Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
Légyszi indítsátok el a webboltot mihamarabb és árusítsátok ott is a posztert, matricát, zacsit! :)
Azt hiszem Csaba volt az, aki kifejtette, hogy Postert/zacsit/matricát árusítani nem árusíthatnak, mert az külön jog, és sok hercehurca a japánokkal, de ameddig van, addig ajándékba adják pl a Con-on. Gondolom majd a Webboltban is, bár lehet, hogy félrerakják az ilyen speciális alkalmakra...
Ezek a makacs japánok. Ja és köszi a felvilágosítást.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Légyszi indítsátok el a webboltot mihamarabb és árusítsátok ott is a posztert, matricát, zacsit! :)
Azt hiszem Csaba volt az, aki kifejtette, hogy Postert/zacsit/matricát árusítani nem árusíthatnak, mert az külön jog, és sok hercehurca a japánokkal, de ameddig van, addig ajándékba adják pl a Con-on. Gondolom majd a Webboltban is, bár lehet, hogy félrerakják az ilyen speciális alkalmakra...
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
beküldve: 2007-05-04 16:37:15
(#145) Óóó!!! Most olvasom hogy mi sok szép fan dolgot lehet majd venni a conon és én nem tudok elmenni rá! :( Légyszi indítsátok el a webboltot mihamarabb és árusítsátok ott is a posztert, matricát, zacsit! :)
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Felvettelek,de azt hiszem az egyszerűbb úthoz fordulok (az naivitááás..),megkérjük apucit hogy vigyen el kocsival XDD (mintha valaha is ráérne arra hogy segítsen az édes kicsi lányának )
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Igen ismrem az útvonaltervezőt,de valahogy mindig a legbonyolultabbat adja ki a szerencsétlen..
Akkor fogod majd a kezem? Nem vagyok ismeretes arrafelé
Ha te így érzed magad biztonságban, akkor igen! Kőbány melyik részéről indulsz. Ha gondolod vegyél fel msn-re (cím a profilomban), ne offoljuk már szét a topikot nagyon.
Igen ismrem az útvonaltervezőt,de valahogy mindig a legbonyolultabbat adja ki a szerencsétlen..
Szerk.: bocs keverem,nem a bkv-s verzió adja ki a legbonyolultabbat,hanem az utvonalterv.hu
Szerk.: bocs keverem,nem a bkv-s verzió adja ki a legbonyolultabbat,hanem az utvonalterv.hu
Szerk: Hanon 2007-05-04 15:26:19
Oh,kösz az infót ^_^
Namármost sok kedves ember leírta nekem azt hogy hogyan juthatunk el a conig az örstől de...azt megmondaná valaki hogy melyik verziónál hénykor kell indulnunk ahhon hogy elérjük az AMV versenyt?
Namármost sok kedves ember leírta nekem azt hogy hogyan juthatunk el a conig az örstől de...azt megmondaná valaki hogy melyik verziónál hénykor kell indulnunk ahhon hogy elérjük az AMV versenyt?
A saját "utitervem" kb 9.15 indulás Pöttyös utcai metró, kb 15 perc Az Arany jános utca, 72. troli kb 10 perc a PeCsáig. Délben kezdődik az AMV "kupa", ha kőbányáról jösz, serintem egy órát számolhatsz max az útra.
Egyébként a BKV-nak van egy útvonaltervezője, itt van a [Link].
beküldve: 2007-05-04 15:00:56
(#140) Oh,kösz az infót ^_^
Oh,szivem... *_*
Jajj,pedig már majdnem sikerült túl tennem magam a Náruthón -.-"
Mondo magazin az olyan AnimeStars magazin koppintás-szerűség?
Mi a baj a Nyárútóval hölgyem? Nem mondom hogy a legnagyobb alkotás, de azért nem annyira rossz (na ja, szeretem a Dragon B-t is, aminek a szerkezetéből sokat átvettek). Bár a Kenshinnek jobban örültem volna.
A Mondo (a megmondó) inkább NewType szerű újság újdonságokkal, friss megjelenésekkel, rövidebb ismertetőkkel, nem csak fanatikusokna. (Ha valamiben tévedek, majd Csaba kijavít).
Holnap minden kiderül, reméljük a legjobbakat.
Oh,szivem... *_*
BarátNŐre gondoltam,bocs ^_^"
3 megjelenő kiadvány? Milyen 3?
JAAAA! Most már tiszta a kép! (*örül valamiért*)
Árnybíró 6.
Naruto 1.
Mondo magazin (bár ahogy kiveszem, csabáék "csak" szerkesztik meg kiadják).
Már csak 20 óra és nyit az animecon!
BarátNŐre gondoltam,bocs ^_^"
Heh,Csaba megint röviden tömören ^_^
Zsinder: bocs de Rudybácsi idősebb,és az jobban tetszik ^_^"
Rudybácsi: milyen barát? Ja és köszi a magyarázatot,de elég illúzió-romboló volt
Van ilyen,lemegy a nap,felélednek a hormonok...
Baah,már csak 1 nap és nekem felmegy a lázam
Rudybácsi: milyen barát? Ja és köszi a magyarázatot,de elég illúzió-romboló volt
Te mondtad kicsit visszább, hogy a barátoddal mész! vagy megint én voltam álmos? ha nagyon akarod, vedd többjelentésűnek a nevem
CSABA: Köszönjük a sok fáradozást, ezt részemről meg is hálálom! Mind a 3 megjelenő kiadványt megveszem nálatok!
beküldve: 2007-05-04 13:37:26
(#134) Heh,Csaba megint röviden tömören ^_^
beküldve: 2007-05-04 13:33:02
(#133) Aminek legjobban örülök (A Mondo mellett természetesen! ) az a Miyazaki kollekció . Néhány hete hallottam róla először, asszem el is kezdek építeni egy kisebb szentélyt, ahol minden nap áldozhatok majd a Nagy Kámforfa Istenének!!!
Szerk: drwest 2007-05-04 13:38:41