ha nem találnád kérdezd az eladókat! 100% hogy tudják miről lesz szó. És pont a Mondo mellett van
Köszi szépen! Remélem lesz még mire odaérek :P
"Nincs baj ameddig érzem, hogyha fáj, az élet ilyen, néha fáj"
Veszprémben pontosan hol lehet kapni?
Kossuth 1 hirlapüzlet Ifjusági polc legfelső foka. Ha nem találnád kérdezd az eladókat! 100% hogy tudják miről lesz szó. És pont a Mondo mellett van
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-11 15:23:36
(#32) Kérlek segítsetek hol lehet kapni AnimeStars magazint? A környékemen 3 db újságos is van de az egyik se árul!
Hhhhhhhát nem is tudom majd ha latok szólok. beküldve: 2007-06-11 15:01:21
(#30) Kérlek segítsetek hol lehet kapni AnimeStars magazint? A környékemen 3 db újságos is van de az egyik se árul!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Szerk: Ekler 2007-06-11 15:04:49
Szombat óta kapható az AnimesStars az ujságosoknál! Mindenképp érdemes a nagyobb üzletekben érdeklődni mert ők kaptak (legalábbis Veszprémben). Biztos forrásból tudom
Hello!
Veszprémben pontosan hol lehet kapni? Csak mert én kerestem de nem nagyon találtam.
Üdv
"Nincs baj ameddig érzem, hogyha fáj, az élet ilyen, néha fáj"
beküldve: 2007-05-28 14:25:50
(#28) nem kell, köszi. mint mondtam pénzem sincs rá és nagyon zsúfolt hetem lesz...
Egy keménytetőset, jókora motorral!
egy kaposvári ugyanis szinte sehogysem tud hozzájutni.
Kaposváron kell lenni AS-nek Nézd meg vagy a Fő utcai Inmedio-ba vagy az Ady utcai Inmedioba szintén! Ezen a két helyen lennie kell de ha gondolod lecsekkolom neked szerdán úgyis arra járok
beküldve: 2007-05-28 02:19:11
(#26) csak lehetne vidéken is kapni a magazint... egy kaposvári ugyanis szinte sehogysem tud hozzájutni. rendelni meg nem tudok mert arra végképp nincs pénzem (2 hete több mint 14.000forintomat lopták el a takarítók a kollégiumban) , úgyhogy most egy darabig (bár fáj kimondanom) árnybíróra sincs pénzem...
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-05-27 23:54:39
(#25) nekem megvan mind az eddig három megjelent példány. szerintem nagyon jó. mindennel foglalkozik, amivel érdemes. anime-vel, manga-val, zenével és természetesen a japán kultúrával. sok érdekes cikk vann benne. az egyetlen, ami nem tetszett az újságban a közepe fele az a "kétoldalas történet". szerintem eddig semmi értelme. nem igazán értem mi akart lenni. . ezt a két oldalt leszámítva viszont:
5*!!!!!!!!!!!!!!!
5*!!!!!!!!!!!!!!!
Szombat óta kapható az AnimesStars az ujságosoknál! Mindenképp érdemes a nagyobb üzletekben érdeklődni mert ők kaptak (legalábbis Veszprémben). Biztos forrásból tudom
Épp akartam írni, hogy ma a Duna Plazában volt szerencsém az újságosnál látni a magazint (a Gyermek-Ifjúsági részlegen ). Gratulálok, és további sok sikert a terjeszkedéshez!
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-23 14:51:03
(#23) Szombat óta kapható az AnimesStars az ujságosoknál! Mindenképp érdemes a nagyobb üzletekben érdeklődni mert ők kaptak (legalábbis Veszprémben). Biztos forrásból tudom