Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
beküldve: 2007-04-27 11:20:12
(#41) Nyúúú... nem tudok menni, de szeretnék matricát meg zacsit. Tudok esetleg más úton is majd szerezni ilyesmiket?
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-27 00:04:51
(#40) Ez a "16 éven alluli csak kísérővel maradhat a teremben", komoly!!???
Mert akkor én leszek majdnem az összes barátnőmnek a kísérője......! Hihi....!
Tavaly a hugom 14 volt és végignéztük a Hellsinget! És láám, semmi baja nem lett (látszólag)!!
Szerintem (és nem csak szerintem) ez a korhatárosdi kizárólag a "média" figyelő tekintetei miatt kell...
De kérdem én: Minek?, ha úgysem tartja be senki, főleg egy ilyen tömegrendezvényen!!
D, egyszerűen fantasztikus, kár kihagyni! A Gits is elmegy, de nehezen emészthető, főleg a "kicsiknek". Az Onshi sem rossz, csak szinte el sem kezdődik a történet és már vége is!
Mindegy, mi ott leszünk és MINDENT megnézünk, korhatárra tekintet nélkül!!! És természetesen a party is jöhet!!! Hehe!!!
Mert akkor én leszek majdnem az összes barátnőmnek a kísérője......! Hihi....!
Tavaly a hugom 14 volt és végignéztük a Hellsinget! És láám, semmi baja nem lett (látszólag)!!
Szerintem (és nem csak szerintem) ez a korhatárosdi kizárólag a "média" figyelő tekintetei miatt kell...
De kérdem én: Minek?, ha úgysem tartja be senki, főleg egy ilyen tömegrendezvényen!!
D, egyszerűen fantasztikus, kár kihagyni! A Gits is elmegy, de nehezen emészthető, főleg a "kicsiknek". Az Onshi sem rossz, csak szinte el sem kezdődik a történet és már vége is!
Mindegy, mi ott leszünk és MINDENT megnézünk, korhatárra tekintet nélkül!!! És természetesen a party is jöhet!!! Hehe!!!
Szerk: Mitsuko 2007-04-27 00:06:16
Éjfél után hajnali 4ig afterparty lesz 21:30tól.(J-rock meg egyebek)
Na meg AMV vetítés is lesz azalatt.
A J-rock nem fekszik, de az AMV-k miatt lehet kicsit éjszakázok, de úgy olvastam lesznek klippek is. Éjfél után mehetne pl. hentai (na jó ez csak vicc).
Éjfél után hajnali 4ig afterparty lesz 21:30tól.(J-rock meg egyebek)
Na meg AMV vetítés is lesz azalatt.
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
beküldve: 2007-04-26 11:18:37
(#37) Francba,pedig már kezdtem reménykedni
Igaz,nehogy szegány con bánja meg a vetítést.De ezek a korhatárok külön fel lesznek tüntetve valahol? (bocs,múltkori conon a Hellsingen már nem maradhattam ) Mert ha nem akkor teljesen értelmét veszti az a kis karika,és így simán firkálhatna az index mindenféle bánatokat ..jó,befejeztem,csak így féléjfél felé már nem tudok értelmes dolgokat írni
Igaz,nehogy szegány con bánja meg a vetítést.De ezek a korhatárok külön fel lesznek tüntetve valahol? (bocs,múltkori conon a Hellsingen már nem maradhattam ) Mert ha nem akkor teljesen értelmét veszti az a kis karika,és így simán firkálhatna az index mindenféle bánatokat ..jó,befejeztem,csak így féléjfél felé már nem tudok értelmes dolgokat írni
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-04-25 23:30:52
Hát igaz,mostanában a 12-es mindenen rajta van..
Lehet hogy én nem fogtam fel teljesen D-t,de szerintem egy 16-ossal is eldöcögne...igaz a dvd borítón is virít a piros 18-as de egy 16 éves gyerek szerintem már elég érett lenne hozzá..
Jesszusom,mik mennek a PeCsában éjfél után?
Lehet hogy én nem fogtam fel teljesen D-t,de szerintem egy 16-ossal is eldöcögne...igaz a dvd borítón is virít a piros 18-as de egy 16 éves gyerek szerintem már elég érett lenne hozzá..
Na, ha működne a szerkesztés funkció..... Tehát, félreolvastam/hallottam/álmodt am, csak annyi van, hogy 10 éven aluliaknak kell egy kísérő.
A 16 vs 18-hoz: ez mivel már hivatalos, nem változtatunk rajta. (Lásd: index leadja, hogy mi 16-al vetítettünk egy 18+ filmet! Megrontók!)
Hát igaz,mostanában a 12-es mindenen rajta van..
Ez is megvan már:
V
17.00 A vándorló palota
V
17.00 A vándorló palota
És ez hányas karikát kap?
Amúgy az Ángyó Onsín mi 12-es?..
Az is 12, ott van, csak mivel sárga, nem látszik jól. Árnybíró azért kap 12-t, nem nagyobbat, mert ennyire tartalmaz "anyagot". Megjegyezném, hogy a mangából pár különösképp véres, vagy horrorisztikus résznek talán kéne a nagyobb korhatár.
Egyébként meg azért, hogy egyes túlbuzgó szülők/újságírók ne pattogjanak. A többi karika is ezért van.
Ezen felül nem mi vagyunk kegyetlenek, hanem egyesek lennének velünk kegyetlenek, ha egy 8 éves kislány végignézhetné pl a VHD-t. (Megjegyzem, hogy 8 évesen nem is biztos, hogy teljesen felfogja, de ez már offtopic.)
Akinek van kérdése a vetítésekről, annak ott az animecon hivatalos fóruma: [Link] Azt sokkal gyakrabban nézzük/nézem.
EDIT: Emlékeim szerint éjfél után a PeCsában csak 18 éven felüliek maradhatnak.
Szerk: bugger 2007-04-25 20:18:52
Ez is megvan már:
V
17.00 A vándorló palota
V
17.00 A vándorló palota
És ez hányas karikát kap?
Amúgy az Ángyó Onsín mi 12-es?..
beküldve: 2007-04-25 19:43:33
(#30) NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!LÉgyszi neeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Megakarom nézni!!!!!!!!!!!!!!!!!! X'''''''(
És ha nagykorú társaságában ülünk be? *reménykedő tekintet*
Megakarom nézni!!!!!!!!!!!!!!!!!! X'''''''(
És ha nagykorú társaságában ülünk be? *reménykedő tekintet*
A szerelem olyan,mint egy édes álom.Mely,ha fölébred,áttör minden gáton!
beküldve: 2007-04-25 08:45:55
(#29) Akkor egy hetesnek kellene lennie a Connak, mivel emin. egy nap lenne mire bejutnánk a termekbe...