Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeStars magazin
Az eddigi DVD mellékleteket simán meg lehetett venni bárhol magazin nélkül is, de ezek az újak csak AS mellékletekén jönnek ki. Persze mivel a Black Mirror nem önmaga ellensége gondolom előbb-utóbb lehet majd magazin nélkül is kapni őket.
Igen ezt énis tudom, de ha mást nem, akkor megkérdezem a főszerkesztőt. Elég jóban vagyunk, meghát földim ^^ (Miskolc powa) Amúgy én úgyis DvD-s AS-t vezek, szóval nem téma.
no pussy, just the dicks
Az eddigi DVD mellékleteket simán meg lehetett venni bárhol magazin nélkül is, de ezek az újak csak AS mellékletekén jönnek ki. Persze mivel a Black Mirror nem önmaga ellensége gondolom előbb-utóbb lehet majd magazin nélkül is kapni őket.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-28 14:58:59
(#95) Esetleg conon lehet majd külön is kapni, hiszen AS pultnál szokott lenni külön Black Jack meg más DvD is.
no pussy, just the dicks
Ezek a dvd-k (Kai Doh Maru, Street Fighter Alpha) kijönnek külön is, vagy csak és kizárólag a magazinnal együtt lesznek kaphatók?
Mivel az AS-nek is sok köze van a DVD-k elkészítésében szerintem kizárólag a magazinhoz lehet majd őket kapni. Legfeljebb csak ténylegnagyonnagyon sokára adják ki külön, amikor már a rendelhető magazinok is mind elfogytak, vagy mittomén.
Ezek a dvd-k (Kai Doh Maru, Street Fighter Alpha) kijönnek külön is, vagy csak és kizárólag a magazinnal együtt lesznek kaphatók?
Jó kérdés, mert abból amit írnak az jön le, hogy kizárólag a magazinnal együtt lesznek kaphatók, de ki tudja? Lehet, hogy egy idő múlva kiadják a magazintól függetlenül is.
Valaki nem tudja, hogy mi történt, és miért tett feljelentést az AnimeStars a Mondo ellen?
Hát állítólag az AS írt valamit az egyik számukban, (Ezt konkréten nem tudom, hogy mi volt.) amire a Mondósok azt reagálták, hogy az AS-nak nincs joga bizonyos képeket közölni, vagyis nem vették meg rá hivatalosan a jogot csak simán berakták a magazinba, míg a Mondónak mindenre van joga, amit leközöl. És erre írták az AS mostani számában, hogy a jogi képviselőjükhöz fordulnak, mert ha a Mondo vádai alaptalanok, akkor az rágalmazás.
Én nem tudom, kinek van igaza, nem is érdekel. Majd lesz valami...vagy nem.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Valaki nem tudja, hogy mi történt, és miért tett feljelentést az AnimeStars a Mondo ellen?
szerintem csak magazinal lehet kapni de gondolom ha van érdeklődő akkor külön is kiadják
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-11-28 12:55:14
(#91) Valaki nem tudja, hogy mi történt, és miért tett feljelentést az AnimeStars a Mondo ellen?
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-11-28 12:20:40
(#90) Ezek a dvd-k (Kai Doh Maru, Street Fighter Alpha) kijönnek külön is, vagy csak és kizárólag a magazinnal együtt lesznek kaphatók?
beküldve: 2008-11-28 11:03:35
(#89) megjött a 12.as magazin végre rendes anime dvd-vel kai doh maru-va a következő számban pedig street fighter alpha dvd várom már nagyon
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Az új szám nagyon jóra sikeredett, és a kedvenc animémről, a Kaleido Starról nagyon jó cikket írtak.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Mehozta a postás a legújabb AS magazint: kétoldalas Minekura Kazuya cikk + egy oldal Saiyuki! Most nagyon-nagyon happy vagyok!
ezen én is vigyorogtam 1 sort!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Természetesen megvettem az új AS-t
A retro animék nempont érdekelnek de lényegtelen...
Őszi Conra lesz vajon különszám? ...
Ha lenne különszám kiváncsi vagyok hogy melyik animéröl szólna...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-02 19:11:46
(#85) Természetesen megvettem az új AS-t
MIANEVED?!
beküldve: 2008-07-25 18:19:03
(#84) Mehozta a postás a legújabb AS magazint: kétoldalas Minekura Kazuya cikk + egy oldal Saiyuki! Most nagyon-nagyon happy vagyok!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-05-27 13:13:38
(#83) Wooow. Úgy láttam, az AS a Gyorsinterjúnál, hogy megvan az őszi AnimeCon helye és ideje, mégpedig szept. 27-28., PECSA.
Ennyire hamar elárulták volna nekünk?
Ennyire hamar elárulták volna nekünk?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD