Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
beküldve: 2007-04-23 00:11:42
(#12) A "mangás zacsi" kifejezés pontosan mit takar? *kíváncsi*
Bevásárló lista: Árnybíró 5., Naruto 1., Usagi 2., AS magazin 3., és egyenlőre ennyi (a Warcraft 1-2-t múltkor beszereztem az Árnybíró 3-mal együtt)
Bevásárló lista: Árnybíró 5., Naruto 1., Usagi 2., AS magazin 3., és egyenlőre ennyi (a Warcraft 1-2-t múltkor beszereztem az Árnybíró 3-mal együtt)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-04-22 22:54:19
(#11) Jaj, várom már. Bár le vagyok teljesen égve, örülök, ha belépőre futja, de azért ott leszek. Majd csurgatom a nyálam a magyar Naruto megjelenésre, valószínűleg valaki vállán keresztül fogom elolvasni. XD
Viszek kamerát is, úgyhogy ha a cosplayesek úgy érzik majd, hogy egy stalker van a nyomukban az én leszek.
Viszek kamerát is, úgyhogy ha a cosplayesek úgy érzik majd, hogy egy stalker van a nyomukban az én leszek.
beküldve: 2007-04-22 20:12:57
(#10) Első con-om lesz, izgatottan várom. Végre találkozni fogok Rudival meg egy csomó arccal az 576 fórumáról. Ezen kívül fényképezés lesz ezerrel, de mondjuk kétlem hogy szombaton sok cosplay-es lenne. (Csak akkor megyek ugyanis.) Nomeg mangavásárlás: Naruto (miért is ne), Usagi 2 és Kázmér és Huba (nem manga, de nagy kedvenc) a Vad Virágok Kiadótól. A többi fontosat (Árnybíró, Princess Ai 3) inkább majd a con után. Jó lenne még néhány USA-verziós mangát is venni, plusz ha van, akkor valami jó kis figurát. Még két hét! Alig várom...
beküldve: 2007-04-22 19:14:45
(#9) Ez lesz az 5. Conom. Ami a bevásárló listámon szerepel:
Árnybíró 6., Warcraft 2., Usagi 2., AS magazin 3., meg a Naruto is (nem akarom nagyon megvenni, de ha meglátom, úgysem bírok ellenálni).
Nameg ha lesz valami ebből az új újságból, azt is beszerzem.
Amit meg szeretnék tenni:
Legalább 3-400 fénykép elkészítése.(legutóbb 250-et csináltam) Természetesen rengeteg Cosplay kép... Táncszőnyeg kipróbálása, kis konzolosdi, Árnybíró anime megtekintése, AMV verseny megnézése.
A többi jön magától
Árnybíró 6., Warcraft 2., Usagi 2., AS magazin 3., meg a Naruto is (nem akarom nagyon megvenni, de ha meglátom, úgysem bírok ellenálni).
Nameg ha lesz valami ebből az új újságból, azt is beszerzem.
Amit meg szeretnék tenni:
Legalább 3-400 fénykép elkészítése.(legutóbb 250-et csináltam) Természetesen rengeteg Cosplay kép... Táncszőnyeg kipróbálása, kis konzolosdi, Árnybíró anime megtekintése, AMV verseny megnézése.
A többi jön magától
beküldve: 2007-04-22 19:02:26
(#8) beküldve: 2007-04-22 16:20:30
(#7) Egy kérdés: a Vampire Hunter D az a Bloodlust lesz vagy a régi verzió? (a régit még nem láttam )
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
[/QUOTE]
YEAH!! VHD *_* Shin Angyo Onshiiii!! (igaz mindkettőt láttam már ) Gits-nek annyira nem örülök de kit érdekel [/QUOTE]
Én még nem láttam a Shin Angyo Onsi-t de szeretném, szóval én is nagyon örülök neki, h lesz! Remélem mindkét nap tudok menni. Bizti Cosplayes leszek.
YEAH!! VHD *_* Shin Angyo Onshiiii!! (igaz mindkettőt láttam már ) Gits-nek annyira nem örülök de kit érdekel [/QUOTE]
Én még nem láttam a Shin Angyo Onsi-t de szeretném, szóval én is nagyon örülök neki, h lesz! Remélem mindkét nap tudok menni. Bizti Cosplayes leszek.
A beszélő szerencsesüti...
Nagyterem:
Sz:
16-16.30 AMVk
18.30 Ghost in the Shell
20.00 Vampire Hunter D
V:
10.30 Japán zenei klippek
11.30 Árnybíró
15.00 AMVk
17.00 vetítéh, h még mit, nem tudni
forrás: http://animecon.hu/?m=program
Sz:
16-16.30 AMVk
18.30 Ghost in the Shell
20.00 Vampire Hunter D
V:
11.30 Árnybíró
15.00 AMVk
YEAH!! VHD *_* Shin Angyo Onshiiii!! (igaz mindkettőt láttam már ) Gits-nek annyira nem örülök de kit érdekel
Szerk: Hanon 2007-04-22 13:56:40
beküldve: 2007-04-22 12:46:13
(#4) Nagyterem:
Sz:
16-16.30 AMVk
18.30 Ghost in the Shell
20.00 Vampire Hunter D
V:
11.30 Árnybíró
15.00 AMVk
Sz:
16-16.30 AMVk
18.30 Ghost in the Shell
20.00 Vampire Hunter D
V:
11.30 Árnybíró
15.00 AMVk
beküldve: 2007-04-22 12:36:32
(#3) Nekem is 3. conom,csak kár hogy megint PeCsában lesz,szerintem lesz egy kis szűkölködés...Bár nekem tökmindegy,mert úgyis a Nagyteremben fogom rohasztani a seggemet,és bámulni fogom a cosplayeseket és az AMV-ket
A con fórumát nem olvasom,szóval elmondaná valaki hogy mit fognak vetíteni?
A con fórumát nem olvasom,szóval elmondaná valaki hogy mit fognak vetíteni?
Szerk: Hanon 2007-04-22 12:37:11
beküldve: 2007-04-22 12:15:57
(#2) Hinnye, ez lesz a 3. és egyben legjobb conom Vasárnap performance-ban cosplay, ahol valszeg még twisterezés is leszX333 (ha valaki olvassa a con fórumát, már tudja, h. szombaton és vasárnap is lesz twisterezés cosplayeseknek, lehet, h verseny is )
Alig várom már, h elkölthessem az összes pénzemetXDD
Alig várom már, h elkölthessem az összes pénzemetXDD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-04-22 11:55:05
(#1)