Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Van esély a jövőben valami újra vagy más kiadáshoz ?
Manga kiadást nem folytatjuk (nem lesz új cím, a kifogyott kötetek újranyomása sem)
Még mindig ez a helyzet? Ma a Líra könyvesboltban hosszú idő után újra láttam mangákat a polcokon, komplett sorozatokat, és azok új nyomtatásúnak tűntek.
Van esély a jövőben valami újra vagy más kiadáshoz ?
Manga kiadást nem folytatjuk (nem lesz új cím, a kifogyott kötetek újranyomása sem)
beküldve: 2021-04-09 00:53:35
(#1090) Sziasztok!
Ruroni Kensin 17. kötetére mikor lehet számítani?
Ruroni Kensin 17. kötetére mikor lehet számítani?
Hát már nagyon jó lenne. Én is azt várom. Tavaly nem is voltam conon, mert nem is jelent meg. Naruto köteteket is szoktam venni, de azért a 1-2 új kötetért nincs értelme kimenni.
Ha megjelenne 1-2 kisebb sorozat ami érdeklene még az is jobb lenne pl Wolf Rain, Paradise kiss, Cowboy Bepop, Darker than Black: Shikkoku no hana, Tokyo Mew Mew (+ A la mode).
Hoszabb sorozatokról már ne is beszéljünk mint pl, Sámán király, Yuu Yuu Hakusho, Nurarihyon no mago, Pandora Hearts, InuYasha, Fullmetal Alchemist, Fullmetal Panic.
Én már azt se bánnám, ha ezek kötetek egy kicsit drágábbak lennének, ha megjelennének.
Szerk: Barabás Kriszti 2017-03-01 20:04:15
beküldve: 2016-12-28 09:00:43
(#1088) beküldve: 2016-12-18 11:50:46
(#1087) Sziasztok!
Tegnap este rendeltem Kensin felzárkózási akció keretein belül 10 kötetet. <3 Ez eddig mind szép és jó, de most vettem észre, hogy csak 12. kötetig lehet rendelni, én meg a 13. kötet is beleírtam :/
Ilyenkor mi a teendő? Szándékomban áll írni nekik még ma.
De előfordul, hogy ilyenkor nem veszik figyelembe, hogy a 13. kötetet is megrendeltem és csak 12. kötetig küldik ki (én már akkor is nagyon boldog vagyok) vagy törlik a megrendelést?
Előre is köszönöm a választ :)
U.i.: ha én szeretnék rendelni egy teljes sorozatot, de nekem meg van az első része akkor azt úgy meg lehet rendelni, hogy nem kérem az első részt? Természetesen kifizetném, mint ha az is megjönne :)
Tegnap este rendeltem Kensin felzárkózási akció keretein belül 10 kötetet. <3 Ez eddig mind szép és jó, de most vettem észre, hogy csak 12. kötetig lehet rendelni, én meg a 13. kötet is beleírtam :/
Ilyenkor mi a teendő? Szándékomban áll írni nekik még ma.
De előfordul, hogy ilyenkor nem veszik figyelembe, hogy a 13. kötetet is megrendeltem és csak 12. kötetig küldik ki (én már akkor is nagyon boldog vagyok) vagy törlik a megrendelést?
Előre is köszönöm a választ :)
U.i.: ha én szeretnék rendelni egy teljes sorozatot, de nekem meg van az első része akkor azt úgy meg lehet rendelni, hogy nem kérem az első részt? Természetesen kifizetném, mint ha az is megjönne :)
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Lassan ott tartunk, hogyha nem lesznek új sorozatok (márpedig kétlem, hogy ez annyira egyértelmű lenne), akkor a Naruto-on kívül nem lesz semmilyen új megjelenése a kiadónak. (leszámítva a magazint)
Szomorú, jó lenne valahogy a Kenshin-t is kicsit megnyomni, ha már a többit sikerült.
Szomorú, jó lenne valahogy a Kenshin-t is kicsit megnyomni, ha már a többit sikerült.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2016-12-18 00:37:48
beküldve: 2016-12-15 19:56:40
(#1085) Ebben az évben egy Kensin sem jelent meg. Miért?
Persze, ez csak költői kérdés, tudom, hogy nem olyan népszerű, de azért jó lenne haladni vele...
Persze, ez csak költői kérdés, tudom, hogy nem olyan népszerű, de azért jó lenne haladni vele...
beküldve: 2016-12-07 19:10:08
(#1084) Sziasztok!
Négy napja rendeltem 4 mangát, (Nana, 2016#2016/43462). Email nem jött róla, illetve írtam az email címetekre is. Az oldal azt írja, hogy feldolgozás alatt. Ez mennyi ideig szokott tartani általánosan? Illetve még az lenne a kérdésem, hogyha feldolgoztátok, tehát feladtátok akkor arról kapok emailben értesítést ?
A választ előre is köszönöm/ :)
Négy napja rendeltem 4 mangát, (Nana, 2016#2016/43462). Email nem jött róla, illetve írtam az email címetekre is. Az oldal azt írja, hogy feldolgozás alatt. Ez mennyi ideig szokott tartani általánosan? Illetve még az lenne a kérdésem, hogyha feldolgoztátok, tehát feladtátok akkor arról kapok emailben értesítést ?
A választ előre is köszönöm/ :)
beküldve: 2016-12-07 17:47:45
(#1083) Sziasztok!
Megrendelten a Hellsing manga 1.kötetét ezelőtt héten kedden 29.-én és meg nem jött róla se e-mail se sms hogy mikor hozzák. Az lenne a kérdésem hogy mikor hozzák ki nekem és hogy mikor kapok róla értesítést? A választ előre is köszönöm :)
Megrendelten a Hellsing manga 1.kötetét ezelőtt héten kedden 29.-én és meg nem jött róla se e-mail se sms hogy mikor hozzák. Az lenne a kérdésem hogy mikor hozzák ki nekem és hogy mikor kapok róla értesítést? A választ előre is köszönöm :)
beküldve: 2016-12-05 19:38:57
(#1082) A Death Note 2., 4. kötetek kifogytak. Terveztük az újranyomást, de sajnos meghiusult.
Tehát, jövőre nézve sem lesz kapható a webbolba.
Tehát, jövőre nézve sem lesz kapható a webbolba.
Hello! En Angliaban elek, es annyit szerettem volna megtudni hogy szalitotok-e kulfoldre ?
A szállítási költségek 5-6 ezer forint. Ha ezt állod, lehet szó róla...
Ha érdekel ide írjál:
webbolt@mangafan.hu
Sziasztok!
Az aktuális MONDO magazinban fel van tüntetve egy akció 6 régi szám rendelése esetén.Kosárba tettem őket,de itt az oldalon nem ír ki ilyet.Létezik ez az akció ?
Előre is köszönöm!
Az aktuális MONDO magazinban fel van tüntetve egy akció 6 régi szám rendelése esetén.Kosárba tettem őket,de itt az oldalon nem ír ki ilyet.Létezik ez az akció ?
Előre is köszönöm!
itt érheted el:
http://mangafan.hu/webbolt/akc iok
beküldve: 2016-11-09 17:31:17
(#1079) Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Fun fact: a Mangafan első tervezett kiadványa az InuYasha lett volna, de már annak idején (2006) is rendesen alábbhagyott az érdeklődés a sorozat iránt, így végül elvetették. De lehet, hogy csak simán nem sikerült megegyezni a jogtulajdonossal. Mindenesetre ma már teljesen esélytelen.