Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
beküldve: 2007-04-24 19:17:24
(#27) Én sem hinném, hogy a vetítések alatt zárnák a termeket, és a bejáratoknál a biztonságiak elkérnék a személyit, mielőtt beengednek valakit, bár ki tudja...
Szerk: drwest 2007-04-24 19:18:43
Amit lehet / tudunk, azt magyarul adjuk le. (GitS, VHD-B-hez van, Árnybíró animéhez nincs, a 4. vetítés meg majd ha public lesz.)
Olyan gonoszok vagytok Na de mi is lesz ezzel a korhatárral? Ki leszünk küldve a teremből vagy ülhetünk a fenekünkön?
Majd a kiskorúak becsukják a szemüket, aki nem így tesz attól elkobozzák a frissen vásárolt szerzeményeit és amennyi percet nézi az animét, annyi napig nem kapja vissza őket!
Kjááá,kegyetlen szadista gonosz bácsi! XD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Amit lehet / tudunk, azt magyarul adjuk le. (GitS, VHD-B-hez van, Árnybíró animéhez nincs, a 4. vetítés meg majd ha public lesz.)
Olyan gonoszok vagytok Na de mi is lesz ezzel a korhatárral? Ki leszünk küldve a teremből vagy ülhetünk a fenekünkön?
Majd a kiskorúak becsukják a szemüket, aki nem így tesz attól elkobozzák a frissen vásárolt szerzeményeit és amennyi percet nézi az animét, annyi napig nem kapja vissza őket!
Kár És ugye japán hanggal? *könyörög* Mondjuk itt nem rontották el a magyarhangokat (Szabó Sipos Barnika *_*.."2 millió nem elég".. kjááá *_*) de azért jó lenne japánul is hallani
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
beküldve: 2007-04-23 19:20:24
(#22) Sajnos a cosplay-ről lemaradok. Másnap munka mi más? Pedig szivesen megnéznék pár arcot Leginkább DVD-ket veszek majd az meg az új Árnybírót eddig ez biztos. Amire még vadászni fogok az vagy Love Hina lesz vagy pedig valamilyen nemü ArtBook... De jó is lenne egy Fullmetal Alchemist profiles...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-04-23 18:49:28
(#21) Báááh! Nem tudok elmenni mert ballagás lesz, utána meg érettségi.Szóval még várhatok a Naruto-ra egy csöppet.
A karikák ajánlott korhatárok, amit legyetek szivesek betartani.
Nem hiányzik, hogy dühös szülők újságírok zargassák a szervezőket... ;D
Ne.. Ne legyetek ilyen kegyetlenek
beküldve: 2007-04-23 17:25:31
(#19) A karikák ajánlott korhatárok, amit legyetek szivesek betartani.
beküldve: 2007-04-23 17:05:51
(#18) Eööh...azok a korhatárkarikák..végig fogtok menni VHD előtt a sorok között hogy ül-e még bent 14 éves pisis vagy nem leszünk kizárva?
beküldve: 2007-04-23 17:03:13
(#17) Júj vennék néhány DNA mangát de arra sztem nincs pénzem csak belépőre (drágább majdnem mint az össz xD) Árnybíró hatra meg as magazinra... Más nem is nagyon kell. Vagyis de DNAngel XD
Nathaniel never dies ^^
"egy nap meglepetésünk" <= mármint gondolom nagy :)
Hanon: Bloodlust. (egen, én ugyanaz vagyok, mint a bugger az animecon fórumról.)
Hanon: Bloodlust. (egen, én ugyanaz vagyok, mint a bugger az animecon fórumról.)
Kár És ugye japán hanggal? *könyörög* Mondjuk itt nem rontották el a magyarhangokat (Szabó Sipos Barnika *_*.."2 millió nem elég".. kjááá *_*) de azért jó lenne japánul is hallani
attól függetlenül hogy én ezt bármikor megtehetem..
Szerk: Hanon 2007-04-23 17:02:35
beküldve: 2007-04-23 16:52:11
(#15) "egy nap meglepetésünk" <= mármint gondolom nagy :)
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
Erre sajna nemtok menni,m ballagásom lesz ... 1 napra meg nem akarok, pedig kéne az AnimeStar 3. száma + a Naruto 1. ha addigra megjelenne!
Egy nap is valami, ne feledd. A következő Conra még várni kell egy kicsit.
beküldve: 2007-04-23 00:13:59
(#13) Erre sajna nemtok menni,m ballagásom lesz ... 1 napra meg nem akarok, pedig kéne az AnimeStar 3. száma + a Naruto 1. ha addigra megjelenne!