Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
És ez már a negyedik conom, jó ég, de vén vagyok...^^"
Nekem az ötödik. Emlékszem az elsőn alig 200-an voltunk egy kis művházban, ha jól emlékszem Angyalföldön volt valahol és akkor még nem volt pl. mangavásár.
beküldve: 2007-05-02 20:40:31
(#101) Én ma kezdtem a visszaszámolást papíron Plusz eladtam egy Inu figum és most van elég pénzem B) Juj alig várom ^-^ Bárcsak megérkezne addigra a gothic lolita rucim de sajna valszeg nem fog :'(
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-05-02 20:28:00
(#100) Jujj, én már fél éve visszaszámolok...x) És erre gyűjtök karácsony óta...
Tervben van: Árnybíró 5-6, Nana 1+4, HanaKimi akármelyik, ha lesz, talán tudok lőne egy Death Note-ot, plusz van tartalékom hirtelen fellángolásra is. Nem hiába, nem eszik a család két hónapja...XD
AS magazinra meg előfizettem, úgyhogy ez megoldva...:)
Jaj, már nagyon várom... Con miatt még a családis-szülinapomat is elhalasztottuk, úgyhogy ajánlom, hogy jó legyen!x) És ez már a negyedik conom, jó ég, de vén vagyok...^^"
Tervben van: Árnybíró 5-6, Nana 1+4, HanaKimi akármelyik, ha lesz, talán tudok lőne egy Death Note-ot, plusz van tartalékom hirtelen fellángolásra is. Nem hiába, nem eszik a család két hónapja...XD
AS magazinra meg előfizettem, úgyhogy ez megoldva...:)
Jaj, már nagyon várom... Con miatt még a családis-szülinapomat is elhalasztottuk, úgyhogy ajánlom, hogy jó legyen!x) És ez már a negyedik conom, jó ég, de vén vagyok...^^"
Hát igen,nem volt egy önzetlen cselekedet...de mi sem jöttünk rá egyből,mikor odamentünk és megláttuk a sort először azt hittük,hogy a wc...aztán mikor rájöttünk a szörnyű igazságra elmentünk a Jövő Házába kajálni,és egy kicsit cseszegetni a pincér srácot Aztán meg bátor barátosnénk aki úgy döntött,hogy inkább végigállja a sort üvöltözött a telefonba hogy menjünk már le,mert szerzett jegyet
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-02 19:53:21
Ugyan már,a Millenárisba is könnyű volt a bejutás,csak kicsit körül kellett volna nézni...ugyanis valahol a jobb oldali nagykapu mellett volt egy kis nem tudom milyen ház ahol kicsiknek vetítések voltak,és ott árulta az öreg bácsi a karszallagokat.Ott szépen megvettük és utána vigyorogva elsétáltunk a sor mellett
Na szép. Ha valaki szól a tömegnek, hogyvan még egy ajtó, lefeleződött vona a várakozás... Ami elmúlt, az elmúlt. Most már mindegy.
Ugyan már,a Millenárisba is könnyű volt a bejutás,csak kicsit körül kellett volna nézni...ugyanis valahol a jobb oldali nagykapu mellett volt egy kis nem tudom milyen ház ahol kicsiknek vetítések voltak,és ott árulta az öreg bácsi a karszallagokat.Ott szépen megvettük és utána vigyorogva elsétáltunk a sor mellett
Millenárissal szemben itt annyival "rosszabb" a helyzete a vetítőnek, hogy rögtön a színpad mellett van, tehát a teljes közönséget látja, ha kipislant, nem pedig csak a felét, és mindenki arrafele néz, nem csak a fele.
Ne is emlegesd a millenárist, a bejutás katasztrófa volt. A hangrendszer viszont brutális hangerőn volt (amv-k esetében).
Szerintem tök jó, hogy cosplay ruhában vonultok végig az utcán, plusz még hasznos is, mert így tudom, hogy merre kell menni.
Cosplay ruhában vonultok végig az utcán? Bátor emberek
Mi elméletileg csak a mostani utáni Conon fogunk cosplayezni barátosnémmel, a gond csak az, hogy eléggé kivágott ruhácskák és... a mell résznél kéne lennie valaminek ami tartja a ruhát XD (az én karakteremnek pl fűzője van >.<). Plusz még fogyni is kéne hozzá, hogy ne fütyüljenek ki a hormontúltengéses srácok ^_^"
Mi elméletileg csak a mostani utáni Conon fogunk cosplayezni barátosnémmel, a gond csak az, hogy eléggé kivágott ruhácskák és... a mell résznél kéne lennie valaminek ami tartja a ruhát XD (az én karakteremnek pl fűzője van >.<). Plusz még fogyni is kéne hozzá, hogy ne fütyüljenek ki a hormontúltengéses srácok ^_^"
Szerk: Hanon 2007-05-01 14:21:46
beküldve: 2007-05-01 10:53:51
(#93) Mi általában gond nélkül tájékozódunk....
Bár eléggé megbámulnak minket odafelé,de kit érdekel?!
Egyszer élünk nem?
Bár eléggé megbámulnak minket odafelé,de kit érdekel?!
Egyszer élünk nem?
A szerelem olyan,mint egy édes álom.Mely,ha fölébred,áttör minden gáton!
beküldve: 2007-05-01 10:51:41
(#92) Én mindenképpen megyek. Már majdnem kész a jelmezem is!
A szerelem olyan,mint egy édes álom.Mely,ha fölébred,áttör minden gáton!
Ehhez hozzáteszem hogy Moonie-ék térképpel se találtak oda xD
Meddig fogod még ezt felhozni?XD Nulla tájékozódási képességünk van, naXDDD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Ilyenkor bánom hogy nem vagyok egy 5-6 évvel fiatalabb. Annyi szép mangakedvelő csaj van. de valahogy egyet sem találok. Mindegy, mi már nagyon rákészültünk lelkileg.
"Jóképű húszéves srác keres csinos mangakedvelő csajszit."
*ja, ez én volnék
Én meg a nagyteremben ügyködtem, amikor a kémek jelentették, hogy mekkora tömeg van odakint. Na persze ez nyitás előtt volt elég sokkal...
Aztán, amikor elkezdték beengedni a népet, inkább egy ideig nem kukucskáltam ki a függöny mögül. (igen, aki kukucskált/fényképezett a (nézőknek) jobb oldali függöny mögül, az majdnem mindig én voltam.)
Millenárissal szemben itt annyival "rosszabb" a helyzete a vetítőnek, hogy rögtön a színpad mellett van, tehát a teljes közönséget látja, ha kipislant, nem pedig csak a felét, és mindenki arrafele néz, nem csak a fele.
Aztán, amikor elkezdték beengedni a népet, inkább egy ideig nem kukucskáltam ki a függöny mögül. (igen, aki kukucskált/fényképezett a (nézőknek) jobb oldali függöny mögül, az majdnem mindig én voltam.)
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
Ha sokan vannak előtted és nem tudsz bejutni rendesen, csak elordítod magad felemelt kézzel: THIS IS KARSZALLAG!
I got the powa! XD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."