Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeStars magazin
beküldve: 2007-04-19 22:44:11
(#22) Tetszik a magazin, egyedül a jdorama-s és a pc játékos cikk nem érdekelt, de vki biztos ezeket is szereti, úgyhogy nem baj.
Viszont elég sok benne az elgépelés, kéne még egy lektor.
Viszont elég sok benne az elgépelés, kéne még egy lektor.
Szerk: geo 2007-04-19 22:44:35
beküldve: 2007-04-07 22:44:26
(#21) A második számban is van rossz minőségű kép. A novellák pl. De a "fő képek" nem azok. De egyetértek. Minden képnek tökéletesnek kell lennie. Igyekszünk!
Annak a 2 oldalas Vampire Hunter D elemzésnek viszont nagyon örültem
...hhhhhhát lehet ilyennek nem örlülni?
*Lunácska szerelmes D-be * ... (csak páromat el ne kapja a féltékenységi láz...)
Helyes,enyém Link úrfi..
Csak nyugodtan Nekem még mindig a hosszú, sötét haj a gyengém
on: nekem nem rémlenek az említett elmosódott képek, de most megyek, megnézem...
EDIT: megnéztem, szerintem semmi vészes. Egyedül az első számbeli két magyar mangaajánló képét (Napkút meg Princess Ai) találtam már-már pofátlanul életlennek - azért írom, hogy pofátlan, mert valahol... hm... cikinek tartom, hogy pont az itthoni kiadásokról nem biztosított azok kiadója élesebb, újságban közlendő képet. Vagy hogy történt?
Ami viszont nagy pozitívum: elsőre majdnem leejtettem a két számot: nem készültem arra, hogy ilyen nehezek, vastagok. Komolyan Ezért fejet hajtok!
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-07 19:07:04
Szia! Pontosan melyik képekre gondolsz? Mert vannak ugye az original képek, amit a kiadóktól kapunk, ezekre biztos nem. Meg vannak a screenshotok, amiket pedig tényleg az animékből szedtünk, de szó sincs felnagyításról. Az első számban voltak rossz képek, de nem az animéknél. (vagy csak nem vettem észre őket a rózsaszín ködön keresztül? ) Ha konkretizálod, megnézem melyikre gondoltál.
bár nem engem kérdeztél de azért én is mondanék egy pl-t. természetesen a második számból. a 14. oldalon az IY cikkben, ahol a mangáról van szó. ott eléggé elmosódott a kép, legalábbis a másik oldalon lévő ranmáéhoz képest. most ezt lehet kötekedésnek venni, mert egy ilyen kicsi kép... de nem annak szánom! egyszerűen engem főként a mangák érdekelnek és ezért is nézem meg a borítójukat. pl érdekel h az most angol v japán változat e, meg hogy mi a külömbség a borítókban stb... szóval gomen ha megsértek vkit, de tényleg nem annak szánom!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Leginkább a screenshotok azok amik alacsony felbontásura sikeredtek szvsz :/ Azokon mindenképpen javitani kéne ha lehet valamilyen módon.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
*Lunácska szerelmes D-be * ... (csak páromat el ne kapja a féltékenységi láz...)
Helyes,enyém Link úrfi..
És a másodikat is kölcsön adod ugye Iyla?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Inkább a Shonen Jumpra fizess elő! A mellékelt képek a különböző animékból enyhén szolva is egy pacának tünnek! Egyszerüen kiszedtek egy képet az animéből azt felnagyitották és úgy dobták be. Egy homályos pacának látszik az egész : /
Szia! Pontosan melyik képekre gondolsz? Mert vannak ugye az original képek, amit a kiadóktól kapunk, ezekre biztos nem. Meg vannak a screenshotok, amiket pedig tényleg az animékből szedtünk, de szó sincs felnagyításról. Az első számban voltak rossz képek, de nem az animéknél. (vagy csak nem vettem észre őket a rózsaszín ködön keresztül? ) Ha konkretizálod, megnézem melyikre gondoltál.
Szerk: Akujin 2007-04-01 12:27:05
A fanartod pedig nagyon szép lett. ^-^
Nagyon szépen köszönöm, volt is vele munkám, de megérte
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Inkább a Shonen Jumpra fizess elő! A mellékelt képek a különböző animékból enyhén szolva is egy pacának tünnek! Egyszerüen kiszedtek egy képet az animéből azt felnagyitották és úgy dobták be. Egy homályos pacának látszik az egész : /
beküldve: 2007-04-01 10:26:46
(#13) Szerintem sem rossz a magazin, kifejezetten tetszik, hogy széles választékban kínálják a témákat (pl a japán oktatási rendszer - ezt még az egyetemhez is tudom hasznosítani).
Egyetlen "hibát", zavaró tényezőt találtam benne, már az első számban is és most is, de erről majd a kiadót tájékoztatom, illetve megkérdezem, nem lehetne-e orvosolni (vagy csak engem zavar-e).
Egyetlen "hibát", zavaró tényezőt találtam benne, már az első számban is és most is, de erről majd a kiadót tájékoztatom, illetve megkérdezem, nem lehetne-e orvosolni (vagy csak engem zavar-e).
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-01 09:47:47
(#12) Nekem nagyon tetszik a magazin. Imádom, hogy van ilyen magyarul. ^^ Tegnap este elolvastam *számolgat* 17 egész oldalt meg még több kicsi cikket, és nagyon jók szerintem. ^^
Nathaniel never dies ^^
Én barátnőmtől kértem kölcsön,tulajdonképp nem nagy durranás (lehet hogy végig kellett volna olvasnom?..) Annak a 2 oldalas Vampire Hunter D elemzésnek viszont nagyon örültem
Nah, és kitől is kérted kölcsön?
Kicsit csalodtam magában a magazinban! Irreálisan is magas százalékot kapott egy-egy anime. Például a Cowboy Bebop amit akármennyire is imádok nem tudnék neki 98%-ot (legalábbis én ennyire emlékszek) adni! Az ujság többi részét csak gyorsba sikerült átlapoznom de sebaj. Majd talán megváltozik a véleményem ha át is olvasom jobban...
Most komolyan ez a baj? A tegnapi "lesújtó kritikád" :) után azt hittem, komolyabb baj van a maggal... Ki nem sz*rja le a százalékokat?
beküldve: 2007-04-01 07:29:15
(#9) Az elején le is írják,h a %-ok nem azt tükrözik,h mien jó vagy roxx hanem,h csak a ... nemtom , de vmit írnak Mellesleg, tegnap a fesztiválon megvettem az első számot
beküldve: 2007-03-31 00:01:04
(#8) Kicsit csalodtam magában a magazinban! Irreálisan is magas százalékot kapott egy-egy anime. Például a Cowboy Bebop amit akármennyire is imádok nem tudnék neki 98%-ot (legalábbis én ennyire emlékszek) adni! Az ujság többi részét csak gyorsba sikerült átlapoznom de sebaj. Majd talán megváltozik a véleményem ha át is olvasom jobban...