Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
Szegény cosplayeseket itt szidják össze-vissza...tényleg nem volt kiemelkedő.De holnap lesz a preformance verzió *_*
nekem tetszettek a cosplayesek! XP amúgy szerintem az a Chii nem érdemelte meg 0 3. helyezést, volt jobb is. A beszélő szerencsesüti...
Ez a Mondo micsoda, hol lehet venni, és mennyi?
Mangafan által kiadott magazin Megér minden pénzt és eléggé olcsón lehet hozzájutni
Hol lehet majd bészerezni, és mennyi pénzért? Meg hány oldalas, meg ilyesmi, nagyon érdekel :-][/QUOTE]
Remek volt ez a nap! Sok pénzt költöttem!
De megérte! Naruto manga! Köszönöm mangafan!
A MONDO-val kapcsolatban sajnos nem tudok egyetérteni ez előttem szólóval. Megvettem de számomra csalódás volt. Szép nagy képek szinte semmi tartalommal.
Kálovics Dalma "cikkeinek" örültem, mert azok hozzák a minőséget, de a többi része erőssen felejthető! Főleg mert ezen kívül szinte semmi olvasnivaló nem akad. Sajnos olyannyira nem hogy még a Newtype-ot is felülmúlja ezen a téren.
Szóval jó lenne egy "kicsit" több tartalom!
Szerk: liachan 2007-05-05 21:42:45
60 oldalas és 700-Ft Nagyon szépen kivitelezett ujság csak egyedül annyi gondom van vele hogy majdnem ugyan azok az animék vannak bemutatva benne mint az AnimeStars-ban
Hogy hol lehet majd kapni? Ezt egy bennfentes jobban meg tudja majd mondani ;]
Hogy hol lehet majd kapni? Ezt egy bennfentes jobban meg tudja majd mondani ;]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Mangafan által kiadott magazin Megér minden pénzt és eléggé olcsón lehet hozzájutni [/QUOTE]
Hol lehet majd bészerezni, és mennyi pénzért? Meg hány oldalas, meg ilyesmi, nagyon érdekel :-]
Nem volt Naruto? Szebbé tetted a napomat...én direkt próbáltam minnél hamarabb túl lenni az Árnybíró vásárláson,nehogy véletlenül is a szemem elé kerüljön az a sárga hajú...
You are very evil! De igaz! :) Naruto manga holnap lesz ahogyan a mangafanos pultnál is mondták Viszont az poénos volt hogy késett az Árnybíró 6!
Mangafan által kiadott magazin Megér minden pénzt és eléggé olcsón lehet hozzájutni
beküldve: 2007-05-05 19:05:15
(#157) Én nem tudtam elmenni X'( Meséljetek Ez a Mondo micsoda, hol lehet venni, és mennyi?
Szegény cosplayeseket itt szidják össze-vissza...tényleg nem volt kiemelkedő.De holnap lesz a preformance verzió *_*
Nem volt Naruto? Szebbé tetted a napomat...én direkt próbáltam minnél hamarabb túl lenni az Árnybíró vásárláson,nehogy véletlenül is a szemem elé kerüljön az a sárga hajú...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-05 18:40:21
(#155) Szerintem is egy kicsit "más" volt ez a Con...
Egyszerüen hiányoltam a Cosplay versenyt mert ami ma volt az nem mondható igazi versenynek :/
Na de a lényeg: ritka jó hangulatu volt a con hála pár fórumos arcnak (576 fórum) A vetitőtermet viszont végre valahára megoldották hogy hátulról is lehessen látni mindent tökéletesen! Most viszont meg fognak kövezni páran mert én örültem hogy nem volt Naruto manga Így legalább hamar odafértem az Árnybítóért
Részemről a vásárolt tételek:
-Árnybíró 6
-Battle Angel Allita - Last Order Vol. 1
-Neon Genesis Evanglion Vol. 1,2
-Full Metal Panic DVD 2,3
-Mondo magazin
A Mondo meg valami eszméletlenre sikeredett! Megéri a pénzét
Egyszerüen hiányoltam a Cosplay versenyt mert ami ma volt az nem mondható igazi versenynek :/
Na de a lényeg: ritka jó hangulatu volt a con hála pár fórumos arcnak (576 fórum) A vetitőtermet viszont végre valahára megoldották hogy hátulról is lehessen látni mindent tökéletesen! Most viszont meg fognak kövezni páran mert én örültem hogy nem volt Naruto manga Így legalább hamar odafértem az Árnybítóért
Részemről a vásárolt tételek:
-Árnybíró 6
-Battle Angel Allita - Last Order Vol. 1
-Neon Genesis Evanglion Vol. 1,2
-Full Metal Panic DVD 2,3
-Mondo magazin
A Mondo meg valami eszméletlenre sikeredett! Megéri a pénzét
Szerk: Tailor 2007-05-05 18:45:51
Szegény,először szembesültél ezzel? Én már nagyjából hozzászoktam...de amikor csak egy képecske felvillan Edről vagy Cloudról és az a sakálüvöltés...jajj,legaláb b valami jó pasira üvöltöznének.Mondjuk a Hellsing után én is "hűűű"-ztem egy pöppet (mondjuk maga az amv nem érdemelte meg,igen gyatra volt -.-"),dehát ott nem voltam egyedül
beküldve: 2007-05-05 18:34:03
(#153) Jah azt teljesen elfelejtettem írni, (pedig mély nyomot hagyott bennem) hogy eddig nem értettem, hogy mindenkinek mi a baja a 14 évesekkel... most már teljesen világos. Minden második AMV-nél iszonyat sikítozás volt.. nekem is naon teccettek, de nem ennyire. Én nem ilyen voltam 14 évesen....
Hehe,gonosz közönség? Hát,mögöttünk ülő srácok (najó meg mi is :P) kommentáltuk "szépen" a cosplayesaket ^_^"
Jah,olyan fülledt volt a levegő...szóval a cosplay felén rádőltem barátnőm AnimeStars magazinjára,bekaptam a hüvelykujjamat és csicsikáltam egyet...aztán rosszul lettem és hazamentünk ^_^
Fenébe,pont nem láttam az OHSHC-os amv-t amit annyira tapsoltak (csak az NGE amv elől menekültem és hát lemaradtam erről is T_T...) Annak a vegyesnek viszont nagyon örültem...volt benne Mermaid Melody,pedig én egész eddig azt hittem,hogy csak én ismerem XD
Jah,olyan fülledt volt a levegő...szóval a cosplay felén rádőltem barátnőm AnimeStars magazinjára,bekaptam a hüvelykujjamat és csicsikáltam egyet...aztán rosszul lettem és hazamentünk ^_^
Fenébe,pont nem láttam az OHSHC-os amv-t amit annyira tapsoltak (csak az NGE amv elől menekültem és hát lemaradtam erről is T_T...) Annak a vegyesnek viszont nagyon örültem...volt benne Mermaid Melody,pedig én egész eddig azt hittem,hogy csak én ismerem XD
Szerk: Hanon 2007-05-05 18:08:25
beküldve: 2007-05-05 18:00:11
(#151) Fú szerintem nagyon jó volt, habár nemtom mihez hasonlítani, nekem ez volt az első.
Reggel fél10-kor már a sorban voltam.. amikor először megláttam dobtam egy hátast. Aztán amikor beszabadultam bevásároltam (Árnybíró 6, Absolute boyfriend 1, Makrancos hercegnő, Angel Sanctuary 1 +Mondo) Az újság egész jó lett.
Aztán megnéztem a harcművészeti bemutatót, az összes AMV-t és a cosplay versenyt ... sajnos a többségen csak nevetni lehetett, mondjuk a közönség is gonosz volt kicsit.
Aztán jártam még egy kört és eljöttem mert borzasztó zsúfoltan voltunk, meleg volt és éhes voltam.
De télleg nagyon klassz volt!!
Nem tudjátok kik lettek helyezettek a cosplayen és melyik AMV lett az első?
Reggel fél10-kor már a sorban voltam.. amikor először megláttam dobtam egy hátast. Aztán amikor beszabadultam bevásároltam (Árnybíró 6, Absolute boyfriend 1, Makrancos hercegnő, Angel Sanctuary 1 +Mondo) Az újság egész jó lett.
Aztán megnéztem a harcművészeti bemutatót, az összes AMV-t és a cosplay versenyt ... sajnos a többségen csak nevetni lehetett, mondjuk a közönség is gonosz volt kicsit.
Aztán jártam még egy kört és eljöttem mert borzasztó zsúfoltan voltunk, meleg volt és éhes voltam.
De télleg nagyon klassz volt!!
Nem tudjátok kik lettek helyezettek a cosplayen és melyik AMV lett az első?
beküldve: 2007-05-05 17:44:10
(#150) Hát...
Mintha hiányzott volna valami..a légkondi például nagyon -.-"
Egyáltalán nem volt kiemelkedő,legalábbis nekem nem tetszett annyira ez a con mint a tavalyi (bár lehet hogy csak a hőemelkedésem miatt mondok ilyeneket..),ezért is jöttem el idő előtt.
Nos,vásárlások: vettem egy Hellsing vol.4-et...utána vettem mégegy Hellsinget (vol. 5),nem bírtam leállítani magam XD Aztán a két kötelező darab,a Princess Ai 3 és természetesen az Árnybíró 6 ^_^
Most valahogy jobb volt a helyzet a mangáspultok terén,valahogy jobban elfértünk..mondjuk a konzolos terem felé menet kicsit szűk volt a hely ott a King Comics pultja mellett,de elviselhető.
És,tudom hogy nem illik ilyet kérdezni,de...mi volt az a baleset? :S
Mintha hiányzott volna valami..a légkondi például nagyon -.-"
Egyáltalán nem volt kiemelkedő,legalábbis nekem nem tetszett annyira ez a con mint a tavalyi (bár lehet hogy csak a hőemelkedésem miatt mondok ilyeneket..),ezért is jöttem el idő előtt.
Nos,vásárlások: vettem egy Hellsing vol.4-et...utána vettem mégegy Hellsinget (vol. 5),nem bírtam leállítani magam XD Aztán a két kötelező darab,a Princess Ai 3 és természetesen az Árnybíró 6 ^_^
Most valahogy jobb volt a helyzet a mangáspultok terén,valahogy jobban elfértünk..mondjuk a konzolos terem felé menet kicsit szűk volt a hely ott a King Comics pultja mellett,de elviselhető.
És,tudom hogy nem illik ilyet kérdezni,de...mi volt az a baleset? :S
beküldve: 2007-05-05 17:14:53
(#149) beküldve: 2007-05-05 15:34:41
(#148) Úgy érti, hogy az itt megrendelt cuccok mellé is küldjenek *kacsint*
az nem árusítás
az nem árusítás
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."