Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tarot Café
beküldve: 2013-04-28 19:41:41
(#124) Nyáron olvastam a TC első 3 kötetét, aztán egy kis szünet, és most folytattam a 4. és 5. kötettel. A grafikája gyönyörű, a történetek érdekesek. Egyik nagy kedvencem lett. De már csak 2 kötet van hátra, és kiolvasom az egészet. Kár, hogy csak 7 kötetes.
egyetértek.. nagy kár h csak 7 kötetes... a vége pedig ledöbbentő... angyon nagy hátast dobtam amikor végigolvastam... nem hittem volna h ekkora forulatot vesz az egész...mondjuk ez csak még jobban megszerettette velem "Belust" ...am az egyik kedvencem a vámpíros történet volt ..fantasztikus az a kép ahogy a csaj nővérére néz a múltban... nem tok betelni a látvánnyal(valahoyg Jeanne Claude jut rólla eszembe...(aki nem tudná Anita Blake mondjuk ő egészen más karakter de ott az a kép mintha ő lenne )a többi már nem mert túl aranyosak a szemek hozzá képest )..a rajzal kapcsolatban csak anyi hogy vannak benne hibák néhol de egész jó..és roppant egyedi
Szia!
Oké, semmi gond, megértem. Tegnap én is rosszul voltam, szóval ugyanígy jártam. Jobbulást!
Bocs a késői szólásért, de a mai találkozásunkat áttehetnénk holnapra? Nagyon benáthásodtam és nem szívesen mennék így az utcára.^^"
beküldve: 2009-12-18 11:21:17
(#120) Nyáron olvastam a TC első 3 kötetét, aztán egy kis szünet, és most folytattam a 4. és 5. kötettel. A grafikája gyönyörű, a történetek érdekesek. Egyik nagy kedvencem lett. De már csak 2 kötet van hátra, és kiolvasom az egészet. Kár, hogy csak 7 kötetes.
beküldve: 2008-10-07 14:56:29
(#119) De jó!! Végre megjelent a 7. köttet!!! (Bár egyben szomorú is, mert az utolsó. ) Ennél már csak az szomorúbb, hogy még nincs meg... XD Meg akartam venni a conon, de mire odajutottam már nem volt elég pénzem De majd igyekszem beszerezni
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2008-07-11 09:53:44
(#118) van egy jó hirem a Tarot Café imádoknak(köztük vagyok én is) hogy a Nyári Conra hivatalosan is megjelenik a 6.dik kötet!!
[Link]
[Link]
Hétkötetesre tervezik.
Nem csak tervezik... már ki is jött belőle mind a 7. Több kötet nem lesz belőle.
Szerk.: Most látom, hogy ez már kicsit régi hozzászólás... Na mind1, végülis, akkor büszkén bejelentem, hogy megjelent mind a 7 kötet.
Szerk: Horsee 2008-06-20 17:13:05
Gondoltam előkotrom ezt a topikot, mert elolvastam az ötödik részt is. Tetszik, tetszik. Pamela története is és a kis epizódok is. A legutolsón (A fa és a cincér) jót sírtam. Nagyon édes volt.
Igen az tényleg megható volt !Szerintem eddig ez a kötet volt a legjobb a Sashás történetnek is akkora csattanója volt
P.S Segítek lendíteni a témát yeah
beküldve: 2008-06-03 01:03:02
(#115) Gondoltam előkotrom ezt a topikot, mert elolvastam az ötödik részt is. Tetszik, tetszik. Pamela története is és a kis epizódok is. A legutolsón (A fa és a cincér) jót sírtam. Nagyon édes volt.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-06-03 01:03:30
Egy időben rajzfilm projektekről is suttogtak vele
bár ezen a téren még nincs újdonság.
Ez gondolom nem csak a Tarot Café-t érinti,hanem az alkotó más műveit is.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2007-11-07 21:26:37
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-11-06 21:41:02
(#111) Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Valaki tudja hány kötete lesz összesen?
Hétkötetesre tervezik.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.