Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
beküldve: 2007-05-09 17:25:00
(#192) Szerzemények:
Árnybíró 5. 6. újra kiadott 1.
Princess Ai 2. 3.
Nyári srácook 1.
Dramacon 1.
Cosplay Koromo chan (Angol)
Kajika (Német)
Naruto 1.
Figurák, Kicsi plüssök, Táskák
Cosplay:
Szombat- Kabuto a Narutobol. Tudom, 2 volt. Én a lila voltam, aki nem versenyzett.
Vasárnap- Szexi no Dzsucu Naruto a Narutobol. Tudom, 3 volt. Én a legszőkébb, legmagasabb voltam. Aki egyéniben versenyzett. *szégyell*
Árnybíró 5. 6. újra kiadott 1.
Princess Ai 2. 3.
Nyári srácook 1.
Dramacon 1.
Cosplay Koromo chan (Angol)
Kajika (Német)
Naruto 1.
Figurák, Kicsi plüssök, Táskák
Cosplay:
Szombat- Kabuto a Narutobol. Tudom, 2 volt. Én a lila voltam, aki nem versenyzett.
Vasárnap- Szexi no Dzsucu Naruto a Narutobol. Tudom, 3 volt. Én a legszőkébb, legmagasabb voltam. Aki egyéniben versenyzett. *szégyell*
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
Szerk: Julcsi 2007-05-09 17:25:18
AMV: akit érdekelnek, hogy mikor melyik AMV volt vetítve, illetve az, hogy ezeket hol tudja megnézni/megszerezni, még legkésőbb ezen a héten megpróbálom feltenni a végleges vetítési listát az animecon.hu ide vágó fórumában: [Link]
Hu de jó! ^^ Ugye nem csak a versenyeken vetítettek lesznek fent, hanem például ami este is ment mondjuk Escaflowne, és Hellsing ova előtt. Ott rengeteg igényes, poénos alkotás "született".
死ぬ迄戦う - Halálig harcolni.
beküldve: 2007-05-09 10:09:46
(#190) Egy "diavetítés" videó a Conról a youtube-on, tőlem. Bleach kedvelők előnyben (a zene miatt).
[Link]
[Link]
beküldve: 2007-05-07 17:25:42
(#189) Bugger, nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Üdv mindenkinek. Mivel vasárnap nem tudtam ott lenni, valaki esetleg nem tudná megmondani, aki volt a második napon is, hogy a rajzveryenyen kik értek el helyezést? Előre is nagyon köszi a választ.
Helybenrajzolós:
1 Erdei Dóra (Miyanko)
2 Lőrincz Gabriella
3 Zsíros Edit (Ka-chan)
Original:
1 Kovács Vanda (Xiiau)
2 Gedeon Zoé (Ayase)
3 Földessy Rita (Sakura-chan)
Fanart:
1 Szabó Réka (Rosiel)
2 Varga Viktória (Wik)
3 Pásztor Alexa (Kaoru)
AMV: akit érdekelnek, hogy mikor melyik AMV volt vetítve, illetve az, hogy ezeket hol tudja megnézni/megszerezni, még legkésőbb ezen a héten megpróbálom feltenni a végleges vetítési listát az animecon.hu ide vágó fórumában: [Link]
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
beküldve: 2007-05-07 16:47:33
(#187) Üdv mindenkinek. Mivel vasárnap nem tudtam ott lenni, valaki esetleg nem tudná megmondani, aki volt a második napon is, hogy a rajzveryenyen kik értek el helyezést? Előre is nagyon köszi a választ.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Szombati cosplayen a 2 Chii közül melyik nyert?
Az amelyik a kertben ült egy padon
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2007-05-07 16:29:18
(#185) Szombati cosplayen a 2 Chii közül melyik nyert?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-07 16:27:44
(#184) Nekem a cosplay tetszett a legjobban, ott is a Suigintou a Rozen Maiden-ből, igaz ketten voltak, de rohadtul tetszettek! Még a Nicholas D. Wolfwood is kiri volt, csak kár h a keresztet nem nekem adta Meg még a Kakashi-sensei a Narutoból is kiri volt!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Szerk: Aya 2007-05-07 16:29:00
beküldve: 2007-05-07 13:58:50
(#183) "első felvillanás akkor is a térdzokni, meg a mellek. Nem én tehetek róla, hanem a japán popkultúra."
Peeersze, nem a szerző tehet róla...
Peeersze, nem a szerző tehet róla...
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
az első reflexió:
[Link]
[Link]
Nagyon komoly lett a cikk, (majdnem) teljesen egyetértek a szerzővel!
Egyébként is messze a legjobb CON volt amin eddig résztvettem, nem tudom anyagilag megérte-e a szervezőknek, de szerintem remek ötlet volt a kétnapos rendezvény!
Szerk: drwest 2007-05-07 12:11:53
Tudom, hogy off, de a képregénybörzén nem lesz esetleg mangás zacsi meg matrica annak, aki erről most lemaradt?
Iiigen, ez engem is érdekelne ^^'
beküldve: 2007-05-07 10:39:07
(#180) az első reflexió:
[Link]
[Link]
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-05-07 10:15:45
(#179) Tudom, hogy off, de a képregénybörzén nem lesz esetleg mangás zacsi meg matrica annak, aki erről most lemaradt?
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-05-06 21:01:48
(#178) Szép volt jó volt a mai nap. Feltöltöttem pár cosplay videót, amit az alábbi linken érhettek el.
[Link]
[Link]
Szerk: Rudymester 2007-05-06 21:02:10