ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
az első reflexió:
[Link]
[Link]
Nagyon komoly lett a cikk, (majdnem) teljesen egyetértek a szerzővel!
Egyébként is messze a legjobb CON volt amin eddig résztvettem, nem tudom anyagilag megérte-e a szervezőknek, de szerintem remek ötlet volt a kétnapos rendezvény!
Szerk: drwest 2007-05-07 12:11:53
Tudom, hogy off, de a képregénybörzén nem lesz esetleg mangás zacsi meg matrica annak, aki erről most lemaradt?
Iiigen, ez engem is érdekelne ^^'
http://miyazakihu.wordpress.com
beküldve: 2007-05-07 10:39:07
(#180) az első reflexió:
[Link]
[Link]
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-05-07 10:15:45
(#179) Tudom, hogy off, de a képregénybörzén nem lesz esetleg mangás zacsi meg matrica annak, aki erről most lemaradt?
beküldve: 2007-05-06 21:01:48
(#178) Szép volt jó volt a mai nap. Feltöltöttem pár cosplay videót, amit az alábbi linken érhettek el.
[Link]
[Link]
Szerk: Rudymester 2007-05-06 21:02:10
beküldve: 2007-05-06 20:20:06
(#177) ha esetleg lenne olyan személy aki hozzájutott a fumax poszterhez és nem kell neki akkor megvenném tőle! csak mondjon egy -lehetőleg reális- árat!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-05-06 19:57:29
(#176) Igen,tudtam hogy a vasárnap jobb lesz,bááh,köszönöm magamnak hogy mégis elmentem
Noshát,végre nem volt olyan qrva meleg mint tegnap,tudtam levegőt venni ^_^ véletlenül végignéztem immár másodszorra az Árnybíró animét,megint nem tetszett,és megint énekelgettem azt a betétdalt ^_^"
Aztán,megint vettem Hellsinget (vol. 6) éss...úgy imádom magam amiatt,hogy megvettem a Chobits első kötetét,baromi jó! :)))
Elmentünk szinkronhagokat nézni,jó volt Kristófka XD Mondjuk a..üüm...*nem jut eszébe a neve* Meier Link helyett jöhetett volna Szabó Sipos Barnabás (maaah *_*) Azért látszott hogy Gábor és Link annyira nem rajong az animékért :S
Ésss,néztünk egy karaoket,elég is volt...néztünk amv-ket,és nem tudom kinek köszönhetem,de most nagyon szeretem azt az illetőt aki berakta a Princess Tutu - Hall om mig vidit :))
Jaj,teljesen elfelejtettem megdícsérni a cosplayeseket...szegény Náhrutósok megszenvedtek vele...de valamelyik Bleach csapat nagyon tetszett,azt hiszem az első verzió..*de közben utálja a blícset* az a "reklám" nagyon nagy volt XD
Noshát,végre nem volt olyan qrva meleg mint tegnap,tudtam levegőt venni ^_^ véletlenül végignéztem immár másodszorra az Árnybíró animét,megint nem tetszett,és megint énekelgettem azt a betétdalt ^_^"
Aztán,megint vettem Hellsinget (vol. 6) éss...úgy imádom magam amiatt,hogy megvettem a Chobits első kötetét,baromi jó! :)))
Elmentünk szinkronhagokat nézni,jó volt Kristófka XD Mondjuk a..üüm...*nem jut eszébe a neve* Meier Link helyett jöhetett volna Szabó Sipos Barnabás (maaah *_*) Azért látszott hogy Gábor és Link annyira nem rajong az animékért :S
Ésss,néztünk egy karaoket,elég is volt...néztünk amv-ket,és nem tudom kinek köszönhetem,de most nagyon szeretem azt az illetőt aki berakta a Princess Tutu - Hall om mig vidit :))
Jaj,teljesen elfelejtettem megdícsérni a cosplayeseket...szegény Náhrutósok megszenvedtek vele...de valamelyik Bleach csapat nagyon tetszett,azt hiszem az első verzió..*de közben utálja a blícset* az a "reklám" nagyon nagy volt XD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-06 20:11:19
beküldve: 2007-05-06 19:33:32
(#175) Ez aztán egy isteni 7vége volt!
Főleg vasárnap a cosplay... Bleach RPG-ből dejó volt Rukia~channak lenni, és micsoda tapsot kaptunk
Arigatou mindenkinek, aki ránk szavazott
Főleg vasárnap a cosplay... Bleach RPG-ből dejó volt Rukia~channak lenni, és micsoda tapsot kaptunk
Arigatou mindenkinek, aki ránk szavazott
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-05-06 16:31:02
(#174) Én voltam apumék vittek engem meg barátnőmet. Egész éjszaka azzal álmodtam, hogy nem kapunk jegyet ^^" De kaptunk és én naon szerettem! Csak nem tudtam Sasukés kulcstartót venni ~hüpp~ AMV-k naon profik voltak!
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
Hát én fél 5 körül keltem és a barátnőimmel+3 felnőttel elindultunk Pestre Szombathelyről. Nekem rohadtul letszett az egész, csak kár h Szhelyen nincs ilyen!
Tényleg nem lenne rossz, ha Szombathelyen is lenne ilyen.
beküldve: 2007-05-06 15:13:08
(#172) Hát én fél 5 körül keltem és a barátnőimmel+3 felnőttel elindultunk Pestre Szombathelyről. Nekem rohadtul letszett az egész, csak kár h Szhelyen nincs ilyen!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-06 14:41:10
(#171) Miért kellett az egészet az érettségik előtti hétvégére tenni???
A ballagásom miatt még a bemutatónkon sem tudtam részt venni (shinkendo-ha valaki látta...) Amúgy szerintem minden jó volt, 1-2 cosplayes csaj gyakorolhatna némi önkritikát
a jelmeze megválasztásakor (ezt nem sértésnek szántam, csak egyszerű észrevétel...) Sajnálom hogy ma már nem tudok kint lenni
A ballagásom miatt még a bemutatónkon sem tudtam részt venni (shinkendo-ha valaki látta...) Amúgy szerintem minden jó volt, 1-2 cosplayes csaj gyakorolhatna némi önkritikát
a jelmeze megválasztásakor (ezt nem sértésnek szántam, csak egyszerű észrevétel...) Sajnálom hogy ma már nem tudok kint lenni
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
A standok elhelyezése kiváló volt, a hátsó termekbe hamar el lehetett jutni.
Ezt azért nem jelenteném ki.
A kínai árusokon igen nehezen lehetett csak túljutni a konzolterembe, főleg később.A készített képeket majd később linkelem, válogatás után.
Itt egy felhívást tennék közzé: mindenki, akinek van képe a Final Fantasy X-2-es Yuna cosplayes lányról, az küldje el nekem ímélben. (A profilomban megtaláljátok) Köszi.
(; ・_・)―――――――――C<―_-)
beküldve: 2007-05-06 03:05:02
(#169) Az első nap elég hosszú volt, 10 után jöttünk el.
A Mondo nagyon igényes, de sajnos inkább képesújság, remélem több infó lesz benne a későbbiekben. Az Árnybíró baki nekem is feltűnt, de nem zavart.
Szerzemények:
-Árnybíró 6.
-Bania (nagyon jó manga)
-Mondo, AS magazin
-Usagi Yojimbo 2. kötet,
Azért az merész kijelentás volt hogy nem voltak jó cosplayesek. A Valkyrie Profile-os csaj lett az első helyezés nagyon helyesen, mert döbbenetesen jól ki volt dolgozva a ruhája.
2. helyezett a mat kabalafigurája lett, jó poén volt.
3. helyezett Chii meg szintén a ruha miatt volt kiváló.
Mindezeket jól megtudtam figyelni mert közzvetlen a színpad előtt fényképezetem, bár igazán jó képeket kint lehetett készíteni.
Bőlére eresztett, gépelési hibákkal megtűzdelt beszámoló a lenti linken.
[Link]
Este kilenckor volt a Parapara bemutató, ami ilyen kis jópofa táncikálást jelent. 2 Csaj nyomta, majd később beszált a közönség is. A nem túl jó minőségű videó a lenti linken elérhető. Sajnos a hang és fényviszonyok nem voltak az ideálisak, de a lényeg kivehető.
[Link]
Uhhh, hajnali 3, menni kellene aludni. A készített képeket majd később linkelem, válogatás után.
A Mondo nagyon igényes, de sajnos inkább képesújság, remélem több infó lesz benne a későbbiekben. Az Árnybíró baki nekem is feltűnt, de nem zavart.
Szerzemények:
-Árnybíró 6.
-Bania (nagyon jó manga)
-Mondo, AS magazin
-Usagi Yojimbo 2. kötet,
Azért az merész kijelentás volt hogy nem voltak jó cosplayesek. A Valkyrie Profile-os csaj lett az első helyezés nagyon helyesen, mert döbbenetesen jól ki volt dolgozva a ruhája.
2. helyezett a mat kabalafigurája lett, jó poén volt.
3. helyezett Chii meg szintén a ruha miatt volt kiváló.
Mindezeket jól megtudtam figyelni mert közzvetlen a színpad előtt fényképezetem, bár igazán jó képeket kint lehetett készíteni.
Bőlére eresztett, gépelési hibákkal megtűzdelt beszámoló a lenti linken.
[Link]
Este kilenckor volt a Parapara bemutató, ami ilyen kis jópofa táncikálást jelent. 2 Csaj nyomta, majd később beszált a közönség is. A nem túl jó minőségű videó a lenti linken elérhető. Sajnos a hang és fényviszonyok nem voltak az ideálisak, de a lényeg kivehető.
[Link]
Uhhh, hajnali 3, menni kellene aludni. A készített képeket majd később linkelem, válogatás után.
Szerk: Rudymester 2007-05-06 03:07:53
Árnybíró 6. (ööö... csak nekem hibás az első lapja? :S)
Nem el lett nyomtatva
Mi vissza akartuk vinni hogy akkor ez most melyik rész is de aztán kiderült hogy ez tényleg nem az 5. kötet hanem a 6. xD"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."