Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
beküldve: 2007-05-13 10:36:23
(#207) Ez a levelup nagyon kemény volt... Ezek a kijelentéseken jókat nevettem:
Mi az a Sakura? A kabalafigura neve
Milyen fajta mangák vannak? Pl. Hentai...
Műsorvezetők egymás közt: Milyen mangákat olvastál eddig? Warcraft, Bolondok aranya... (Csaba! Legközelebb adjatok nekik Árnybírót, vagy valami normális kiadványt.)
Addig rendben hogy a Zsombor (a szemüveges srác) szereti az Usagit, de miért pont a "legmangátlanabb" kiadvánnyal kellett ennyit foglakozni? Félreértés ne essék, imádom UY-t, de nem nevezném még amerimangának sem. Csupán 3 métert kellett volna arrébb menni...
Röviden ennyi első (és utolsó) nézésre.
Mi az a Sakura? A kabalafigura neve
Milyen fajta mangák vannak? Pl. Hentai...
Műsorvezetők egymás közt: Milyen mangákat olvastál eddig? Warcraft, Bolondok aranya... (Csaba! Legközelebb adjatok nekik Árnybírót, vagy valami normális kiadványt.)
Addig rendben hogy a Zsombor (a szemüveges srác) szereti az Usagit, de miért pont a "legmangátlanabb" kiadvánnyal kellett ennyit foglakozni? Félreértés ne essék, imádom UY-t, de nem nevezném még amerimangának sem. Csupán 3 métert kellett volna arrébb menni...
Röviden ennyi első (és utolsó) nézésre.
Szerk: Rudymester 2007-05-13 10:37:30
beküldve: 2007-05-12 23:34:10
(#206) Váá, ez a videó.... Komolyan, én ősszel megkeresem őket a Conon, és megmondom nekik, mit jelent a sakura...:P
[Link]
Valaki nem tudja hogy lehetne leszedni ezt a videót? Az én fél megabitem nem elég az élvezhető sebességhez...
Valaki nem tudja hogy lehetne leszedni ezt a videót? Az én fél megabitem nem elég az élvezhető sebességhez...
Ha regisztrálsz oda, akkor a videóhoz nyíló ablakban jobb alul megjelenik a "letöltés" felirat, arra jobb katt és mentés.
Ááááá, köszönöm az infót, este töltöm is!
egy hosszú videót találtam, kicsit furák a műsorvezetők, de egész jó a cucc, ugyanitt a képregényfesztes videó is megtalálható: [Link]
Bocsi, ha ezt már valaki belinkelte..
Az elején lévő zenétől majdnem behánytam , aztán következett a "néhány ismerős dolog már ismerős volt" mondat, és tudtam, hogy ezt a videót nem nekem csinálták... Gyűjtök egy kis energiát, és majd átszaladok rajta, hogy lássam milyen volt a hangulat.
Én szóltam előre, h kicsit furák a műsorvezetők, de ez nem is volt annyira gáz. Szerintem érdemes végignézni. Igazából a képregényfesztes videónál éreztem azt, h szinte teljesen laikusok a témában, de legalább kimentek. Na szóval sztem simán fusd át.
Az elején lévő zene pedig szerintem csodálatos. Na nem egy conhoz illő, de láttam róla egy videót, és egyszerűen fenomenális. Asszem 2 csaj meg 2 ffi, ha jól emlékszem a capella adják elő ezt a számot, tehát semmi hangszer. Ötletes.
Úgyhogy nem értem a hányingered okát-biztos elrontottad a gyomrodat előtte.
egy hosszú videót találtam, kicsit furák a műsorvezetők, de egész jó a cucc, ugyanitt a képregényfesztes videó is megtalálható: [Link]
Az elején lévő zenétől majdnem behánytam , aztán következett a "néhány ismerős dolog már ismerős volt" mondat, és tudtam, hogy ezt a videót nem nekem csinálták... Gyűjtök egy kis energiát, és majd átszaladok rajta, hogy lássam milyen volt a hangulat.
[Link]
Ha regisztrálsz oda, akkor a videóhoz nyíló ablakban jobb alul megjelenik a "letöltés" felirat, arra jobb katt és mentés.
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
Szerk: bugger 2007-05-11 23:50:12
beküldve: 2007-05-11 19:35:33
(#200) Ebbe én is benne vagyok a 37. perc felénél elsétálok a fekete ruhás Vash mögött a barátnőmmel xD
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-05-11 19:16:11
(#199) egy hosszú videót találtam, kicsit furák a műsorvezetők, de egész jó a cucc, ugyanitt a képregényfesztes videó is megtalálható: [Link]
Szerk: kuszilagopagos 2007-05-11 19:19:13
Te voltál az a "habos" csaj? Olyan képet készítettem rólad, amibe még én is belepirultam...
Na jó ennyire nem extrém, csak véletlen elkaptam egy pillanatot.
Uáh, fúj de csúnya vagyok Amúgy nem egy képed van rólam, hanem kettő. De a másodikon már felöltöztem Na jó ennyire nem extrém, csak véletlen elkaptam egy pillanatot.
NANA!!! Van még "habos" képem, de azt inkább nem töltöttem fel, nem akartalak téged (meg saját magam) kellemetlen helyzetbe hozni.
Természetesen nem látszik semmi, nem kell félreérteni, csak pont akkor töltött fel a gépem vakuja, amikor előttem szedtél fel a színpadról valamit. Amúgy gratula, azért nem hittem volna hogy bárki bevállal egy ilyet.
Te voltál az a "habos" csaj? Olyan képet készítettem rólad, amibe még én is belepirultam...
Uáh, fúj de csúnya vagyok Amúgy nem egy képed van rólam, hanem kettő. De a másodikon már felöltöztem Na jó ennyire nem extrém, csak véletlen elkaptam egy pillanatot.
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
Egy "diavetítés" videó a Conról a youtube-on, tőlem. Bleach kedvelők előnyben (a zene miatt).
[Link]
[Link]
Rudymester, gratu a videohoz, sztem nagyon aranyos lett. Nem lehetne esetleg nem youtube-os verziót elérni valahol? Jó lenne letölteni, persze csak ha nem probléma neked. :)
A nagyobb felbontású, letölthető videót is majd fellövöm valahova.
Egyenlőre feltöltöttem pár képet, 2 külön albumban az 1. és 2. napot.
[Link]
beküldve: 2007-05-09 19:06:06
(#195) [Link] Itt egy progi ezeket szedd le, tedd egy mappába azt youtube-ről is tudsz leszedni videókat
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
Szerk: csocso14 2007-05-09 19:06:32
Egy "diavetítés" videó a Conról a youtube-on, tőlem. Bleach kedvelők előnyben (a zene miatt).
[Link]
[Link]
Rudymester, gratu a videohoz, sztem nagyon aranyos lett. Nem lehetne esetleg nem youtube-os verziót elérni valahol? Jó lenne letölteni, persze csak ha nem probléma neked. :)
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Vasárnap- Szexi no Dzsucu Naruto a Narutobol. Tudom, 3 volt. Én a legszőkébb, legmagasabb voltam. Aki egyéniben versenyzett. *szégyell*
Szerk: Rudymester 2007-05-09 17:42:43