BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
BAMPAIA: Meg szeretném kérdezni, mikor jönnek ki könyvesboltba a karácsonyi mangák (Death Note 12., Vampire Knight 3.), mert azt ígérték januárban, utánna változtatva lett február elejére, és az én türelmem fogytában...
AMUCHAN: hétvégéig*
AMUCHAN: >< én is azt szeretnék.. q.q de inkább megrendeltem. Nem szeretek várni. Most is már vagy 6x kiolvastam a héten az első 2 kötetet... és ez folytatódik a hédvégéig ( akkor jön meg ) * depi *
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Már kíváncsian várom :)
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2011-07-30 18:27:12
(#1228) OVA VIII
Már annyi helyen írtam róla, hogy meguntam. Mármint a reviewkat.
De itt a lényeg.

Már annyi helyen írtam róla, hogy meguntam. Mármint a reviewkat.
De itt a lényeg.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-07-14 10:58:46
(#1227) Végre itt a Hellsing-Ultimate 8 trailere!
[Link]
Csak az nézze meg, aki ismeri végig a történetet, mert eléggé spoileresre sikeredett egy bemutatóhoz képest.
[Link]
Csak az nézze meg, aki ismeri végig a történetet, mert eléggé spoileresre sikeredett egy bemutatóhoz képest.
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
Értem :P
A másik ami még eszembe jutott (ez meg végképp nem a Mangafan hibája mondjuk), hogy az első kötet utolsó fejezetében, mikor az Anderson (g)atya betámadja Alucardékat, ugye kapásból teledobálja Serast a kőműveskanalaival. Ezzel csak az a baj, hogy miután ezt az akcióját végrehajtotta csak azután jön le a lépcsőn, és fordul be a sarkon.
A kanyardobó technikáját biztos a Wanted-es fickóktól tanulta XD (az is hogy mennyire rossz film basszus! XD).
Amúgy jó, tudom hogy Anderson regeneráló, lőfegyverrel sebezhetetlen, és négy dimenziós, szóval képes lehet erre is XD
A másik ami még eszembe jutott (ez meg végképp nem a Mangafan hibája mondjuk), hogy az első kötet utolsó fejezetében, mikor az Anderson (g)atya betámadja Alucardékat, ugye kapásból teledobálja Serast a kőműveskanalaival. Ezzel csak az a baj, hogy miután ezt az akcióját végrehajtotta csak azután jön le a lépcsőn, és fordul be a sarkon.
A kanyardobó technikáját biztos a Wanted-es fickóktól tanulta XD (az is hogy mennyire rossz film basszus! XD).
Amúgy jó, tudom hogy Anderson regeneráló, lőfegyverrel sebezhetetlen, és négy dimenziós, szóval képes lehet erre is XD
Hogy Hiranót idézzem: "űrpuskák".
A lényeg, hogy japánban is az szerepel, tehát nem "elírás", legalábbis nem fordítói, vagy mangafan részről.
A lényeg, hogy japánban is az szerepel, tehát nem "elírás", legalábbis nem fordítói, vagy mangafan részről.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 21:05:54
Milyen kézi lőfegyver lő el 4500 méterig? XD
Főleg pontosan?
Szerintem még a mesterlővész puskák sem lőnek el addig
Főleg pontosan?
Szerintem még a mesterlővész puskák sem lőnek el addig
Viszont helyenként nagyon nem tetszenek olyan elírások mint a 3. kötet elején, mikor a Seras gyakorlatozik a Pip-ékkel, és 450 méter helyett 4500 métert mond, ahonnan nem találják el a célpontot (szerintem nagyon nem mindegy!)
A másik, meg mikor a 9. kötetben szájba lövik a Heinkelt, akkor azt én az angol kiadásban úgy láttam, hogy a sebesülés hatására szerzett egy furcsa "akcentust" (ami szerintem érthető is), a magyar kiadásban, viszont normálisan beszél tovább.
Hibák vannak, de ezt spec meg kell védenem :) A japán eredetiben is egyészen egyértelműen "4500 méter" szerepel.
Ami az akcentust illeti, az amerikai kiadásban a német szavak is repkednek, de mint kiderült, a japánból ez teljesen hiányzik, így a magyarba sem került bele.
Na jó, leírom még egyszer utoljára amit Heinkellel kapcsolatban találtam.
Naszóval wikpedián volt, hogy Hirano Kohta (ugye a manga rajzolója) kifejtette, hogy az a Heinkel, aki a Hellsingben van, az nem ugyanaz a Heinkel, aki a Crossfire-ben van.
Mivel a Crossfire, csak egy prototípus félesége volt az eredeti Hellsing történetnek, ez érthető is hogy az abból átvett karaktereken változtatott többet-kevesebbet.
És mint azt sokan (igen szemfülesen) észrevették a Crossfire-ben szereplő változata tényleg nő, ám a Hellsingben nincs rá egyértelmű utalás. Igazából azt nyilatkozta róla Hirano, hogy egészen biztosan ő sem tudja hogy mi lett a neme a Hellsingben, de inkább férfi, mintsem nő.
Naszóval wikpedián volt, hogy Hirano Kohta (ugye a manga rajzolója) kifejtette, hogy az a Heinkel, aki a Hellsingben van, az nem ugyanaz a Heinkel, aki a Crossfire-ben van.
Mivel a Crossfire, csak egy prototípus félesége volt az eredeti Hellsing történetnek, ez érthető is hogy az abból átvett karaktereken változtatott többet-kevesebbet.
És mint azt sokan (igen szemfülesen) észrevették a Crossfire-ben szereplő változata tényleg nő, ám a Hellsingben nincs rá egyértelmű utalás. Igazából azt nyilatkozta róla Hirano, hogy egészen biztosan ő sem tudja hogy mi lett a neme a Hellsingben, de inkább férfi, mintsem nő.
Szerk: A Márk 2011-03-02 21:33:23
beküldve: 2011-03-02 20:10:26
(#1221) Én voltam anno akit ez a kérdés először izgatott ...
És igaz, hogy néha a rajzolás minősége hogy ugrál. Egyik pillanatban gyönyörű kétoldalas képeket kapunk, máskor meg csúnya, anatómiailag is helytelen alakokat. Látszott, a bácsinak hol lett totálisan elege... XD
Az utsó három részt szinte imádtam. Gyönyörű képek voltak bennük (azért csak szinte, mert a Valentine-fivérek már nem szerepeltek bennük) >deeeeee: ezt azonnal vissza is vontam, mert Luke feltűnt még pár oldal erejéig a 9-esben!
Mondjuk a történések, ok-okozati viszonyok néha meglehetősen kaotikussá váltak, de azért jó volt nézni.
És igaz, hogy néha a rajzolás minősége hogy ugrál. Egyik pillanatban gyönyörű kétoldalas képeket kapunk, máskor meg csúnya, anatómiailag is helytelen alakokat. Látszott, a bácsinak hol lett totálisan elege... XD
Az utsó három részt szinte imádtam. Gyönyörű képek voltak bennük (azért csak szinte, mert a Valentine-fivérek már nem szerepeltek bennük) >deeeeee: ezt azonnal vissza is vontam, mert Luke feltűnt még pár oldal erejéig a 9-esben!
Mondjuk a történések, ok-okozati viszonyok néha meglehetősen kaotikussá váltak, de azért jó volt nézni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2011-03-02 20:12:06
Már minimum 50X leírtam hogy mi van erről wikipedián, de mindig jön valaki aki rákérdez XD
Hát nézz utána, többször nem írom le XD
Angol tudás előnyös!
Hát nézz utána, többször nem írom le XD
Angol tudás előnyös!
beküldve: 2011-03-01 10:00:39
(#1219) És Heinkel neme nem derült ki...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2011-02-28 22:11:34
(#1218) Nekem kellemes csalódás volt az utolsó kötet, visszavonok minden fanyalgást, amit Alucard "elpusztításával" kapcsolatban tettem.
beküldve: 2011-02-27 17:55:53
(#1217) Na végre tegnap megérkezett a Hellsing utolsó kötete
JESSZ!
Épp azzal szórakoztatom magam, hogy az elejétől elolvasom az egészet XD
Érdekes megfigyelni ahogy kötetről kötetre (sőt, időnként fejezetről fejezetre) fejlődik a rajzoló rajztehetsége, és változik a karakterek kinézete.
Például Alucardnak szerintem baromira nem állt jól az a fiatalos kinézet, mint az első kötetben, sőt így a legjobb hogy kicsit öregítettek rajta (már az első kötet vége felé is megfigyelhető az, ahogy kezdi elnyerni végleges formáját Alucard).
Én nagyon imádom az egész történetet, és szerintem a Mangafan is nagyon jó minőségben adta ki, szerintem nem lehet rá panasz.
Viszont helyenként nagyon nem tetszenek olyan elírások mint a 3. kötet elején, mikor a Seras gyakorlatozik a Pip-ékkel, és 450 méter helyett 4500 métert mond, ahonnan nem találják el a célpontot (szerintem nagyon nem mindegy!)
A másik, meg mikor a 9. kötetben szájba lövik a Heinkelt, akkor azt én az angol kiadásban úgy láttam, hogy a sebesülés hatására szerzett egy furcsa "akcentust" (ami szerintem érthető is), a magyar kiadásban, viszont normálisan beszél tovább.
Lényegében ennyi volt a kiadással a problémám.
Csak így tovább MF.
Mondjuk szivesen látnék a Hellsing után valami hasonló kaliberű mangát (pl: Dogs), és szerintem nem csak én vagyok így.
Mindegy, a lényegében: szép munka volt.
JESSZ!
Épp azzal szórakoztatom magam, hogy az elejétől elolvasom az egészet XD
Érdekes megfigyelni ahogy kötetről kötetre (sőt, időnként fejezetről fejezetre) fejlődik a rajzoló rajztehetsége, és változik a karakterek kinézete.
Például Alucardnak szerintem baromira nem állt jól az a fiatalos kinézet, mint az első kötetben, sőt így a legjobb hogy kicsit öregítettek rajta (már az első kötet vége felé is megfigyelhető az, ahogy kezdi elnyerni végleges formáját Alucard).
Én nagyon imádom az egész történetet, és szerintem a Mangafan is nagyon jó minőségben adta ki, szerintem nem lehet rá panasz.
Lényegében ennyi volt a kiadással a problémám.
Csak így tovább MF.
Mondjuk szivesen látnék a Hellsing után valami hasonló kaliberű mangát (pl: Dogs), és szerintem nem csak én vagyok így.
Mindegy, a lényegében: szép munka volt.
beküldve: 2011-01-07 10:48:39
(#1216) Majd ha a boltokba kerül az utolsó kötet,majd akkor beszerzem.
MANGA,my anti drug
Szerk: DÍva 2011-01-07 10:53:21
Váó,nem semmi akkor ezek szerint a Durifutazu.
Első 10 oldalnál tovább én nem is olvastam a mangát,inkább megvárom majd a Dark Horse verziót.Aztán meg majd eldől,h milyen.Remélem lesz olyan jó,mint a Hellsing.
És h ne offoljunk:
Idén mostmár rá tudok koncentrálni a Hellsing kötetekre.3 megvan,jön még hozzá 2,Conon meg a hiányzó 5 kötetet még begyűjtöm és ez lesz a másokdik teljes manga sorozatom.A végére még mindig nagyon kíváncsi vagyok...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!