Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon
Jövőre nem akartok Angel's Egget vetíteni?
Tippre a teremben lévők ~70%-a kisompolyogna alatta... vagy . Esetleg szimplán arccal jönnének el a vetítésről. Vagy reklamálnának a pultnál. Majd ha lesz egy "idősebb" (értsd: szellemileg érettebb, mint a visító 14 éves fangörlök és a fiú megfelelőik) korosztálynak Con, vagy külön szoba, és megszerezzük a jogokat, akkor lehet reménykedni.
Igen,én is valahogy így képzelem el a reakciókat...na de kérem,én is tisztességesen végignéztem pisis létemre,és el is kezdtem rajta filózni (1 szörnyű héten át tartott..).Nem kell azt hinni hogy ebben a korosztályban mindenki teljesen hülye
Csaba mi a baj?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-04-28 21:37:07
(#56) Nah ez szupi lesz... Csak vasárnap tudok menni Con-ra a ballagás miatt...miért pont akkor lesz??? Wááá
Pedig már pénten fel tudnék utazni...Nah mindegy, csak azt nem tudom, hogy mi marad nekünk, akik csak vasárnap megyünk...Mindent felvásárolnak szombaton! :(
Pedig már pénten fel tudnék utazni...Nah mindegy, csak azt nem tudom, hogy mi marad nekünk, akik csak vasárnap megyünk...Mindent felvásárolnak szombaton! :(
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
Jövőre nem akartok Angel's Egget vetíteni?
Tippre a teremben lévők ~70%-a kisompolyogna alatta... vagy . Esetleg szimplán arccal jönnének el a vetítésről. Vagy reklamálnának a pultnál. Majd ha lesz egy "idősebb" (értsd: szellemileg érettebb, mint a visító 14 éves fangörlök és a fiú megfelelőik) korosztálynak Con, vagy külön szoba, és megszerezzük a jogokat, akkor lehet reménykedni.
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
Reméljük lesz matrica(cák), egy mangafanos zacsi (közkívánatra) és a korábbi poszterből is lesz, aki azt szeretne.
Puszit is adunk, aki inkább azt választja
És lehet mindkettőt? Ja és persze...a puszit hova adnátok?
De ne csak fiúk legyenek akkor a pultnál! A matrica jöhet, majd megy a melós öltötőszekrényemre!
beküldve: 2007-04-28 12:15:35
(#51) A kicsik már csak azért sem maradtak bennt a teremben a múltkor a Hellsing-re mert vagy akkor már hazamentek XD, vagy pedig táncoltak a Jrockon.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Reméljük lesz matrica(cák), egy mangafanos zacsi (közkívánatra) és a korábbi poszterből is lesz, aki azt szeretne.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Az Árnybíróhoz most is adnak posztert vagy kitűzőt vagy puszit vagy anyámkínját?
Valamit biztos, Csabáék megigérték, hogy minden rendezvényen adnak valami csecsebecsét. (Szando figura ?)
Nekem a fémeztelen Munsu figura jobban tetszene..
Szerk.: képregényfeszten annyi helyes csávó állt a pultnál..egy puszit sem adnak? *_*
Szerk: Hanon 2007-04-27 22:44:08
Az Árnybíróhoz most is adnak posztert vagy kitűzőt vagy puszit vagy anyámkínját?
Valamit biztos, Csabáék megigérték, hogy minden rendezvényen adnak valami csecsebecsét. (Szando figura ?)
beküldve: 2007-04-27 21:36:36
(#47) Jövőre nem akartok Angel's Egget vetíteni?
beküldve: 2007-04-27 21:14:22
(#46) És ha nagykorú lesz velük?Vagy ha szülői engedélyünk van?
A szerelem olyan,mint egy édes álom.Mely,ha fölébred,áttör minden gáton!
beküldve: 2007-04-27 20:02:44
(#45) Az Árnybíróhoz most is adnak posztert vagy kitűzőt vagy puszit vagy anyámkínját?
Szerk: Mitsuko 2007-04-27 19:04:27
nyári Con?
Webshop?
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."