Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeStars magazin
Lesz megint AS KÜLÖNSZÁM
Ezúttal YuYu Hakusho^^
És én a DVD mellékletes AS-t vettem most, a Black Jack-et már régóta megszerettem volna szerezni/nézni DVD-n
itt volt a lehetőség
Ezúttal YuYu Hakusho^^
És én a DVD mellékletes AS-t vettem most, a Black Jack-et már régóta megszerettem volna szerezni/nézni DVD-n
itt volt a lehetőség
Valami minőségibbet is kiadhatnának pl. vmi külföldit amit még senki se ismer a 198 milla japcsin kÍvül
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-04-12 15:03:25
(#81) Mivel Inuval is így volt, gondoltam h YYH-val is így lesz, én nagyon örülök neki, biztos beszerzem =)
Mondjuk mi most épp a rendes AS-ről beszéltünk, és az ahhoz kapott papírtokos DVD-ről (Black Jack) =)
.... (remélem ha eljön az idő, lesz Bleach különszám is )
Mondjuk mi most épp a rendes AS-ről beszéltünk, és az ahhoz kapott papírtokos DVD-ről (Black Jack) =)
.... (remélem ha eljön az idő, lesz Bleach különszám is )
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-04-12 15:08:19
Tudom, tudom, de mégis...
Nah, igen. Tudjuk. De még lehet egy kis remény a tokos változatra, mert végülis, különszám lesz és az Inu különszámban is tokos volt a DVD...
Ezt a "kis reményt" most szeretném bizonyossággá tenni. :)
Természetesen a különszámhoz eredeti tokkal kapjátok a YYH második DVD-jét. Vagy akár fordítva is mondhatnánk, hiszen a DVD önmagában is 1490, ezért az árért pedig magazinnal együtt is megkaphatjátok az AnimeStars standjánál.
Lehet kiírunk egy hírt, ha nem volt egyértelmű, hogy eredeti tokos verzió jár a különszámhoz.
Tudom, tudom, de mégis...
Nah, igen. Tudjuk. De még lehet egy kis remény a tokos változatra, mert végülis, különszám lesz és az Inu különszámban is tokos volt a DVD...
beküldve: 2008-04-12 14:12:01
(#77) Más újságokhoz IS papírtokban adják a filmeket, én így is vártam.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-12 13:37:09
(#76) Szörnyen hangzik ez a papírtokos dvd-melléklet, mondjuk árban igencsak kedvező... A Black Jack-et inkább megveszem ezresért dobozzal mindennel együtt.
beküldve: 2008-04-12 13:28:04
(#75) Lesz megint AS KÜLÖNSZÁM
Ezúttal YuYu Hakusho^^
itt volt a lehetőség
Ezúttal YuYu Hakusho^^
itt volt a lehetőség
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-12 13:19:39
(#74) Én már az első szám óta veszem és nagyon szeretem.
A Mondo nemigazán tetszik, végülis azis jó, csak én már az AS-t szoktam meg, az egész felépítését, tartalmát, értékelőit stb... és már nemigen tudnék váltani vagy mástis olvasni.
A Mondo nemigazán tetszik, végülis azis jó, csak én már az AS-t szoktam meg, az egész felépítését, tartalmát, értékelőit stb... és már nemigen tudnék váltani vagy mástis olvasni.
beküldve: 2008-03-27 20:25:03
(#73) Magyar alkotók művei isszerepelnek a mellékletben. Talán nevezhetnénk "hungaromangának" (by Meglivorn).
beküldve: 2008-03-27 20:07:02
(#70) Hát, ha valami magyar, az már valahogy nem manga.
Már csak azt nem értem, hogy hogyha a Mondo nem közölhet le itthon nem licenszelt műveket, akkor az AnimeStars miért? Vagy akár a Mondo is megtehetné, csak nem akarja? x)
Már csak azt nem értem, hogy hogyha a Mondo nem közölhet le itthon nem licenszelt műveket, akkor az AnimeStars miért? Vagy akár a Mondo is megtehetné, csak nem akarja? x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-27 20:03:14
(#69) Miért tetted a manga szót " " írásjelekbe? Olyan mangameléklet van benne, amire nem lehet biztosan a manga nevet ragasztani? Pl.: Dramacon, Éjféli opera, Házni ninja, stb.?
beküldve: 2008-03-27 19:30:50
(#68) Az Animestars rengeteget fejlődött és nagy előny, hogy nem csak itthon kapható animékkel foglalkozik. vastagabb, olvasmányosak a cikkek és 2 havonta egy ezres nem a világ. Ja és a közepén magyar "manga" is van.