Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeStars magazin
sikeresen összekombinálta az AnimeStars-t a Mondoval
Botráááány!! Nevet, címet, és mennek a Mondo karszalagos legények!
Felvilágosítják majd -de hogy szép szóval, lámpával, vagy lángszóróval...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-11-23 14:34:25
(#51) A double post szörnye utólért, nyehehe
*levegő után kapkod* *zihál* Milyen? Mit tudnak a Hellsingben 5 oldalon keresztül elemezni? Egyáltalán mit tudnak a tv sorozatból elemezni? x3
*levegő után kapkod* *zihál* Milyen? Mit tudnak a Hellsingben 5 oldalon keresztül elemezni? Egyáltalán mit tudnak a tv sorozatból elemezni? x3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem azért mondtam a végén. Áh, mindegy. Így próbáljon az ember érvényesülni, hogy lebuktatták >)
Annak nagyon örülne
mennek a Mondo karszalagos legények!
Annak nagyon örülne
beküldve: 2007-11-20 23:23:31
(#49) LOL megy a barátnődért a Mondo-ÁVH
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
sikeresen összekombinálta az AnimeStars-t a Mondoval
Botráááány!! Nevet, címet, és mennek a Mondo karszalagos legények!
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-11-20 21:31:05
beküldve: 2007-11-20 18:13:15
(#47) Hmm, megjött barátnőm válasza a "honnan van neked AnimeStarsod?" kérdésre. Nos, a magas értelmi szinttel rendelkező hölgyemény sikeresen összekombinálta az AnimeStars-t a Mondoval De hol a Mondoban a Hellsing? Sehol, valahogy a Vampire Hunter D mangamellékletet (vagy hogy hívjátok azt) nevezte át Hellsingre. Vagy egybőlé a Hellsing jut rólam az eszébe, vagy pedig épp a Hellsing borítós AnimeStarsot nézegette a honlapjukon, nem tudom, de elég nagy baki volt ez tőle
Csak jövóhét pénteken jelenik meg.
Akkor hogyan lehet neki meg? O.o
//update: igen, most nézem a honlapjukat, ott is jövőhét péntek van írva. No nem baj, akkor engem átcsesztek x3 A lényeg, hogy Hellsing van az elején ^_^
Szerk: Hanon 2007-11-17 22:08:17
beküldve: 2007-11-17 19:56:37
(#45) Tényleg Hellsing van az elején...úristen...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Velem 3 perce közölte barátrnőm msn-en, hogy megvette az AnimeStars 6. kiadványát és Hellsing...örömömben bebasztam a lábam a basszushangszóróba, no nembaj x33 Aki olvasta az megdobhatna egy pm-el (pü?), hogy mi is volt benne Hellsingről. Én úgysem veszem meg ^_^"
Csak jövóhét pénteken jelenik meg.
beküldve: 2007-11-17 19:44:49
(#43) Velem 3 perce közölte barátrnőm msn-en, hogy megvette az AnimeStars 6. kiadványát és Hellsing...örömömben bebasztam a lábam a basszushangszóróba, no nembaj x33 Aki olvasta az megdobhatna egy pm-el (pü?), hogy mi is volt benne Hellsingről. Én úgysem veszem meg ^_^"
beküldve: 2007-11-15 13:45:45
(#42) Már nagyon várom a 6. számot!
*Mostanra sikerült összeszednie az állát az asztal alól XD*
Hellsing, yay! ^^
*Mostanra sikerült összeszednie az állát az asztal alól XD*
Hellsing, yay! ^^
beküldve: 2007-09-02 17:57:38
(#41) Nem igaz eltüntek a föld szinééről az AS os? ha 30 helyen nem kerestem akkor sehol se!!!!!!!
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
AS magazint akarok! Hát már sehol se árulnak!
Rendeld meg a magazin honlapjáról,én is úgy jutottam hozzá
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-06-26 14:29:50
(#39) AS magazint akarok! Hát már sehol se árulnak!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
És valaki esetleg Debrecenben nem látott AS 3-at?
Én speciel ma láttam a MÁV állomáson. De biztosan van feljebb is a Piac utcánál vagy a Piac-Bajcsy saroknál is.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2007-06-11 18:55:11