Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
Én kőbányáról megyek
TE is kőbányai?? Én is onnan fogok nyomulni
Akkor te is foghatod a kezemet!!
Szerk.: nem,mégsem.Te még nem vagy annyira tapasztalt mint Rudybácsi
Bocsánat hogy itt kérdezem meg de már baromira érdekel..a "Rudymester" nick mire szeretne utalni,mert nekem vannak tippjeim de van egy olyen érzésem hogy nem túl helyesek
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-03 22:17:36
Én kőbányáról megyek és aki a legegyszerúbben akar eljutni a conra, akkor a nyugatinál, vagy az arany jános utcai metrónál felszáll a 72. trolira, az az erszébet királyné útjánál leteszi és megússza az ember 100 méter sétával.
Kjááá,Rudybácsi kőbányai? Merrefelé? Nem akarsz elvinni minket véletlen? Foghatod a kezem,hogy el ne tévedjek
beküldve: 2007-05-03 21:01:36
(#114) Én kőbányáról megyek és aki a legegyszerúbben akar eljutni a conra, akkor a nyugatinál, vagy az arany jános utcai metrónál felszáll a 72. trolira, az az erszébet királyné útjánál leteszi és megússza az ember 100 méter sétával.
Markó, jó lenne ha felmásznál msn-re hogy megbeszélhessük a részleteket szombattal kapcsolatban.
Rudy dettó.
Rudy dettó.
én 82essel megyek mert az közel van és átszállok a 7esre a Thököly után, Herimna úton leszállok és onnan 10 perc séta ^^
Némá' egy 18. kerületi Vagy ahhoz közeli...
Ha 82-es busszal mész akkor egyszerübb ha bemész Köbánya Kispestig ahol metróra szálsz és egészen a Népligetig metrózol. Onnan az 1-es villamossal 10 megálló az Erzsébet királyné útjánál meg leszálsz és követed a tömeget Így biztosan odajutsz a pecsához
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Ööh,hülye kérdés de jobb itt kérdezgetni mint az utcán szóval...
Nem tudja valaki véletlenül megmondani hogy az Örs vezér tértől hogyan lehet eljutni a Petőfi Csarnokba? ^_^"
Nem tudja valaki véletlenül megmondani hogy az Örs vezér tértől hogyan lehet eljutni a Petőfi Csarnokba? ^_^"
Szerintem egyszerűbb, ha 2-es metróval Stadionokig, aztán 1-es villamossal Erzsébet királynő útjáig
Tényleg
Elnézést.
Ezesetben igen: 2 megálló metróval, aztán meg az 1es villamosról Erzsébet királynét útjánál leszállni. Onnan pedig... Az egyik oldalon van egy nagy M betűs étkezde és a másik oldalon kell le menni (át egy kereszteződésen is) úgy 250-300 métert.
Szerk: Akujin 2007-05-03 18:18:17
beküldve: 2007-05-03 17:48:33
(#110) én 82essel megyek mert az közel van és átszállok a 7esre a Thököly után, Herimna úton leszállok és onnan 10 perc séta ^^
Nathaniel never dies ^^
Szerintem egyszerűbb, ha 2-es metróval Stadionokig, aztán 1-es villamossal Erzsébet királynő útjáig
beküldve: 2007-05-03 17:15:48
(#108) Nekem ez lesz a 3. animeconom, és már alig várom... nálam az animecon lett az év legfontosabb napja - ez esetben már 7végéjeXDD Bár ebben az évben lesz a több újdonság, amit kipróbálok, pl. cosplay, karaoke, helybenrajzolósverseny... érdekesnek ígérkezik ez a con^^
Plusz megkapom 2 Ouran mangám, és a Hitsugaya figurámat... ez maga a mennyország*___*
És pénzemet ezekre költöm, meg Tarot Café 2. kötet, és AS magazin, amik a biztosak De sztem nem fogom tudni megállni, hogy ne vegyek még valami jó figurát a maradék pénzemből, max. nem eszekXD
Plusz megkapom 2 Ouran mangám, és a Hitsugaya figurámat... ez maga a mennyország*___*
És pénzemet ezekre költöm, meg Tarot Café 2. kötet, és AS magazin, amik a biztosak De sztem nem fogom tudni megállni, hogy ne vegyek még valami jó figurát a maradék pénzemből, max. nem eszekXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Az útvonalmeghatározó szerint a 95ös busszal kell elmenned a Stadionokig (19 megálló), onnan pedig egyes villamossal az Erzsébet Királynő utcáig (4 megálló). Szerintem is ez a leggyorsabb út, habár még így is 47 percet ír optimális várakozással együtt.
beküldve: 2007-05-03 16:56:18
(#106) Ööh,hülye kérdés de jobb itt kérdezgetni mint az utcán szóval...
Az előzetes bejelentéssel szemben, nem csak vasárnap, de már szombaton is kapható lesz az AnimeStars magazin a SakuraConon. Ugyan az animebolt nem lesz ott, de a King Comics árúsítani fogja.
Ez így korrekt, mert nem szúrtok ki a csak szombatiakkal.
beküldve: 2007-05-03 07:52:38
(#104) Ha megengeditek, egy némiképp nyilván önös érdekű, de azért lényegében közszolgálati infóval szolgálnék:
Az előzetes bejelentéssel szemben, nem csak vasárnap, de már szombaton is kapható lesz az AnimeStars magazin a SakuraConon. Ugyan az animebolt nem lesz ott, de a King Comics árúsítani fogja.
Remélhetőleg mindig találhattok majd a pultnál egy-egy AnimeStarsost, akitől kérdezhettek (tartalommal, vagy terjesztéésel kapcsolatban akár).
Vasárnap pedig pultostól, figurástól, mindenestől kint lesz az animebolt és természetesen akkor is rátehetitek a kezeteket a magazin, legutóbbi (3.) számára. Tartalomról, egyébről olvashattok itt:
[Link]
Itt említeném még meg azt is, hogy szeretnénk egy élménybeszámolóval kedveskedni nektek, amit felteszünk az oldalra, és mindenki szabadon elolvashat. Ez lesz tehát az első internetes cikkünk, amit - ha minden terv szerint megy - kéthetente követ majd a többi.
Remélhetőleg mindig találhattok majd a pultnál egy-egy AnimeStarsost, akitől kérdezhettek (tartalommal, vagy terjesztéésel kapcsolatban akár).
Vasárnap pedig pultostól, figurástól, mindenestől kint lesz az animebolt és természetesen akkor is rátehetitek a kezeteket a magazin, legutóbbi (3.) számára. Tartalomról, egyébről olvashattok itt:
[Link]
Itt említeném még meg azt is, hogy szeretnénk egy élménybeszámolóval kedveskedni nektek, amit felteszünk az oldalra, és mindenki szabadon elolvashat. Ez lesz tehát az első internetes cikkünk, amit - ha minden terv szerint megy - kéthetente követ majd a többi.
Szerk: Akujin 2007-05-03 07:58:33
beküldve: 2007-05-02 23:10:49
(#103) Én az utolsó Milenárison tartott con óta mindegyiken ott voltam!
Drága Hugom tett függővé és most jobban odavagyok az egész cécóért, mint ő, pedig már benne vagyok a korban....
Cosplayem, majd őszre készül el, pusztán anyagi okok miatt, sajna!
De az új mangákra, mint az Árnybíró, és az Animestars magazinra (meg még 1-2-sok dologra) már megvan a rávaló!
Alig várom, hogy üres pénztárcával és legújabb szerzeményeimmel megrakva fejezzem be ezt a hétvégét....
Gondolom sokan vannak így ezzel..
Drága Hugom tett függővé és most jobban odavagyok az egész cécóért, mint ő, pedig már benne vagyok a korban....
Cosplayem, majd őszre készül el, pusztán anyagi okok miatt, sajna!
De az új mangákra, mint az Árnybíró, és az Animestars magazinra (meg még 1-2-sok dologra) már megvan a rávaló!
Alig várom, hogy üres pénztárcával és legújabb szerzeményeimmel megrakva fejezzem be ezt a hétvégét....
Gondolom sokan vannak így ezzel..