Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
Hát holnap elkezdődik.
Én sajnos nem tudok elmenni mert holnap ballagok utánna éretségizek.
Szörnyű, hogy így összejött, ez lett volna a második
CON-om, de most várhatok őszig. Még el se mentem az éretségire már keresztbetett nekem.
Majd meséljetek róla, milyen AMV-k voltak, Cosplay, Konzolverseny, bemutatók, vásárló púltok, hangulat....stb.
Az ősszire biztos elmegyek.
CON-om, de most várhatok őszig. Még el se mentem az éretségire már keresztbetett nekem.
Majd meséljetek róla, milyen AMV-k voltak, Cosplay, Konzolverseny, bemutatók, vásárló púltok, hangulat....stb.
Lesz nyáron is aninmecon, tény hogy kissebb mint az őszi-tavaszi. Ha jól emlékszem Nyíregyházán lesz. Jó lenne ha télen is lenne valami kissebb megmozdulás, fél év nagyon sok idő.
Kérdés: Idén is osztogatnak majd szórólapot, amin a napi programok vannak?
Szerk: Rudymester 2007-05-04 12:29:00
beküldve: 2007-05-04 11:59:19
(#130) Hát holnap elkezdődik.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-05-04 11:59:36
beküldve: 2007-05-04 11:50:08
(#129) Én ma indulok Pestre barátnőmhöz (mivel Ózdon lakom, és az nincs túl közel Pesthez :S), és onnan megyünk együtt (Csepelről) a Pecsához holnap. Szal jó kis utazás lesz, de nem bánom, alig várom már a cont. ^^
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Én meg Kispest átellenes végéből, de tényleg hajnalban, mert elég korán ott kell lenni a rendezőknek...
Én is ezért megyek korán. Tavaly is 5-kor keltünk, mégis késtünk vagy fél órát... Mármint a megbeszélt időpontról. Aztán elkészültünk időre.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-05-04 09:26:51
(#127) Reggel néztem az időjárásjelentést és azt mondták hogy egész hétvégén nagy a valószínűsége az esőnek. Ezért mindenki mondjon el egy fohászt!
Ha esik nem lehet jó képeket készíteni kint a cosplayesekről...
Szerk: Mindenkinek ajánlom, látogasson el a www.japanimania.hu oldalra, ahol felsorolták a megjelenő cuccokat+sok érdekesség is kiderül a programokkal kapcsolatban!
Ez a Con MINDENBEN felűlmúlja az ediigieket, most már biztos.
Megjelenik:
7 manga (egy két kakukktojás, de most ne menjünk bele jobban),
3 DVD,
2 magazin (ezek szerint lesz Mondo?).
+bejelentik az A+ átalakulását, nameg lesznek friss manga és DVD bejelentések.
Röviden: Fincsi "kis" animecon lesz...
[Link]
Ha esik nem lehet jó képeket készíteni kint a cosplayesekről...
Szerk: Mindenkinek ajánlom, látogasson el a www.japanimania.hu oldalra, ahol felsorolták a megjelenő cuccokat+sok érdekesség is kiderül a programokkal kapcsolatban!
Ez a Con MINDENBEN felűlmúlja az ediigieket, most már biztos.
Megjelenik:
7 manga (egy két kakukktojás, de most ne menjünk bele jobban),
3 DVD,
2 magazin (ezek szerint lesz Mondo?).
+bejelentik az A+ átalakulását, nameg lesznek friss manga és DVD bejelentések.
Röviden: Fincsi "kis" animecon lesz...
[Link]
Szerk: Rudymester 2007-05-04 09:37:49
beküldve: 2007-05-04 08:53:40
(#126) Én Rákosborzasztóról indulok, dettó hajnalban, mivel ugyancsak segítő vagyok. (Nem csak venni, árulni is fogom a Trigun 2-t )
hi! én már nem tudom ez hanyadik conom lesz,mert már majdnem a "megalapítás"óta járok , de egy kiemmelkedő nap az évben jóbb mint a karácsony
amúgy én tavaly költöztem maglódra szóval hajnali 3-kor kelhetek,de az első busz bp-re 4.30kor megy csak @_@
amúgy én tavaly költöztem maglódra szóval hajnali 3-kor kelhetek,de az első busz bp-re 4.30kor megy csak @_@
Elképesztő, hogy az emberek mit meg nem tesznek a con-ért. Ez dicsérendő dolog. Én nem volnék képes felkelni olyan korán, még akkor sem ha csak nagyon későn érek oda a con-ra. ^^"
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Bocsánat hogy itt kérdezem meg de már baromira érdekel..a "Rudymester" nick mire szeretne utalni,mert nekem vannak tippjeim de van egy olyen érzésem hogy nem túl helyesek [/OFF]
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
beküldve: 2007-05-04 06:20:31
(#123) hi! én már nem tudom ez hanyadik conom lesz,mert már majdnem a "megalapítás"óta járok , de egy kiemmelkedő nap az évben jóbb mint a karácsony
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
Én meg Kispest átellenes végéből, de tényleg hajnalban, mert elég korán ott kell lenni a rendezőknek...
BTW, ha valaki akar valamit kérdezni/érdeklődni a vetítésekkel kapcsolatban, ghost in the shell stand alone complex // laughing man pólós emberkét keressetek! (vagy a színpad mellett )
BTW, ha valaki akar valamit kérdezni/érdeklődni a vetítésekkel kapcsolatban, ghost in the shell stand alone complex // laughing man pólós emberkét keressetek! (vagy a színpad mellett )
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
Szerk: bugger 2007-05-03 23:31:45
beküldve: 2007-05-03 23:19:16
(#121) Mi meg Erzsébetről startolunk. Hajnali kelés. ÁÁÁ!
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Kjááá,Rudybácsi kőbányai? Merrefelé? Nem akarsz elvinni minket véletlen? Foghatod a kezem,hogy el ne tévedjek
Szívesen elviszlek a metrómmal Pöttyös utcáról startolok. Kézfogás rendben, de a barátod nem fog örülni neki (szerintem).
A névvel kapcsolatban küldök egy mailt :)
Update: már el is ment.
Szerk: Rudymester 2007-05-03 22:42:40
//update: elnézést,félrenyomtam Törlést könyörgöm
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-03 22:17:53