Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
beküldve: 2008-04-04 12:22:39
(#222) Nekem ez lesz a második con-om. annyira várom!! Tavaly csak egy napra mentünk, ki de most mindkétnap kint leszünk! ^^ Tavaly még nem mertünk mind két nap kimenni . És még be is öltözünk ^^ Annnnnyira várom
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-03-12 13:37:50
(#221) Ohh,nekem az első conom lesz. Nagyon várom már. Tuti,jó lesz,mert talizok minden netes barátommal és a környékünkről is jönnek a hawerok. :P
˘°˘Temari˘°˘
Szerk: -->> ŞåŅã <<-- 2008-03-12 13:38:43
Az AnimeCon-on, valamelyik pultnál 500 Ft-ért lehetett kapni olyan filceket, amikkel a rajzokat olyan szépen ki lehet színezni. Akkor nem tudtam venni, mert nem volt nálam elég pénz. Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet megvenni őket csak úgy (mármint nem conon)?
Vagy esetleg olyan filceket kapni valahol?
Próbálkozz művészellátóban... a Király utcában van egy jó bolt, meg a Ferenciek terén a nagy Ápisz is jó hely... nézd meg ezeket...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-05 12:57:55
(#219) Lehet, hogy felesleges egy új topikot létrehozni a 2008-asnak, ezért, ha van vlm új infótok az április 19-20. közötti SakuraCon-ról, akkor hajrá... a hivatalos honlap elég lassan telik meg új infókkal és a szájhagyomány útján terjedő hírek sokszor gyorsabbak (és ezzel együtt remélhetőleg pontosak is )
Előtte meg állítólag néhány lelkes dumaláda Fórumtalit hirdetett... valahol ez is egy esemény!
SZERK:
Aaaaw most láttam az Offtopikban már van ilyen... akkor én kérek elnézést!
Előtte meg állítólag néhány lelkes dumaláda Fórumtalit hirdetett... valahol ez is egy esemény!
SZERK:
Aaaaw most láttam az Offtopikban már van ilyen... akkor én kérek elnézést!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-03-05 13:00:12
beküldve: 2007-06-01 21:08:25
(#218) Az AnimeCon-on, valamelyik pultnál 500 Ft-ért lehetett kapni olyan filceket, amikkel a rajzokat olyan szépen ki lehet színezni. Akkor nem tudtam venni, mert nem volt nálam elég pénz. Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet megvenni őket csak úgy (mármint nem conon)?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-06-01 21:09:39
beküldve: 2007-05-24 16:23:07
(#217) beküldve: 2007-05-21 17:14:36
(#216) Rudymester: Megktaptam, köszöntem, válaszoltam!
Alister:Egyéni megítélés kérdése...
Alister:Egyéni megítélés kérdése...
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
Szerk: Julcsi 2007-05-21 17:14:50
Van egy ősi kínai mondás: "Vigyázz, hogy ne kevezd össze a bátorságot a hülyeséggel!" Na azt hiszem én átléptem a határt
Szerintem nem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Van egy ősi kínai mondás: "Vigyázz, hogy ne kevezd össze a bátorságot a hülyeséggel!" Na azt hiszem én átléptem a határt
Elküldöm hamarosan a képeket!
Te voltál az a "habos" csaj? Olyan képet készítettem rólad, amibe még én is belepirultam...
Na jó ennyire nem extrém, csak véletlen elkaptam egy pillanatot.
Uáh, fúj de csúnya vagyok Amúgy nem egy képed van rólam, hanem kettő. De a másodikon már felöltöztem Na jó ennyire nem extrém, csak véletlen elkaptam egy pillanatot.
NANA!!! Van még "habos" képem, de azt inkább nem töltöttem fel, nem akartalak téged (meg saját magam) kellemetlen helyzetbe hozni.
Természetesen nem látszik semmi, nem kell félreérteni, csak pont akkor töltött fel a gépem vakuja, amikor előttem szedtél fel a színpadról valamit. Amúgy gratula, azért nem hittem volna hogy bárki bevállal egy ilyet.
Egyébként kis Naruto (a Ramen nevű tésztaleves tetejét díszítő halrúd szelet)-t szedtem fel előtted a földről.
Készítettem szivacsból 12 db ilyen kis Halrudacskát és azt dobáltam szét a közönség első sorainak. Egyet vagy kettőt leejtettem (nem szándékosan).
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
beküldve: 2007-05-13 12:05:15
(#210) Úgy állítanak be minket mint egy alfajt az embereken belül...egy teljesen más életközösség...najó,nem rágódom rajta,7 perc 58 mp elég volt -.-"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
"Néhány ismerős dolog már szintén ismerős volt" Eddig jutottam,nem szeretném tovább nézni...leégetik szegény animéseket T_T
Magukat égetik, nem minket. Aki nem tud mondatot fogalmazni és beszélni, az ne menjen tévésnek. Esetleg vágják ki a bakis jelenteket.
beküldve: 2007-05-13 11:40:58
(#208) "Néhány ismerős dolog már szintén ismerős volt" Eddig jutottam,nem szeretném tovább nézni...leégetik szegény animéseket T_T
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!