Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
beküldve: 2007-05-06 20:20:06
(#177) ha esetleg lenne olyan személy aki hozzájutott a fumax poszterhez és nem kell neki akkor megvenném tőle! csak mondjon egy -lehetőleg reális- árat!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-05-06 19:57:29
(#176) Igen,tudtam hogy a vasárnap jobb lesz,bááh,köszönöm magamnak hogy mégis elmentem
Noshát,végre nem volt olyan qrva meleg mint tegnap,tudtam levegőt venni ^_^ véletlenül végignéztem immár másodszorra az Árnybíró animét,megint nem tetszett,és megint énekelgettem azt a betétdalt ^_^"
Aztán,megint vettem Hellsinget (vol. 6) éss...úgy imádom magam amiatt,hogy megvettem a Chobits első kötetét,baromi jó! :)))
Elmentünk szinkronhagokat nézni,jó volt Kristófka XD Mondjuk a..üüm...*nem jut eszébe a neve* Meier Link helyett jöhetett volna Szabó Sipos Barnabás (maaah *_*) Azért látszott hogy Gábor és Link annyira nem rajong az animékért :S
Ésss,néztünk egy karaoket,elég is volt...néztünk amv-ket,és nem tudom kinek köszönhetem,de most nagyon szeretem azt az illetőt aki berakta a Princess Tutu - Hall om mig vidit :))
Jaj,teljesen elfelejtettem megdícsérni a cosplayeseket...szegény Náhrutósok megszenvedtek vele...de valamelyik Bleach csapat nagyon tetszett,azt hiszem az első verzió..*de közben utálja a blícset* az a "reklám" nagyon nagy volt XD
Noshát,végre nem volt olyan qrva meleg mint tegnap,tudtam levegőt venni ^_^ véletlenül végignéztem immár másodszorra az Árnybíró animét,megint nem tetszett,és megint énekelgettem azt a betétdalt ^_^"
Aztán,megint vettem Hellsinget (vol. 6) éss...úgy imádom magam amiatt,hogy megvettem a Chobits első kötetét,baromi jó! :)))
Elmentünk szinkronhagokat nézni,jó volt Kristófka XD Mondjuk a..üüm...*nem jut eszébe a neve* Meier Link helyett jöhetett volna Szabó Sipos Barnabás (maaah *_*) Azért látszott hogy Gábor és Link annyira nem rajong az animékért :S
Ésss,néztünk egy karaoket,elég is volt...néztünk amv-ket,és nem tudom kinek köszönhetem,de most nagyon szeretem azt az illetőt aki berakta a Princess Tutu - Hall om mig vidit :))
Jaj,teljesen elfelejtettem megdícsérni a cosplayeseket...szegény Náhrutósok megszenvedtek vele...de valamelyik Bleach csapat nagyon tetszett,azt hiszem az első verzió..*de közben utálja a blícset* az a "reklám" nagyon nagy volt XD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-06 20:11:19
beküldve: 2007-05-06 19:33:32
(#175) Ez aztán egy isteni 7vége volt! Főleg vasárnap a cosplay... Bleach RPG-ből dejó volt Rukia~channak lenni, és micsoda tapsot kaptunk Arigatou mindenkinek, aki ránk szavazott
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-05-06 16:31:02
(#174) Én voltam apumék vittek engem meg barátnőmet. Egész éjszaka azzal álmodtam, hogy nem kapunk jegyet ^^" De kaptunk és én naon szerettem! Csak nem tudtam Sasukés kulcstartót venni ~hüpp~ AMV-k naon profik voltak!
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
Hát én fél 5 körül keltem és a barátnőimmel+3 felnőttel elindultunk Pestre Szombathelyről. Nekem rohadtul letszett az egész, csak kár h Szhelyen nincs ilyen!
Tényleg nem lenne rossz, ha Szombathelyen is lenne ilyen.
beküldve: 2007-05-06 15:13:08
(#172) Hát én fél 5 körül keltem és a barátnőimmel+3 felnőttel elindultunk Pestre Szombathelyről. Nekem rohadtul letszett az egész, csak kár h Szhelyen nincs ilyen!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-06 14:41:10
(#171) Miért kellett az egészet az érettségik előtti hétvégére tenni???
A ballagásom miatt még a bemutatónkon sem tudtam részt venni (shinkendo-ha valaki látta...) Amúgy szerintem minden jó volt, 1-2 cosplayes csaj gyakorolhatna némi önkritikát
a jelmeze megválasztásakor (ezt nem sértésnek szántam, csak egyszerű észrevétel...) Sajnálom hogy ma már nem tudok kint lenni
A ballagásom miatt még a bemutatónkon sem tudtam részt venni (shinkendo-ha valaki látta...) Amúgy szerintem minden jó volt, 1-2 cosplayes csaj gyakorolhatna némi önkritikát
a jelmeze megválasztásakor (ezt nem sértésnek szántam, csak egyszerű észrevétel...) Sajnálom hogy ma már nem tudok kint lenni
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
A standok elhelyezése kiváló volt, a hátsó termekbe hamar el lehetett jutni.
Ezt azért nem jelenteném ki. A kínai árusokon igen nehezen lehetett csak túljutni a konzolterembe, főleg később.
A készített képeket majd később linkelem, válogatás után.
Itt egy felhívást tennék közzé: mindenki, akinek van képe a Final Fantasy X-2-es Yuna cosplayes lányról, az küldje el nekem ímélben. (A profilomban megtaláljátok) Köszi.
beküldve: 2007-05-06 03:05:02
(#169) Az első nap elég hosszú volt, 10 után jöttünk el.
A Mondo nagyon igényes, de sajnos inkább képesújság, remélem több infó lesz benne a későbbiekben. Az Árnybíró baki nekem is feltűnt, de nem zavart.
Szerzemények:
-Árnybíró 6.
-Bania (nagyon jó manga)
-Mondo, AS magazin
-Usagi Yojimbo 2. kötet,
Azért az merész kijelentás volt hogy nem voltak jó cosplayesek. A Valkyrie Profile-os csaj lett az első helyezés nagyon helyesen, mert döbbenetesen jól ki volt dolgozva a ruhája.
2. helyezett a mat kabalafigurája lett, jó poén volt.
3. helyezett Chii meg szintén a ruha miatt volt kiváló.
Mindezeket jól megtudtam figyelni mert közzvetlen a színpad előtt fényképezetem, bár igazán jó képeket kint lehetett készíteni.
Bőlére eresztett, gépelési hibákkal megtűzdelt beszámoló a lenti linken.
[Link]
Este kilenckor volt a Parapara bemutató, ami ilyen kis jópofa táncikálást jelent. 2 Csaj nyomta, majd később beszált a közönség is. A nem túl jó minőségű videó a lenti linken elérhető. Sajnos a hang és fényviszonyok nem voltak az ideálisak, de a lényeg kivehető.
[Link]
Uhhh, hajnali 3, menni kellene aludni. A készített képeket majd később linkelem, válogatás után.
A Mondo nagyon igényes, de sajnos inkább képesújság, remélem több infó lesz benne a későbbiekben. Az Árnybíró baki nekem is feltűnt, de nem zavart.
Szerzemények:
-Árnybíró 6.
-Bania (nagyon jó manga)
-Mondo, AS magazin
-Usagi Yojimbo 2. kötet,
Azért az merész kijelentás volt hogy nem voltak jó cosplayesek. A Valkyrie Profile-os csaj lett az első helyezés nagyon helyesen, mert döbbenetesen jól ki volt dolgozva a ruhája.
2. helyezett a mat kabalafigurája lett, jó poén volt.
3. helyezett Chii meg szintén a ruha miatt volt kiváló.
Mindezeket jól megtudtam figyelni mert közzvetlen a színpad előtt fényképezetem, bár igazán jó képeket kint lehetett készíteni.
Bőlére eresztett, gépelési hibákkal megtűzdelt beszámoló a lenti linken.
[Link]
Este kilenckor volt a Parapara bemutató, ami ilyen kis jópofa táncikálást jelent. 2 Csaj nyomta, majd később beszált a közönség is. A nem túl jó minőségű videó a lenti linken elérhető. Sajnos a hang és fényviszonyok nem voltak az ideálisak, de a lényeg kivehető.
[Link]
Uhhh, hajnali 3, menni kellene aludni. A készített képeket majd később linkelem, válogatás után.
Szerk: Rudymester 2007-05-06 03:07:53
Árnybíró 6. (ööö... csak nekem hibás az első lapja? :S)
Nem el lett nyomtatva Mi vissza akartuk vinni hogy akkor ez most melyik rész is de aztán kiderült hogy ez tényleg nem az 5. kötet hanem a 6. xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-05 22:34:11
(#167) Húha, hát ez egy nagyon jó nap volt (csak az a rengeteg Narutós nem kellett volna oda, nagyon piszkálták a szemem; de legalább ugyanennyi blícses is volt, aminek nagyon örültem ). Viszont holnap Bleach RPG csapattal megyek cosplayezni, és én leszek Rukia-chan Csak nem nagyon szabad hozzányúlni a fejemhez, mert enyhén hullik a műhaj^^"
Szerzemények:
- Tarot Café 2.
- Princess Ai 3. + az a táskadísz. vagy mi; és legalábbis annak használom
- Ouran High School Host Club 3., 4.
- meg Hitsugaya figura, blícses nyaklánc, az 1ikhez meg hozzápasszoló gyűrű... nagyon megszerettem azt a pultot ott a kínaiakkal v. japánokkal
A cosplayesek nem voltak rosszak, a Chiik nagyon tetszettek, és a Rozen Maideneseknek is jó volt a rucijuk. A Bankai Ichigo nálam naon ott volt, kell az a kardXDD
Szerzemények:
- Tarot Café 2.
- Princess Ai 3. + az a táskadísz. vagy mi; és legalábbis annak használom
- Ouran High School Host Club 3., 4.
- meg Hitsugaya figura, blícses nyaklánc, az 1ikhez meg hozzápasszoló gyűrű... nagyon megszerettem azt a pultot ott a kínaiakkal v. japánokkal
A cosplayesek nem voltak rosszak, a Chiik nagyon tetszettek, és a Rozen Maideneseknek is jó volt a rucijuk. A Bankai Ichigo nálam naon ott volt, kell az a kardXDD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-05-05 22:16:12
(#166) Én is voltam conon! ^^ Nekem jobban tetszett, mint a tavalyi. :) Maradtam is volna még, csak már nem tudtam kivárni, meg a többiek is nyúztak, hogy menjünk, így eljöttem. :P
Még azért a koreai előadásra ott maradtam, nagyon tetszett. :) Meg láttam a cosplay-t (szeptemberre én is beöltözök XD), meg az AMV-ket. :) S ettem chllis kreket (vagy mit...), meg ittam olyan teát is...
Jrockon sajna nem tudtam maradni, mert nagyon fáradt vagyok, pedig szerettem volna... :(
S én is vettem sok mindent, a lista:
- Árnybíró 6. (ööö... csak nekem hibás az első lapja? :S)
- Princess Ai 3 (poszter... Weeeeeee~~~)
- Tarot Café 2
- Mondo
- AnimeStars magazin 3
Majd érettségi után le is támadom őket... :P
Még azért a koreai előadásra ott maradtam, nagyon tetszett. :) Meg láttam a cosplay-t (szeptemberre én is beöltözök XD), meg az AMV-ket. :) S ettem chllis kreket (vagy mit...), meg ittam olyan teát is...
Jrockon sajna nem tudtam maradni, mert nagyon fáradt vagyok, pedig szerettem volna... :(
S én is vettem sok mindent, a lista:
- Árnybíró 6. (ööö... csak nekem hibás az első lapja? :S)
- Princess Ai 3 (poszter... Weeeeeee~~~)
- Tarot Café 2
- Mondo
- AnimeStars magazin 3
Majd érettségi után le is támadom őket... :P
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-05 22:10:23
(#165) Jaja, az jó lenne én is kértem, hgy mondjátok el a helyezéseket.(AMV-t is) Nekem már nem volt energiám kivárni...
Detto,pont így érzek ezzel a connal kapcsolatban...
ANNYIRA nem rosszak de nem olyanok mint tavaly...légyszi írd már le az eredménylistát,nem maradtam addig
ANNYIRA nem rosszak de nem olyanok mint tavaly...légyszi írd már le az eredménylistát,nem maradtam addig
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerintem is egy kicsit "más" volt ez a Con...
Én is így gondolom, de nem t'om miért... annyira nem éreztem jól magam, mint az előzőeken... Nem azt mondom, hogy rossz volt, csak azt, hogy annyira jó sem volt.
A beszélő szerencsesüti...