Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeStars magazin
beküldve: 2009-07-29 17:34:33
(#112) Szerintem a mostaniban kifejezetten gyenge a házi-manga, de a manhwa jobb, mint amit vártam.
Azt nem bírom Animestarsban, hogy nem adják DVD nélkül sehol, meg hogy olyan 10 oldal tele van kitérdekel-hírességekkel.
Azt nem bírom Animestarsban, hogy nem adják DVD nélkül sehol, meg hogy olyan 10 oldal tele van kitérdekel-hírességekkel.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-07-16 17:19:23
(#111) Most először vettem AnimeStars-t mert eddig drágáltam...de most mégis megvettem...de egészen jó. Nekem azt tetszett benne, hogy szélesebb körű benne a japán kultúr világ, mint a Mondoban. De a Mondot is megvettem. És az AS képregények is bejöttek...már csak azért is, mert magamtól sosem olvasnék bele egy olyan mangába, illetve manhwába ami "Annyira király vagy!" címen fut... De a másik az tényleg ütött... A cikkek is jók...csak az ára (nekem) kicsit sok...de a lap egészen minőségi...
Na ezzel nem a Mondo-t akartam lehúzni....azt is nagyon szeretem
Na ezzel nem a Mondo-t akartam lehúzni....azt is nagyon szeretem
beküldve: 2009-07-04 09:57:11
(#110) Én az ASt annyira nem szeretem,pedig jó.BÁr az jó benne,hogy részletesebb,mint a Mondo,de szerintem a Mondo jobban megéri.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-06-24 13:34:40
(#109) beküldve: 2008-11-29 13:35:48
(#108) Na jó, vegyük sorra:
A DVD nélküli magazin ára maradt.
A DVD 800 forintot dobott rajta. A fapados DVD-k általában 990 forintba kerülnek, tehát ez majdnem 200 Ft-tal olcsóbb, és figyelembe kell vennünk, hogy:
- Exkluzív kiadás, legalábbis ahogy a dolgok állnak nem valószínű, hogy külön lehet majd kapni, nem úgy, mint az eddigi mellékleteket.
- Van rajta magyar szinkron! Szerintem ez a legfőbb erénye, szerintem pusztán felirattal én sem vettem volna meg, pedig amúgy már régóta szemeztem ezzel az OVÁval.
- Amúgymeg a felhozatal: 5.1 magyar, 5.1 japán, 6.1 magyar, 6.1 japán hang, és magyar felirat.
- Kivágható DVD-borító található az újságban, tehát ha valakinek tok kell, vegyen egy üreset, tegye bele a borítót, és voilà!
- Végül, de nem utolsó sorban, ez aztán tényleg nem mainstream anime, hanem igazi különlegesség, ami nem rágja a szádba a dolgokat, hanem gondolkodni is kell, nem úgy mint... hát... Én például első megnézés után nem sokat értettem belőle, pedig rá vagyok edződve az elvont animékre. (No problem, úgyis össze akartam hasonlítani a magyar szinkront a japánnal. ) És persze nem árt ismerni némileg a japán hitvilágot és esetleg a történelmet is.
Asszem ennyi. Szerintem oltári húzás volt az AS-től, engem sikerült rávenni az újság megvételére, pedig elég régóta egyáltalán nem vettem magazinokat (és azelőtt se DVD-vel ) Szóval riszpekt. Ha valami fontosat kihagytam a felsorolásból, szóljatok.
A DVD nélküli magazin ára maradt.
A DVD 800 forintot dobott rajta. A fapados DVD-k általában 990 forintba kerülnek, tehát ez majdnem 200 Ft-tal olcsóbb, és figyelembe kell vennünk, hogy:
- Exkluzív kiadás, legalábbis ahogy a dolgok állnak nem valószínű, hogy külön lehet majd kapni, nem úgy, mint az eddigi mellékleteket.
- Van rajta magyar szinkron! Szerintem ez a legfőbb erénye, szerintem pusztán felirattal én sem vettem volna meg, pedig amúgy már régóta szemeztem ezzel az OVÁval.
- Amúgymeg a felhozatal: 5.1 magyar, 5.1 japán, 6.1 magyar, 6.1 japán hang, és magyar felirat.
- Kivágható DVD-borító található az újságban, tehát ha valakinek tok kell, vegyen egy üreset, tegye bele a borítót, és voilà!
- Végül, de nem utolsó sorban, ez aztán tényleg nem mainstream anime, hanem igazi különlegesség, ami nem rágja a szádba a dolgokat, hanem gondolkodni is kell, nem úgy mint... hát... Én például első megnézés után nem sokat értettem belőle, pedig rá vagyok edződve az elvont animékre. (No problem, úgyis össze akartam hasonlítani a magyar szinkront a japánnal. ) És persze nem árt ismerni némileg a japán hitvilágot és esetleg a történelmet is.
Asszem ennyi. Szerintem oltári húzás volt az AS-től, engem sikerült rávenni az újság megvételére, pedig elég régóta egyáltalán nem vettem magazinokat (és azelőtt se DVD-vel ) Szóval riszpekt. Ha valami fontosat kihagytam a felsorolásból, szóljatok.
1790? Te jó ég... Most már biztosan a DVD-melléklet nélkülit fogom megvenni... Persze, csak ha lesz olyan szerencsém, hogy megint találjak egy olyat.
Egyre ritkábbak a DVD nélküli kiadványok. Én is több újságost megjártam, mire találtam egy DVD nélkülit. Szerintem tok nélkül nem ér meg 800 forintot egy DVD. Max. 300 ft.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-11-29 12:27:31
(#106) A saját kiadás miatt nőtt a DvD-s szám ára (csak a DvD-sé)
Én úgy vagyok vele, hogy 700.- egy eredeti igényes animéért azért nem sok, de majd ha megvettem meglátom hogy siekrült.
Én úgy vagyok vele, hogy 700.- egy eredeti igényes animéért azért nem sok, de majd ha megvettem meglátom hogy siekrült.
no pussy, just the dicks
1790? Te jó ég... Most már biztosan a DVD-melléklet nélkülit fogom megvenni... Persze, csak ha lesz olyan szerencsém, hogy megint találjak egy olyat.
Bizony. Nem tudom miért emeltek, talán a DVD miatt? Vagy a sima is emelkedett árügyileg?
Mikor megláttam én is gondoltam rá, h lehet, h a másikat kéne venni...
MIANEVED?!
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
én már megvettem...de még nem néztem meg a DVDt....asszem ma este lesz rá időm ^w^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Pöppet lestem mikor megláttam: 1790 Ft
De azért megvettük.
De azért megvettük.
Mondták, hogy drágább lesz egy kicsit... Ez van, én még nem vettem meg, de nagyon érdekel!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-29 10:38:20
(#101) Igen ezt énis tudom, de ha mást nem, akkor megkérdezem a főszerkesztőt. Elég jóban vagyunk, meghát földim ^^ (Miskolc powa) Amúgy én úgyis DvD-s AS-t vezek, szóval nem téma.
Sorry, csak a korábbi hozzászólásodból úgy tűnt, nem vagy képben.
Nekem sajna DVD-s verzióra nem futja, meg amúgy se nagyon érdekel a magazin mellé adott filmeknek/animéknek úgy a fele. Ez a jelenleg Kai Doh Maru most kivétel.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Azért örülnék, ha nem lenne ellenségeskedés a két újság között. Én mindkettőt szeretem, mert szerintem mindkettő színvonalas. A másik meg az, hogy nagyon kevés helyet kap az anime a sajtóban, inkább össze kéne fogniuk, nem marni egymást.
Minden egyes szavad, mintha én írtam volna.
DETTO!
MIANEVED?!
Valaki nem tudja, hogy mi történt, és miért tett feljelentést az AnimeStars a Mondo ellen?
Hát állítólag az AS írt valamit az egyik számukban, (Ezt konkréten nem tudom, hogy mi volt.) amire a Mondósok azt reagálták, hogy az AS-nak nincs joga bizonyos képeket közölni, vagyis nem vették meg rá hivatalosan a jogot csak simán berakták a magazinba, míg a Mondónak mindenre van joga, amit leközöl. És erre írták az AS mostani számában, hogy a jogi képviselőjükhöz fordulnak, mert ha a Mondo vádai alaptalanok, akkor az rágalmazás.
Én nem tudom, kinek van igaza, nem is érdekel. Majd lesz valami...vagy nem.
Azért örülnék, ha nem lenne ellenségeskedés a két újság között. Én mindkettőt szeretem, mert szerintem mindkettő színvonalas. A másik meg az, hogy nagyon kevés helyet kap az anime a sajtóban, inkább össze kéne fogniuk, nem marni egymást.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu