Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
Én valahol a sor közepén áltam még annó a fesztiválon pár ismerössel Ehhez hozzáteszem hogy Moonie-ék térképpel se találtak oda xD
Viszont a sor közepén állva erősen gondolkoztam azon hogy 300 után szabadon elorditom magamat hogy "This is madness!". De végül megindult a sor így kimaradt az üvöltözés :)
Conon nem hinném hogy lesz madness mert már meg van a jegy így nincs értelme Kivéve ha előlem visznek el valamit...
Viszont a sor közepén állva erősen gondolkoztam azon hogy 300 után szabadon elorditom magamat hogy "This is madness!". De végül megindult a sor így kimaradt az üvöltözés :)
Conon nem hinném hogy lesz madness mert már meg van a jegy így nincs értelme Kivéve ha előlem visznek el valamit...
Ha sokan vannak előtted és nem tudsz bejutni rendesen, csak elordítod magad felemelt kézzel: THIS IS KARSZALLAG!
Azok a rohadt papírok...mikor a mangafan pultjánál vettem el épp az Árnybírót akkor kecsesen leraktam őket a pultra..gondoltam hátha kell valakinek XDD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-04-30 22:57:58
(#85) Én valahol a sor közepén áltam még annó a fesztiválon pár ismerössel Ehhez hozzáteszem hogy Moonie-ék térképpel se találtak oda xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Hehe,mi képregényfeszten olyat játszottunk sorban állás közben hogy "számoljuk meg hányan vagyunk"
Ezek szerint itt meg nekem volt mázlim: egyáltalán nem volt sor, csak lementem a lépcsőn és be a Gödörbe, a kedves "ajtónálló" férfiúk meg elhalmoztak egy halom papírral meg ajándék újsággal, mint valami aktakukac-hercegnőt "hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
De vén itt valaki...
Tényleg nincs túl sok ember a ti korosztályotokban conon,de az is egy elég érdekes dolog,hogy fiatalabbak közt (12-15) több a lány,viszont fölfelé meg inkább férfiak dominálnak... igaz a szerelmem is ott lesz (nem Rudybácsi ),aki 21,eheh,egyel több ^_^"
Tényleg nincs túl sok ember a ti korosztályotokban conon,de az is egy elég érdekes dolog,hogy fiatalabbak közt (12-15) több a lány,viszont fölfelé meg inkább férfiak dominálnak... igaz a szerelmem is ott lesz (nem Rudybácsi ),aki 21,eheh,egyel több ^_^"
Szerk: Hanon 2007-04-30 22:42:53
Mi tavaly egyszerűen besétáltunk hála a késésünknek De most tuti ott fogok állni nyitás előtt
Rudybácsi élőben is olyan cuki mint az avatarján?
Még cukibb (*füllent*)! Ha frissen borotvált vagyok akkor talán (ezt nem nekem kell megítélnem).
Kira: Ha annyira tetszik, te is "bácsizhatsz". Azthittem hogy egyszeri alkalom lesz Hanon részéről. Most már látom hogy nem, de már mindegy, ha nektek ez így jó... (ANNYIRA azért nem zavar )
Haverom is teljesen be van indulva conra, már számolja a napokat. Én felkészítettem, hogy a korosztályunkból nem sokan lesznek (ő 27, én 25). Ilyenkor bánom hogy nem vagyok egy 5-6 évvel fiatalabb. Annyi szép mangakedvelő csaj van. de valahogy egyet sem találok. Mindegy, mi már nagyon rákészültünk lelkileg.
beküldve: 2007-04-30 21:47:07
(#81) Nekem óriási szerencsém volt az elővétellel tavaly Igaz, hogy nagy sor volt, mikor odaértem barátnőmmel, és pont mikor beálltak a sorba, barátnőm mutogat 1 perc után, hogy nahát, soron kívül csináltak még 1 sort, amit mi vettünk észre először, és gyorsan oda is mentünk, aztán be is jutottunk a conra^^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Most leestem a székről. Ő rudybácsizhat, én meg nem. Meg vagyok sértődve...
Szerintem nekem sem szabad,de azért egy próbát megér
Hehe,mi képregényfeszten olyat játszottunk sorban állás közben hogy "számoljuk meg hányan vagyunk"
Aha, most már látom. Jó, hogy nem szúrta ki a szememet!
Ez van. Egyszer sorban állsz, most nem lesz olyan gyilkos mint tavaly. Sokan megvették elővételben a pénztárnál, tehát mi csak ragasztjuk a csuklószallagot és mehetünk is.
Tavaly az elővételesek szívtak akár 2 órát, aki meg helyben vette, 20 perc után bejutott.
Na igen. :) Mi elővételben megvettük, odamentünk egy órával előbb, erre fogad minket egy 3 km-es sor... Csak bejutottunk, de kész kis életkép zajlott le a sorban várakozás alatt.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Most leestem a székről. Ő rudybácsizhat, én meg nem. Meg vagyok sértődve...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-30 17:01:28
(#77) Mi tavaly egyszerűen besétáltunk hála a késésünknek De most tuti ott fogok állni nyitás előtt
Egyszer sorban állsz, most nem lesz olyan gyilkos mint tavaly. Sokan megvették elővételben a pénztárnál, tehát mi csak ragasztjuk a csuklószallagot és mehetünk is.
Tavaly az elővételesek szívtak akár 2 órát, aki meg helyben vette, 20 perc után bejutott.
Hát igen, én is így szívtam meg...
A beszélő szerencsesüti...
Aha, most már látom. Jó, hogy nem szúrta ki a szememet!
Ez van. Egyszer sorban állsz, most nem lesz olyan gyilkos mint tavaly. Sokan megvették elővételben a pénztárnál, tehát mi csak ragasztjuk a csuklószallagot és mehetünk is.
Hello!
Hol lehet előre venni jegyeket és mennyiért?
Néztem a hivatalos oldalon, de nem találtam...
Hol lehet előre venni jegyeket és mennyiért?
Néztem a hivatalos oldalon, de nem találtam...
Mostmár sehol,tegnap lejárt a határidő.El kellett volna menned a PeCsába és ott megvenni.
Rudybácsi köszönöm Mi megosztottuk egymással a kaját..XD
Szerk: Hanon 2007-04-29 23:16:48