Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeStars magazin
ÉS annyira örültem, hogy bekerült a fanartom, hogy az hihetetlen. Nem hittem volna, hogy ezt is megélem
Meiket rajzoltad?
Hát.. ha meglested volna a nickem, akkor sztem rájöhettél volna
De egyébként meg a jobb felső sarokban lévőt, aminél a "Tatsu" nick van.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Nekem bejön az újság, és jah, tök jó hogy bővítették, örültem neki. Sztem elég színvonalas a magazin, és ha lesz rá pénzem, akkor mindig venni fogom.
ÉS annyira örültem, hogy bekerült a fanartom, hogy az hihetetlen. Nem hittem volna, hogy ezt is megélem
Meiket rajzoltad?
beküldve: 2007-03-30 17:08:17
(#5) Én barátnőmtől kértem kölcsön,tulajdonképp nem nagy durranás (lehet hogy végig kellett volna olvasnom?..) Annak a 2 oldalas Vampire Hunter D elemzésnek viszont nagyon örültem
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-30 16:41:10
(#4) Nekem bejön az újság, és jah, tök jó hogy bővítették, örültem neki. Sztem elég színvonalas a magazin, és ha lesz rá pénzem, akkor mindig venni fogom.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-03-30 16:34:12
(#3) beküldve: 2007-03-30 16:14:52
(#2) Én megrendeltem az első számtól fogva, csak az a nagy helyzet, hogy az otthoni címemre. Otthon meg havonta kb.: 1 hétvégét töltök, így az új számot még nem láttam. Szrintem kezdő magazinhoz képest csillagos ötös.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-30 15:44:51
(#1) Én még csak tegnap jutottam hozzá a 2. részhez és sztem naon megéri a 990HUF-ot ... reggel már meg is rendeltem az 1.-t! Nektek mi a véleményetek róla? Van már vkinek? Fogjátok venni?