Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
Kétlem, a fiú-helyek pár nap alatt el szoktak fogyni, de azért próbáld meg, hátha még beférsz
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Akkor lehet hogy az idén már regisztrálok, és majd bekukkantok én is.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-28 10:39:14
(#235) Randi.conról szólva...
Több kedves barátom szervezi és viszi el a hátán az egészet, és azt kell mondanom csodás munkát végeztek ősszel. És tuti most tavasszal is jó lesz a dolog... ^^
Több kedves barátom szervezi és viszi el a hátán az egészet, és azt kell mondanom csodás munkát végeztek ősszel. És tuti most tavasszal is jó lesz a dolog... ^^
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
ez még semmi, no para
mondjuk maga az esemény elég horrorisztikusan hangzik, de ha az őszin volt először akkor nem mi voltunk a hülyék, asszem múlt tavasszal videóztunk utoljára
mondjuk maga az esemény elég horrorisztikusan hangzik, de ha az őszin volt először akkor nem mi voltunk a hülyék, asszem múlt tavasszal videóztunk utoljára
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én most ezen a szinten tartok : D
Amúgy azt hiszem az őszi mondoconon volt először ilyen cucc.
Amúgy azt hiszem az őszi mondoconon volt először ilyen cucc.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
hát ha be mered vállalni
de kár hogy eddig nem tudtam, hogy ilyen van, a videóinkba nagyon jól jött volna
azt meg csak hiszi az ember hogy ennél elkeseredettebb már nem lesz, mindig van lejjebb
de kár hogy eddig nem tudtam, hogy ilyen van, a videóinkba nagyon jól jött volna
azt meg csak hiszi az ember hogy ennél elkeseredettebb már nem lesz, mindig van lejjebb
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Biztos voltak csini lányok : D
Egy próbát megér...gondolom.
Ennél elkeseredettebb, nő keresés terén, már úgysem leszek :'D
Egy próbát megér...gondolom.
Ennél elkeseredettebb, nő keresés terén, már úgysem leszek :'D
az valami otakutárskereső?
jézus
jézus
beküldve: 2013-03-27 19:15:52
(#229) Amúgy innen vett valaki részt tavaly a Randi.con-on?
Van egy ősi kínai mondás: "Vigyázz, hogy ne keverd össze a bátorságot a hülyeséggel!"
ez tetszik
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-26 20:52:19
beküldve: 2008-04-23 16:21:51
(#227) Hát remélem... Mert elvileg én is elővételben akartam jegyet venni de mire odaértem elfogyott az összes.
beküldve: 2008-04-23 16:18:34
(#226) te szegény.. na jó most komolyan..khm..mindenki mondta h rendeljetek előre jegyet vagy vegyétek meg időben::de jó pap is holtig tanul.. nyaconra már leg. lesz jegyed mert tod h müxik
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-04-23 16:18:53
beküldve: 2008-04-23 16:15:32
(#225) Emberek... Ez valami tragikus ami velem történt! Varrattam jelmezt, és képes voltam csak a Con miatt Veszprémmből Pestra utazni. Odaérek... NINCS JEGY! Nem tudtam bemenni... Pedig délután még 1 és fél órát álltam sorba... Legközelebb CSAK elővételesen megyek Conra. THE END Ez volt a barnahajú Edward szomorú története.
Az AnimeCon-on, valamelyik pultnál 500 Ft-ért lehetett kapni olyan filceket, amikkel a rajzokat olyan szépen ki lehet színezni. Akkor nem tudtam venni, mert nem volt nálam elég pénz. Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet megvenni őket csak úgy (mármint nem conon)?
Vagy esetleg olyan filceket kapni valahol?
Vagy esetleg olyan filceket kapni valahol?
kinyitod a könyvencskét amit adtak és elolvasod a sponsorokat..kb mindenhova ki van írva a cím és a telo meg a mail elérhetőség..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-04 13:12:02
(#223) De jó nektek. Sajna nem mehetek, mert a tesóm nem ér rá.Pedig annyira vártam.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3