• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Események >>
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>
beküldve: 2007-05-06 20:20:06
(#177)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
ha esetleg lenne olyan személy aki hozzájutott a fumax poszterhez és nem kell neki akkor megvenném tőle! csak mondjon egy -lehetőleg reális- árat!

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-05-06 19:57:29
(#176)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Igen,tudtam hogy a vasárnap jobb lesz,bááh,köszönöm magamnak hogy mégis elmentem
Noshát,végre nem volt olyan qrva meleg mint tegnap,tudtam levegőt venni ^_^ véletlenül végignéztem immár másodszorra az Árnybíró animét,megint nem tetszett,és megint énekelgettem azt a betétdalt ^_^"
Aztán,megint vettem Hellsinget (vol. 6) éss...úgy imádom magam amiatt,hogy megvettem a Chobits első kötetét,baromi jó! :)))
Elmentünk szinkronhagokat nézni,jó volt Kristófka XD Mondjuk a..üüm...*nem jut eszébe a neve* Meier Link helyett jöhetett volna Szabó Sipos Barnabás (maaah *_*) Azért látszott hogy Gábor és Link annyira nem rajong az animékért :S
Ésss,néztünk egy karaoket,elég is volt...néztünk amv-ket,és nem tudom kinek köszönhetem,de most nagyon szeretem azt az illetőt aki berakta a Princess Tutu - Hall om mig vidit :))

Jaj,teljesen elfelejtettem megdícsérni a cosplayeseket...szegény Náhrutósok megszenvedtek vele...de valamelyik Bleach csapat nagyon tetszett,azt hiszem az első verzió..*de közben utálja a blícset* az a "reklám" nagyon nagy volt XD

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-06 20:11:19
beküldve: 2007-05-06 19:33:32
(#175)
Moonie
Moonie
[ Addiktgyanús ]
Ez aztán egy isteni 7vége volt! Főleg vasárnap a cosplay... Bleach RPG-ből dejó volt Rukia~channak lenni, és micsoda tapsot kaptunk Arigatou mindenkinek, aki ránk szavazott

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-05-06 16:31:02
(#174)
Sty-chan
Sty-chan
[ Gyalog ]
Én voltam apumék vittek engem meg barátnőmet. Egész éjszaka azzal álmodtam, hogy nem kapunk jegyet ^^" De kaptunk és én naon szerettem! Csak nem tudtam Sasukés kulcstartót venni ~hüpp~ AMV-k naon profik voltak!

Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2007-05-06 15:35:06
(#173) Válasz Aya (#172) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Hát én fél 5 körül keltem és a barátnőimmel+3 felnőttel elindultunk Pestre Szombathelyről. Nekem rohadtul letszett az egész, csak kár h Szhelyen nincs ilyen!

Tényleg nem lenne rossz, ha Szombathelyen is lenne ilyen.

beküldve: 2007-05-06 15:13:08
(#172)
Aya
Aya
[ Rászokóban ]
Hát én fél 5 körül keltem és a barátnőimmel+3 felnőttel elindultunk Pestre Szombathelyről. Nekem rohadtul letszett az egész, csak kár h Szhelyen nincs ilyen!

"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-06 14:41:10
(#171)
Nightwing
Nightwing
[ Rászokóban ]
Miért kellett az egészet az érettségik előtti hétvégére tenni???
A ballagásom miatt még a bemutatónkon sem tudtam részt venni (shinkendo-ha valaki látta...) Amúgy szerintem minden jó volt, 1-2 cosplayes csaj gyakorolhatna némi önkritikát
a jelmeze megválasztásakor (ezt nem sértésnek szántam, csak egyszerű észrevétel...) Sajnálom hogy ma már nem tudok kint lenni

"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-05-06 12:15:18
(#170) Válasz Rudymester (#169) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
A standok elhelyezése kiváló volt, a hátsó termekbe hamar el lehetett jutni.

Ezt azért nem jelenteném ki. A kínai árusokon igen nehezen lehetett csak túljutni a konzolterembe, főleg később.
A készített képeket majd később linkelem, válogatás után.

Itt egy felhívást tennék közzé: mindenki, akinek van képe a Final Fantasy X-2-es Yuna cosplayes lányról, az küldje el nekem ímélben. (A profilomban megtaláljátok) Köszi.

beküldve: 2007-05-06 03:05:02
(#169)
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Az első nap elég hosszú volt, 10 után jöttünk el.
A Mondo nagyon igényes, de sajnos inkább képesújság, remélem több infó lesz benne a későbbiekben. Az Árnybíró baki nekem is feltűnt, de nem zavart.
Szerzemények:
-Árnybíró 6.
-Bania (nagyon jó manga)
-Mondo, AS magazin
-Usagi Yojimbo 2. kötet,

Azért az merész kijelentás volt hogy nem voltak jó cosplayesek. A Valkyrie Profile-os csaj lett az első helyezés nagyon helyesen, mert döbbenetesen jól ki volt dolgozva a ruhája.
2. helyezett a mat kabalafigurája lett, jó poén volt.
3. helyezett Chii meg szintén a ruha miatt volt kiváló.
Mindezeket jól megtudtam figyelni mert közzvetlen a színpad előtt fényképezetem, bár igazán jó képeket kint lehetett készíteni.
A standok elhelyezése kiváló volt, a hátsó termekbe hamar el lehetett jutni.
Bőlére eresztett, gépelési hibákkal megtűzdelt beszámoló a lenti linken.
[Link]

Este kilenckor volt a Parapara bemutató, ami ilyen kis jópofa táncikálást jelent. 2 Csaj nyomta, majd később beszált a közönség is. A nem túl jó minőségű videó a lenti linken elérhető. Sajnos a hang és fényviszonyok nem voltak az ideálisak, de a lényeg kivehető.
[Link]

Uhhh, hajnali 3, menni kellene aludni. A készített képeket majd később linkelem, válogatás után.

Szerk: Rudymester 2007-05-06 03:07:53
beküldve: 2007-05-05 22:56:02
(#168) Válasz IchiGo (#166) üzenetére
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]
Árnybíró 6. (ööö... csak nekem hibás az első lapja? :S)

Nem el lett nyomtatva Mi vissza akartuk vinni hogy akkor ez most melyik rész is de aztán kiderült hogy ez tényleg nem az 5. kötet hanem a 6. xD

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-05 22:34:11
(#167)
Moonie
Moonie
[ Addiktgyanús ]
Húha, hát ez egy nagyon jó nap volt (csak az a rengeteg Narutós nem kellett volna oda, nagyon piszkálták a szemem; de legalább ugyanennyi blícses is volt, aminek nagyon örültem ). Viszont holnap Bleach RPG csapattal megyek cosplayezni, és én leszek Rukia-chan Csak nem nagyon szabad hozzányúlni a fejemhez, mert enyhén hullik a műhaj^^"

Szerzemények:
- Tarot Café 2.
- Princess Ai 3. + az a táskadísz. vagy mi; és legalábbis annak használom
- Ouran High School Host Club 3., 4.
- meg Hitsugaya figura, blícses nyaklánc, az 1ikhez meg hozzápasszoló gyűrű... nagyon megszerettem azt a pultot ott a kínaiakkal v. japánokkal

A cosplayesek nem voltak rosszak, a Chiik nagyon tetszettek, és a Rozen Maideneseknek is jó volt a rucijuk. A Bankai Ichigo nálam naon ott volt, kell az a kardXDD

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-05-05 22:16:12
(#166)
IchiGo
IchiGo
[ Rászokóban ]
Én is voltam conon! ^^ Nekem jobban tetszett, mint a tavalyi. :) Maradtam is volna még, csak már nem tudtam kivárni, meg a többiek is nyúztak, hogy menjünk, így eljöttem. :P
Még azért a koreai előadásra ott maradtam, nagyon tetszett. :) Meg láttam a cosplay-t (szeptemberre én is beöltözök XD), meg az AMV-ket. :) S ettem chllis kreket (vagy mit...), meg ittam olyan teát is...
Jrockon sajna nem tudtam maradni, mert nagyon fáradt vagyok, pedig szerettem volna... :(
S én is vettem sok mindent, a lista:
- Árnybíró 6. (ööö... csak nekem hibás az első lapja? :S)
- Princess Ai 3 (poszter... Weeeeeee~~~)
- Tarot Café 2
- Mondo
- AnimeStars magazin 3
Majd érettségi után le is támadom őket... :P

"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-05 22:10:23
(#165)
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Jaja, az jó lenne én is kértem, hgy mondjátok el a helyezéseket.(AMV-t is) Nekem már nem volt energiám kivárni...

beküldve: 2007-05-05 22:04:00
(#164) Válasz Kira (#163) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Detto,pont így érzek ezzel a connal kapcsolatban...
ANNYIRA nem rosszak de nem olyanok mint tavaly...légyszi írd már le az eredménylistát,nem maradtam addig

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-05 21:56:56
(#163) Válasz Tailor (#155) üzenetére
Kira
Kira
[ Addiktgyanús ]
Szerintem is egy kicsit "más" volt ez a Con...

Én is így gondolom, de nem t'om miért... annyira nem éreztem jól magam, mint az előzőeken... Nem azt mondom, hogy rossz volt, csak azt, hogy annyira jó sem volt.

A beszélő szerencsesüti...
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>