Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeStars magazin
Aha, köszönöm a véleményeket, ezek szerint mindenkinek más a jó, elég vegyesek a vélemények. Beszerzek egy számot, oszt meglátom, hogy nekem melyik tetszik jobban.
Tégy úgy!!! Aztán majd meglátod...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-21 08:36:46
(#66) Aha, köszönöm a véleményeket, ezek szerint mindenkinek más a jó, elég vegyesek a vélemények. Beszerzek egy számot, oszt meglátom, hogy nekem melyik tetszik jobban.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-01-21 07:14:21
(#65) én csak a kezdetleges Anime Start olvastam..hát.....na mind1 nkem a MONDO többet nyújt..de nem mondom h azóta nem fejlődhetett..de biztos van bne vmi ha veszik mint a cukrot..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-20 21:36:24
(#64) csak 1 animestart olvastam eddig (Hellsing ), de sztem azért jobb vmivel, mint a mondo, mert érdekesebb cikkeket írnak, és többet. amikor láttam, hogy 5 oldal hellsing van benne, alig bírtam magammal...
"The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame"
beküldve: 2008-01-20 20:25:51
(#63) Én nem akarok belekeveredni a vitába, de még nem láttam belülről egy AS magazint se, de szerintem a Mondo-nál nem lehet jobb.
egy próbát megér..nem oylan rossz!
Sőt! Sztem nagyon is jó! Nálam mindenestre ez viszi a pálmát. De ugyanúgy veszem a Mondo-t is mellette.
én semmit nem veszek..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Sőt! Sztem nagyon is jó! Nálam mindenestre ez viszi a pálmát. De ugyanúgy veszem a Mondo-t is mellette.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Már gondolkodtam, hogy az AS-ot is be kellene szerezni, de még nem tudom, hogy megéri-e, a honlapjukon nem túl sok jön át magáról a magazinról. Érdekel a japán kultúra is, meg haladás, hogy ők nem csak itthon megjelent dolgokról írnak, de még nem tudom.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-20 19:32:09
(#59) Már gondolkodtam, hogy az AS-ot is be kellene szerezni, de még nem tudom, hogy megéri-e, a honlapjukon nem túl sok jön át magáról a magazinról. Érdekel a japán kultúra is, meg haladás, hogy ők nem csak itthon megjelent dolgokról írnak, de még nem tudom.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
a magas értelmi szinttel rendelkező hölgyemény sikeresen összekombinálta az AnimeStars-t a Mondoval... ez elég nagy baki volt tőle...
Hát... így is lehet mondani... Mondo-t az AS-sel??? Erre csak ennyit mondhatok: Nem mindegy, hogy kecsesen sikló fecske vagy recsegve fingó kecske...
Én mondjuk járatom mindkettőt, de ég és föld a különbség...
igen, az animestars inkáb amolyan szárnypróbálgatás..
a magas értelmi szinttel rendelkező hölgyemény sikeresen összekombinálta az AnimeStars-t a Mondoval... ez elég nagy baki volt tőle...
Hát... így is lehet mondani... Mondo-t az AS-sel??? Erre csak ennyit mondhatok: Nem mindegy, hogy kecsesen sikló fecske vagy recsegve fingó kecske...
Én mondjuk járatom mindkettőt, de ég és föld a különbség...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-20 18:15:22
(#56) És spec mindkettőt járatom... a különbségek?
Az AS talán többet fordít a japán történelem, kultúra, stb. bemutatására...
Viszont a Mondo egyértelműen viszi a pálmát az animék/mangák bemutatásában és elemzésében...
Az AS talán többet fordít a japán történelem, kultúra, stb. bemutatására...
Viszont a Mondo egyértelműen viszi a pálmát az animék/mangák bemutatásában és elemzésében...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-20 18:21:51
hm. én inkább Mondo-párti vok... ha valaki ismeri mindkettőt, elemezné a különbségeket?
Mondjuk az elemzés, emg a Mondo mindig aktuális. Nagyjából ennyi. :) jah és mellesleg: MEGSZÁLLOTT!!!
beküldve: 2008-01-19 21:22:10
(#54) hm. én inkább Mondo-párti vok... ha valaki ismeri mindkettőt, elemezné a különbségeket?
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-12-03 22:04:01
(#53) Miért?... T_T
Most bizonyosodott be számomra, hogy a Hellsinget sok oldalról lehet megközelíteni. Ez az oldal speciel nem tetszett. És hogy van az, hogy egy vérnyúlfütyinyi kép nem került be Integrámról? Megáll az eszem, elvégre címszereplő a drága. Szóval nem nagyon tetszett a cikk. Mellesleg olyan hibát elkövetni, hogy kihagyja Nakata bácsi eddigi szerepeiből a Monte Cristo grófjából Monte Cristo grófját (avagy Edmond Dantès). Cöhh. Amatőr. Ezt még gyakorolni kell. De miért pont a Hellsingen?! T_T
Most bizonyosodott be számomra, hogy a Hellsinget sok oldalról lehet megközelíteni. Ez az oldal speciel nem tetszett. És hogy van az, hogy egy vérnyúlfütyinyi kép nem került be Integrámról? Megáll az eszem, elvégre címszereplő a drága. Szóval nem nagyon tetszett a cikk. Mellesleg olyan hibát elkövetni, hogy kihagyja Nakata bácsi eddigi szerepeiből a Monte Cristo grófjából Monte Cristo grófját (avagy Edmond Dantès). Cöhh. Amatőr. Ezt még gyakorolni kell. De miért pont a Hellsingen?! T_T
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!