Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
beküldve: 2007-04-29 23:14:20
(#72) Hello!
Hol lehet előre venni jegyeket és mennyiért?
Néztem a hivatalos oldalon, de nem találtam...
Hol lehet előre venni jegyeket és mennyiért?
Néztem a hivatalos oldalon, de nem találtam...
Már csak 6 nap,már apámat is elküldtem a jegyért,meg is vette,erre megfázok... Mielőbbi jobbulást nekem
Jobbulást. Már nincs messze a nap, jól rá is készülök: tavalyhoz képest dupla mennyiségű akksi, elegendő kalya és innivaló. Tavaly nem vittem, a PeCsa büféje meg nem olcsó...
beküldve: 2007-04-29 20:58:37
(#70) Már csak 6 nap,már apámat is elküldtem a jegyért,meg is vette,erre megfázok... Mielőbbi jobbulást nekem
Pff,"Addiktgyan ús"? XD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-04-29 22:29:50
beküldve: 2007-04-29 19:31:37
(#69) És már csak 6 nap a conig!!
2 Ouran High School Host Club mangámat tuti a conon kapom meg, és a Hitsugaya figurámat is; minden hódolatom barátnőmé, aki megrendelte nekem vateráról
2 Ouran High School Host Club mangámat tuti a conon kapom meg, és a Hitsugaya figurámat is; minden hódolatom barátnőmé, aki megrendelte nekem vateráról
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-04-29 17:17:34
(#68) Rudy nickname-mel tuti András.
Amúgy Rudy, (ipszilonnal, ugye? :) leginkább a külföldi mangákra hajtok meg valami jófajta akciófigurákra (art szobrok, szebben mondva).
(ui: Beatmaniát viszem ;)
Amúgy Rudy, (ipszilonnal, ugye? :) leginkább a külföldi mangákra hajtok meg valami jófajta akciófigurákra (art szobrok, szebben mondva).
(ui: Beatmaniát viszem ;)
Na ezt megkaptam...
Rendben Asszonyom, engedélyt kérek meghunyászkodni!
Te nagyon hasonlítasz az egyik osztálytársamra így modorilag... nem véletlenül András a keresztneved? Még a szókincsed is ugyanolyan fura, mint az övé... Komolyan, nem csak úgy viccből mondom. És elnézést kérek, ha megbántottalak valamivel (bár nem emlékszem olyasmire, de ki tudja, lehet, h téged valami azok közül megbántott)
És az asszonyom megszólítást is kikérem magamnak!!!
Nem bántottál meg, kb 10 év van köztünk, kizárt hogy osztálytárs legyek, nem is vagyok András. A modorom meg változó. Na jó zárjuk le az OFFot, mert még a végén bünti lesz!
Na ezt megkaptam...
Te nagyon hasonlítasz az egyik osztálytársamra így modorilag... nem véletlenül András a keresztneved? Még a szókincsed is ugyanolyan fura, mint az övé... Komolyan, nem csak úgy viccből mondom. És elnézést kérek, ha megbántottalak valamivel (bár nem emlékszem olyasmire, de ki tudja, lehet, h téged valami azok közül megbántott)
És az asszonyom megszólítást is kikérem magamnak!!!
A beszélő szerencsesüti...
Szerk: Kira 2007-04-29 15:38:18
Nagyon sokat keseregsz kicsilány. Hidd el, jól fogsz szórakozni és élményekkel gazdagon, feltöltődve fogsz hazamenni!
Ne hívj légyszives kicsi lánynak vén trotty oké?
És nem kesergek, csak van lelkiismeretem *nyelvet ölt*
Na ezt megkaptam...
Szerk: Rudymester 2007-04-29 15:25:21
Nagyon sokat keseregsz kicsilány. Hidd el, jól fogsz szórakozni és élményekkel gazdagon, feltöltődve fogsz hazamenni!
Ne hívj légyszives kicsi lánynak vén trotty oké?
És nem kesergek, csak van lelkiismeretem *nyelvet ölt*
Kicsit szégyellem magam, hogy itthonhagyom anyukámat az egyhetes tesómmal egyedül meg a rasszista másik öcsémmel (aki 13), de ilyen animecon nincs minden nap. (Bár lenne )
Szerk: Rudymester 2007-04-29 15:06:23
beküldve: 2007-04-29 15:03:15
(#62) Kicsit szégyellem magam, hogy itthonhagyom anyukámat az egyhetes tesómmal egyedül meg a rasszista másik öcsémmel (aki 13), de ilyen animecon nincs minden nap. (Bár lenne )
Én szombaton megyek nyitásra (nyitás előtt egy órával szerintem), és felvásárolok minden jót.
A kapunyitás 10 órakkor lesz, szerintem felesleges tolakodni (hacsak nem külföldi mangákra hajtasz). Nehogy otthon felejtsd a Beatmaniat, amit lebeszéltünk!
Valószínű majd délután veszem meg a kinézett köteteket, amikor már nem lesznek annyian.
Remélem most a standok nem kis termek felé vezető folyosón lesznek (vagy ha lesznek, akkor csak az egyik oldalon), hanem mennek a bejáratnál levő részhez is, ahol tavaly csak a Delta Vision volt, meg az Usagi kiadója.
beküldve: 2007-04-29 12:17:47
(#60) Én szombaton megyek nyitásra (nyitás előtt egy órával szerintem), és felvásárolok minden jót.
Én valahol azt olvastam, hogy a MAT már az őszi con után lefoglalta az időpontot és csak ez az időpont jöhetett szóba. Ha esetleg tévedek majd kijavít valaki. Ettől ne félj, az eladók is 2 napra készülnek. Magyar manga biztos marad másnapra is.
Ez így igaz, már akkor is csak ez az időpont jutott. Az eladók meg persze tudják, hogy 2 napos, így remélhetőleg úgy is készülnek.
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
Nah ez szupi lesz... Csak vasárnap tudok menni Con-ra a ballagás miatt...miért pont akkor lesz??? Wááá
Pedig már pénten fel tudnék utazni...Nah mindegy, csak azt nem tudom, hogy mi marad nekünk, akik csak vasárnap megyünk...Mindent felvásárolnak szombaton! :(
Pedig már pénten fel tudnék utazni...Nah mindegy, csak azt nem tudom, hogy mi marad nekünk, akik csak vasárnap megyünk...Mindent felvásárolnak szombaton! :(
Én valahol azt olvastam, hogy a MAT már az őszi con után lefoglalta az időpontot és csak ez az időpont jöhetett szóba. Ha esetleg tévedek majd kijavít valaki. Ettől ne félj, az eladók is 2 napra készülnek. Magyar manga biztos marad másnapra is.