Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2021-11-09 20:03:43
(#3183) Sziasztok! A Naruto manga 28. részét keresem magyarul, hogy teljes legyen a kollekcióm Ha valakinek van eladó írjon légyszi egy emailt: meszaroseszter1997@gmail.com
Már ha ezt valaki olvassa D
Már ha ezt valaki olvassa D
A 29.rész mikorra fog megjelenni?
Soha.
(de javítsanak ki, ha tévednék)
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2018-12-06 14:56:44
(#3181)
Szerk: ButterflyB. 2018-12-06 15:01:46
beküldve: 2018-05-04 17:25:18
(#3180) A NARUTO manga 13, 17, 18, 19-es kötete mindenkinek úgy van meg, hogy jóval keményebb laposak, mint a többi?????
Tartani kell, hogy nyitva maradjon.........
Tartani kell, hogy nyitva maradjon.........
A NARUTO manga fordítása lesz még folytatva vagy ennyi volt?
Hivatalos választ nem úgy tűnik, hogy fogsz már bármilyen kérdésre is itt kapni, de valószínűleg máshol sem.
Szerintem temethetjük.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2018-03-29 07:52:03
(#3178) Naruto 27 már megjelent.
Utána értelemszerűen a 28 fog jönni (ami animében már a Shippuuden)
Utána értelemszerűen a 28 fog jönni (ami animében már a Shippuuden)
beküldve: 2016-10-16 22:46:19
(#3176) Sziasztok!
27. kötet még idén fog kijönni?
És a shippuuden jönni fog miután kijött az utolsó kötet?
27. kötet még idén fog kijönni?
És a shippuuden jönni fog miután kijött az utolsó kötet?
Sziasztok! Engem az erdekelne, hogy amikor a magyar kiadasban a shippuuden is kifut utana a Baruto is ki lesz adva? Elvileg az is a naruto szeriahoz tartozik! Koszi a valszat
Tudtommal a Boruto animét -ha lesz ilyen- még nem kezdték el készíteni, csak egy film van kész belőle.
A Boruto: The next generation manga azonban már fut, egyelőre angolul :) [Link] De ezt nem Kishimito rajzolja illetve írja, csak felügyeli :)
A magát valószínűleg több fansub csapat is kézbe veszi, én a Konohagakure.hu oldalt javaslom :) Ők biztosan fordítani fogják :)
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Szerk: Ayame-sama 2016-10-11 14:36:02
beküldve: 2016-10-11 09:21:35
(#3174) Sziasztok! Engem az erdekelne, hogy amikor a magyar kiadasban a shippuuden is kifut utana a Baruto is ki lesz adva? Elvileg az is a naruto szeriahoz tartozik! Koszi a valszat
beküldve: 2014-04-27 12:41:25
(#3173)
Szerk: _gabi 2014-03-28 17:16:10
Kedves Mangafan!
Nálam egy kicsit betelt a pohár, azért nem írtam eddig, mert próbáltam nyugtatgatni magam....
Nálam egy kicsit betelt a pohár, azért nem írtam eddig, mert próbáltam nyugtatgatni magam....
Nem foglalok állást sem a kiadó, sem a te nézőpontodban (amiben van igazság), de azt ne felejtsd el, hogy mikor kiírták ezt a pár havi megjelenést a kötetek hátuljára, az cirka 7 éve volt, amikor a Naruto-n kívül még nem is adtak ki jóformán semmit, és még csak szárnypróbálgatások voltak.
A eltelt évek alatt pedig "kötelezően" jöttek új sorozatok, a kiadó viszont ugyanolyan kicsi maradt, pár fordítóval, ami néha még license problémák is hátráltattak. Rengeteg dolguk van, és az összes szériából sem tudnak kihozni mindig új kötetet, az összes conra. Mérlegelni kell.
A szöveget hátulról pedig már nem lehet átírni, hiába nem úgy van. ahogy.
Évi 3 kötet, jó esetben, és ennyi fér bele, de már évek óta. Lehet, hogy lassú, de a Naruto még így is jobb helyzetben van kiadás szempontjából, mint más társai. (pl. Kenshin, NANA)
beküldve: 2014-03-21 13:53:23
(#3170) Kedves Mangafan!
Nálam egy kicsit betelt a pohár, azért nem írtam eddig, mert próbáltam nyugtatgatni magam. De szerintem ez tarthatatlan, hogy egy A5ös papírnál kisebb alakú könyvet, ami kb 150 oldal és oldalanként kb 3-4 mondatról esetleg 5-6 mondatról beszélünk, ne sikerüljön lefordítani 1év alatt (még ha japánról is kell lefordítnai). Mivel életemben nem adtam ki könyvet így nem tudom a menetét, de mivel a kiadási jogokat lefoglalták (megvették) a 20. kötetig így gondolom, nem lehet nagy probléma ebben az ügyben.
Mikor megvettem az első kötetet megörültem, hogy 2-3 havonta meg fognak jelenni magyarul a kötetek, de amikor a 10. kötet után kellett várni több hónapot, hogy megjelenjen a következő, akkor már gyanítottam, hogy kínkeservesen fog megjelenni a többi, viszont azt egyáltalán nem gondoltam, hogy mire eljut a szerző a történet végére még a 20. kötet se jelenjen meg magyarul.
Továbbá, ha így halad a kiadás üteme kb 50év múlva adják ki az utolsót bár nem tudom Kisimoto mester mennyi kötetet tervez még, de hogy ők rajzolással, tervezéssel együtt évente kb. 3-4 kötetet is kiadnak maguk meg 1kötet/év, úgy hogy csak le kell fordítani és kinyomtatni, hát elég szégyen.
Továbbá azt is eléggé furcsállom, hogy 1 év nem elég arra, hogy normálisan magyarul megfogalmazott szöveget adjanak ki, mind helyesírásilag mind kohézió tekintetében vannak hiányosságok.
Nálam egy kicsit betelt a pohár, azért nem írtam eddig, mert próbáltam nyugtatgatni magam. De szerintem ez tarthatatlan, hogy egy A5ös papírnál kisebb alakú könyvet, ami kb 150 oldal és oldalanként kb 3-4 mondatról esetleg 5-6 mondatról beszélünk, ne sikerüljön lefordítani 1év alatt (még ha japánról is kell lefordítnai). Mivel életemben nem adtam ki könyvet így nem tudom a menetét, de mivel a kiadási jogokat lefoglalták (megvették) a 20. kötetig így gondolom, nem lehet nagy probléma ebben az ügyben.
Mikor megvettem az első kötetet megörültem, hogy 2-3 havonta meg fognak jelenni magyarul a kötetek, de amikor a 10. kötet után kellett várni több hónapot, hogy megjelenjen a következő, akkor már gyanítottam, hogy kínkeservesen fog megjelenni a többi, viszont azt egyáltalán nem gondoltam, hogy mire eljut a szerző a történet végére még a 20. kötet se jelenjen meg magyarul.
Továbbá, ha így halad a kiadás üteme kb 50év múlva adják ki az utolsót bár nem tudom Kisimoto mester mennyi kötetet tervez még, de hogy ők rajzolással, tervezéssel együtt évente kb. 3-4 kötetet is kiadnak maguk meg 1kötet/év, úgy hogy csak le kell fordítani és kinyomtatni, hát elég szégyen.
Továbbá azt is eléggé furcsállom, hogy 1 év nem elég arra, hogy normálisan magyarul megfogalmazott szöveget adjanak ki, mind helyesírásilag mind kohézió tekintetében vannak hiányosságok.
A Naruto 20. kötet csak Tavaszi Conra jelenik meg?T.T
igen
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-12-18 12:34:22