Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2014-12-17 18:08:16
(#1232)
Szerk: Maki99 2014-12-17 18:08:58
beküldve: 2013-06-13 17:42:38
(#1231) Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy véletlenül a Hellsing 10. részéből nincs véletlenül a raktárban? :)
Mert könyvesboltban már láttam, hogy kint van; itt meg azt írja hogy "előrendelhető".
Köszi a választ :)
Olyan kérdésem lenne, hogy véletlenül a Hellsing 10. részéből nincs véletlenül a raktárban? :)
Mert könyvesboltban már láttam, hogy kint van; itt meg azt írja hogy "előrendelhető".
Köszi a választ :)
beküldve: 2012-09-06 19:08:57
(#1230) Már kíváncsian várom :)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-07-30 18:27:12
(#1228) OVA VIII
Már annyi helyen írtam róla, hogy meguntam. Mármint a reviewkat.
De itt a lényeg.
Már annyi helyen írtam róla, hogy meguntam. Mármint a reviewkat.
De itt a lényeg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-07-14 10:58:46
(#1227) Végre itt a Hellsing-Ultimate 8 trailere!
[Link]
Csak az nézze meg, aki ismeri végig a történetet, mert eléggé spoileresre sikeredett egy bemutatóhoz képest.
[Link]
Csak az nézze meg, aki ismeri végig a történetet, mert eléggé spoileresre sikeredett egy bemutatóhoz képest.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Értem :P
A másik ami még eszembe jutott (ez meg végképp nem a Mangafan hibája mondjuk), hogy az első kötet utolsó fejezetében, mikor az Anderson (g)atya betámadja Alucardékat, ugye kapásból teledobálja Serast a kőműveskanalaival. Ezzel csak az a baj, hogy miután ezt az akcióját végrehajtotta csak azután jön le a lépcsőn, és fordul be a sarkon.
A kanyardobó technikáját biztos a Wanted-es fickóktól tanulta XD (az is hogy mennyire rossz film basszus! XD).
Amúgy jó, tudom hogy Anderson regeneráló, lőfegyverrel sebezhetetlen, és négy dimenziós, szóval képes lehet erre is XD
A másik ami még eszembe jutott (ez meg végképp nem a Mangafan hibája mondjuk), hogy az első kötet utolsó fejezetében, mikor az Anderson (g)atya betámadja Alucardékat, ugye kapásból teledobálja Serast a kőműveskanalaival. Ezzel csak az a baj, hogy miután ezt az akcióját végrehajtotta csak azután jön le a lépcsőn, és fordul be a sarkon.
A kanyardobó technikáját biztos a Wanted-es fickóktól tanulta XD (az is hogy mennyire rossz film basszus! XD).
Amúgy jó, tudom hogy Anderson regeneráló, lőfegyverrel sebezhetetlen, és négy dimenziós, szóval képes lehet erre is XD
Hogy Hiranót idézzem: "űrpuskák".
A lényeg, hogy japánban is az szerepel, tehát nem "elírás", legalábbis nem fordítói, vagy mangafan részről.
A lényeg, hogy japánban is az szerepel, tehát nem "elírás", legalábbis nem fordítói, vagy mangafan részről.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 21:05:54
Milyen kézi lőfegyver lő el 4500 méterig? XD
Főleg pontosan?
Szerintem még a mesterlővész puskák sem lőnek el addig
Főleg pontosan?
Szerintem még a mesterlővész puskák sem lőnek el addig
Viszont helyenként nagyon nem tetszenek olyan elírások mint a 3. kötet elején, mikor a Seras gyakorlatozik a Pip-ékkel, és 450 méter helyett 4500 métert mond, ahonnan nem találják el a célpontot (szerintem nagyon nem mindegy!)
A másik, meg mikor a 9. kötetben szájba lövik a Heinkelt, akkor azt én az angol kiadásban úgy láttam, hogy a sebesülés hatására szerzett egy furcsa "akcentust" (ami szerintem érthető is), a magyar kiadásban, viszont normálisan beszél tovább.
Hibák vannak, de ezt spec meg kell védenem :) A japán eredetiben is egyészen egyértelműen "4500 méter" szerepel.
Ami az akcentust illeti, az amerikai kiadásban a német szavak is repkednek, de mint kiderült, a japánból ez teljesen hiányzik, így a magyarba sem került bele.
Na jó, leírom még egyszer utoljára amit Heinkellel kapcsolatban találtam.
Naszóval wikpedián volt, hogy Hirano Kohta (ugye a manga rajzolója) kifejtette, hogy az a Heinkel, aki a Hellsingben van, az nem ugyanaz a Heinkel, aki a Crossfire-ben van.
Mivel a Crossfire, csak egy prototípus félesége volt az eredeti Hellsing történetnek, ez érthető is hogy az abból átvett karaktereken változtatott többet-kevesebbet.
És mint azt sokan (igen szemfülesen) észrevették a Crossfire-ben szereplő változata tényleg nő, ám a Hellsingben nincs rá egyértelmű utalás. Igazából azt nyilatkozta róla Hirano, hogy egészen biztosan ő sem tudja hogy mi lett a neme a Hellsingben, de inkább férfi, mintsem nő.
Naszóval wikpedián volt, hogy Hirano Kohta (ugye a manga rajzolója) kifejtette, hogy az a Heinkel, aki a Hellsingben van, az nem ugyanaz a Heinkel, aki a Crossfire-ben van.
Mivel a Crossfire, csak egy prototípus félesége volt az eredeti Hellsing történetnek, ez érthető is hogy az abból átvett karaktereken változtatott többet-kevesebbet.
És mint azt sokan (igen szemfülesen) észrevették a Crossfire-ben szereplő változata tényleg nő, ám a Hellsingben nincs rá egyértelmű utalás. Igazából azt nyilatkozta róla Hirano, hogy egészen biztosan ő sem tudja hogy mi lett a neme a Hellsingben, de inkább férfi, mintsem nő.
Szerk: A Márk 2011-03-02 21:33:23
beküldve: 2011-03-02 20:10:26
(#1221) Én voltam anno akit ez a kérdés először izgatott ...
És igaz, hogy néha a rajzolás minősége hogy ugrál. Egyik pillanatban gyönyörű kétoldalas képeket kapunk, máskor meg csúnya, anatómiailag is helytelen alakokat. Látszott, a bácsinak hol lett totálisan elege... XD
Az utsó három részt szinte imádtam. Gyönyörű képek voltak bennük (azért csak szinte, mert a Valentine-fivérek már nem szerepeltek bennük) >deeeeee: ezt azonnal vissza is vontam, mert Luke feltűnt még pár oldal erejéig a 9-esben!
Mondjuk a történések, ok-okozati viszonyok néha meglehetősen kaotikussá váltak, de azért jó volt nézni.
És igaz, hogy néha a rajzolás minősége hogy ugrál. Egyik pillanatban gyönyörű kétoldalas képeket kapunk, máskor meg csúnya, anatómiailag is helytelen alakokat. Látszott, a bácsinak hol lett totálisan elege... XD
Az utsó három részt szinte imádtam. Gyönyörű képek voltak bennük (azért csak szinte, mert a Valentine-fivérek már nem szerepeltek bennük) >deeeeee: ezt azonnal vissza is vontam, mert Luke feltűnt még pár oldal erejéig a 9-esben!
Mondjuk a történések, ok-okozati viszonyok néha meglehetősen kaotikussá váltak, de azért jó volt nézni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2011-03-02 20:12:06
Már minimum 50X leírtam hogy mi van erről wikipedián, de mindig jön valaki aki rákérdez XD
Hát nézz utána, többször nem írom le XD
Angol tudás előnyös!
Hát nézz utána, többször nem írom le XD
Angol tudás előnyös!
beküldve: 2011-03-01 10:00:39
(#1219) És Heinkel neme nem derült ki...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.